Ben oldum bu ameliyatı, eski görüntü de kötüydü bence, aşırı sarkma yoktu ve simetrikti ama dışarıdan belli olduğu için rahatsız oluyordum. Ameliyat sonrası da mükemmel değil ne yazıkki, tamamen almış doktor iç dudakları, ben öyle istemiyordum aslında, birazı kalsın istiyordum ama bunu söylemek aklıma gelmedi, zaten öyle yapacak zannettim, histe tamamen değil ama az bir kayıp oldu, bir tarafın görüntüsü de pek iyi değil, pütür pütür, girintili çıkıntılı olmuş nedense, 3 ay oldu belki bu sorunlar düzelir ama ben pek mutlu olmadım sonuçtan, tek faydası sürekli kaşıntı olurdu, o kalmadı. Bir de beni psikolojik olarak çok rahatsız ediyordu ondan kurtuldum. Ameliyatı olduktan sonrA bir internet sitesi gördüm. forumda vermek yasak mı bilmiyorum, yasaksa silinsin ben öyle bir uyarı göremedim ama bu durumdan rahatsız olanlar sexylabia diye bir siteyi -18 yaşından büyüklerse tabi- incelesinler, sonra karar versinler. Aslında hiç gerek yokmuş dert etmeye. aptallık etmişim. Yine yabacı bir sitede hiç labia minorası olmayanların şikayetlerini yazdıklarını gördüm, ve bir kez daha aptal dedim kendime.