Bugun aksam 5-30 gibi kizimi eve birakip ,firina gittim ,dunden odeyemedigin ekmek ile 3 ekmek (1i askida) aldim ,donus yolunda (bir gunde basima bela gelmesin yaa), 35-40 yaslarinda bi adam arabasina bindi ,yolu caprazlama kapatti bende kaldirima ciktim ,manevra yapamadi sandim.. ben kaldirimda adamda caddede paralel vaziyette gidiyoruz..biraz hizlandi apartmanima 2 blok kala durdu indi arabadan ,ve sozde arabasinin arka tamponun tozunu temizliyor ,camina bakiyor ,egiliyor falan bi baktim tovbeee adam kotunu asagi indirmis kasitli bana catalini gosteriyo r
ayy dondum kaldim ,evim gozukuyo ,ne ileri gidebiliyorum ne geri cok sinirlendim ama!!! Vee orda bekliyo beni ,kesiyo aklinca.. evime bitisik olan apartmanin onune gelmek uzereyken ,komsu apartmandan bi ortaokul cocugu cikti adama tip tip bakinca kendimce dedimki saflik devamm hee bu adam bu cocugu mu bekliyomus..cocuk basina dikilince adam basti gaza gitti...
Uzerimdeki kiyafet kot pantolon,kapsonlu siyah swit,koyu yesil polar hirka ,gri ketenlerim..sacim a kuyrugu ,hic makyajim yok..
Dikkat cekecek hic biseyim yok,sapiga farketmiyo gerci..
Sari tenekeden yuzukmu alsam dedim "sahip cikilmak adina"
Zira kendi alyansim bile alyanstan sayilmiyo ,hic kimse alyans oldgn anlamiyo