Bugun sariyi kacirmayayim derken kirmizida gectim..umarim ceza yemem kamera falan yoktur..demekki sarida gecilmiyormuuus..durmak gerekiyormuuus..bugun 6.viteside denedim hicte korktugum gibi olmadi..eve donus yolunda opete girdim..dedim ben araba dizel ama yakit kapagini acmayi bilmiyorum..kontak anahtariylamis ogrenmis oldum.. depoyu fulledigim icin olsa gerek ,kahve icermisiniz dedi bana bakan eleman ,olur nerde alayim dedim..yok ben getiririm dedi..tsk ettim ,opetin calisanlari kibar ve ilgililer ,hep boyle insanlara denk gelirim umarim..aksam 17.30dan 21.30a kadar guzergah yine karamursel izmit yolunu sectim,donuste outlete ugradim.Allahim.nasil kalabalik..arabalar birbirini yalayip geciyo resmen..birine surtecem diye korktum acikcasi..zoraki park yeri buldum..bi magazada %50 indirimle 550₺ ye deri yakasi kurklu kisa mont aldim.. epey pahali gelsede aldim iste ,en son montumu ablam almanyadan getirmisti 12 yil ! Once.. temiz kullaninca eskimiyolar haliyle.. pesin fiyatina 4 taksite boldurdum ki bana dokunmasin aylik.. ne kadar kaldi kartta bilmiyorum..en son onu bosarim korkusuna 2500₺ yuklemisti.. 1000₺ kalmistir umarim.. bi yolunu bulup bakiyeye bakmak gerekiyor..