• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iç mimar mı usta mı?

benimminikelam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2008
2.502
8
156
46
Adana
yeni ev aldık.ama içinde bir çok yere kullanışlı olacak şekilde dolap yaptırıp öyle taşınmak istiyoruz.. giyinme odasına banyolara vs.vs.
evin tek ihtiyacı dolap..birde sandalyelerimi boyatmak istiyorum..sizce bu kadar iş için usta ile anlaşmak mı mantıklı olur yoksa bir mimarla mı? hangisi uygun olur? işi bilen birileri varsa lütfen öneride bulunsunlar?:39:

Tatlım benim sevgilim inşaat sektörunde calısıyorr ve bız bu sonbahar evlencez evımızı mımara yaptırcass sana da tavsıye ederımm paran bosuna gıtmez vee cok sık ömur boyu kullanacagın seceneklerı sunarlar sana benım tavsıyem bu :)

Ha sunuda sölim bundann sunuda anlama sevgılımm inşşatt muhendısı bıcok evlerr siteler yapıyorlarr ordannn gördükleri ve görduklerımdenn etkılendıkten sonra ben bunu istedimm :)

Mimar daha iyi yapar tabiki tasarım olur çünkü.Usta daha düz bakar işine kolay geleni de yaapbilir belli olmaz.Yerinizde olsam uygun bişey istiyorum madem mimarlık son sınıf öğrencisi bulurum ona yaptırırım :1: Benim uğraşacak vaktim yok ama arkadaşlarımdan çok iş yapan var öyle iç mimari alanında çok da başarılılar bir öğrenci bulun, araştırın derim :1:

Son düzenleme:
Back
X