merhabalar.. bende estetik yaptırdım 3 ay önce. Tamam, kabul ediyorum, herkes farklı, Allah böyle yaratmış ve bunu kabul etmemiz lazım, erkek severse oranı da sever falan filan.. orası öylede.. olmuyor işte. Ne yaparsan yap ama, iç dudakları normal olan birini görürsen (internette mesela :)) ister istemez komplexe giriyosun, zannediyosunki normali olan onunki, benimki değil :). Ve erkek ne derse desin, bence yinede uzun değilde kısa olanları tercih eder. Benim yaptırmamın sebebi kocamın rahatsızlığı değil, ben kendimden nefret ederdim bazen... hatta eşimde bana kızardı hep niye kendini oldugun gibi kabul etmiyorsun. Ama inanın, ameliyat olduktan sonra ben ancak kendimi sevmeye başladım. Kendime daha bi güvenim geldi. Zor oldu, yalan söylemicem. 2 hafta sonra düzeldim diyenleri kıskandım walla... benim ağrılarım 1 ay sonra ancak geçmeye başladı (üstelik bir taraf çok şiş idi, şişkinlik de 2 ay sonra geçti :)) ama herşeye rağmen şimdi kendime kızıyorum, niye ben seneler önce bunu yaptırmadım. Bisiklete binmek benim için bir hayaldi resmen, düzeldikten sonra yaptığım ilk şey bisiklet almaktı :) Şimdi de mutlu mutlu bisiklete biniyom işte:1rolleyes:. Bu arada Ankarada oturuyorum. Merak ettiğiniz şeyler varsa yazabilirsiniz.