• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İç Döküşlerim

Sanirim hayatimda olumlu gelismeler olacak mi oluyor mu desem bilemiyorum suan..
Sanirim is buldum..isi bulmadim is ayagima geldi aslinda..yaklasik 1 haftadan beri taniyorum gerci kendisini , araba hakkinda sorular sormustum..tanidim kisi annemin arkadasinin arkadasi neyse esimle ilgili problemlerden ,issizligimden filan oyle muhabbet olsun diye konusuyordum , bi kac kez araba surerken yanima oturdu..ve bu kadar iyi oldugunu bilmiyordum sanki otomatik arabada oturuyormusum hisdi verdin bana dedi..sanirim beni gaza getirmek istedi , ozguven olarak pek iyi degilim araba kullanirken..sonra dediki hala bir iste calismak istermisin,nasil bi is dusunursun , oglani dusunme onu hallederiz dedi..ben ciddi soyledigini dusunmemistim..neyse bana dediki ben x partisinin glcuk genel baskaniyim gibi bisey dedi..ben bolee 😶😶 dedimki bende suan ben sook ben iptaal oldum.simdi aksam tekrar cikicaz yollara bide aksam trafiginde yanimda olucak sagolsun,hakkini odeyemem cok yardimci oldu bana. Bugunle birlikte 2 gunden beri arabamda bana yardimci oluyor..cok iyi bi insan golcuk depreminde ailesini kaybetmis zor gunler gecirmis kolay degil.enkaz altindan gunler sonra cikarilmis falan..kadin olsa dsha samimi olabilirdik ama erkekle ne kadar samimi olabilirimki ,mesafe iyidir..annemin arkadasinin arkadasi neticede.hafta icide annemi gar a birakcaz ,gelirim seninle dedi..iyi olur dedim 😃

1 saatligine gitmistim 3 saat olmus 😶😶 gece daha iyiydi sanki yollsr bos tabi nolucak..sansima hep sarida gectim isiklardan.. once karamursel yaptik sahilde kahve ictik ne alakaysa ben daha yorulmamistim bile..ordan golcuk devlet hast gittik cunku biz cok acillik vakayiz cocuklar sagolsun!! Ordan istanbul yoluna saptik...sonrada ben d.dereye biraktim yol arkadasimi.. evime geldim..soonraaa ben park ederken hic bi aracin isigi yanmiyordu..bi baktim karsidakiylen kocasi..bizim arabanin camlari siyah oldugundan vee tabii gece oldugundan arabadakini esim sandilarki beklemeye basladilar ... arabadan inince sok gecirdiler ve bunu beklediler anladimki baska birseylerdonuyor evet adam godos evet kadin or.. ama esim olcak adam sutten cikma ak kasikmi..adam eliylemi veriyor karisini anlamiyorum..neyse ben arac ici ksmera taktirayim en iyisi..bu kapi onunde yasanilanlar baya hafif kaliyo anlasildi..her birindn ayri ayri tiksindim..x ten daha cok..yaziklar olsn mu desem bilemedim.. ohh yasasin kurtulucam diye mi sevinsem bilemedim ..

Acayip hasta olucam yaabogazlar cok fenaa 😞😞 iyi usutmusum bide sirtim kaburgalarim sanciyo.s esim kisildi tamamen zavalli ben..tam araba kullanmayi hallettik derken olcakis mi yaa

Bugun sariyi kacirmayayim derken kirmizida gectim..umarim ceza yemem kamera falan yoktur..demekki sarida gecilmiyormuuus..durmak gerekiyormuuus..bugun 6.viteside denedim hicte korktugum gibi olmadi..eve donus yolunda opete girdim..dedim ben araba dizel ama yakit kapagini acmayi bilmiyorum..kontak anahtariylamis ogrenmis oldum.. depoyu fulledigim icin olsa gerek ,kahve icermisiniz dedi bana bakan eleman ,olur nerde alayim dedim..yok ben getiririm dedi..tsk ettim ,opetin calisanlari kibar ve ilgililer ,hep boyle insanlara denk gelirim umarim..aksam 17.30dan 21.30a kadar guzergah yine karamursel izmit yolunu sectim,donuste outlete ugradim.Allahim.nasil kalabalik..arabalar birbirini yalayip geciyo resmen..birine surtecem diye korktum acikcasi..zoraki park yeri buldum..bi magazada %50 indirimle 550₺ ye deri yakasi kurklu kisa mont aldim.. epey pahali gelsede aldim iste ,en son montumu ablam almanyadan getirmisti 12 yil ! Once.. temiz kullaninca eskimiyolar haliyle.. pesin fiyatina 4 taksite boldurdum ki bana dokunmasin aylik.. ne kadar kaldi kartta bilmiyorum..en son onu bosarim korkusuna 2500₺ yuklemisti.. 1000₺ kalmistir umarim.. bi yolunu bulup bakiyeye bakmak gerekiyor..

Aksam 11 gibi uydudan aradi.. kkdaki sevgili arkadaslarimin aklina uydum ilgili davranmaya basladim..dedimki ee ne zaman geliyosunuz..dedi seneye ancak geliriz burda isler karisik hayirdir ozledin mi beni..yoo ne ozliycem dedim sanki ozlencek biride..cikolatalari yedinizmi ,dedim sen gelde birlikte agzimiz tatlansin falan..ne dese! Neden agzimiz tatlanacakmis ,bu cikolata yemese olmuyomuymus..ikimizin agzi tatlaninca nolacakmis..bende bu isler cikolatayla halledilicek mevzular degil,gelince konusacaklarimiz var dedim.bana piskin piskin ne istiyosun ev mi araba mi uzerine dedi !! Terbiyesiz sovecem simdi ne varsa .. neyse kendini belli etti.. ben asla degismeyecegim,senide paramla susturacagim diyor aklinca.e n azindan denedim..artik bu evlilik icin napabilirim demeyecegim..adamin kisiliginden cok..aile yasantisi..onun turk olmamasi vsvs sebepler..
En erken ne zaman gelirsin dedim belki 2 ay sonra 3-5 gunlugune eve gelebilirim dedi..belki tr oluruz ama eve gelemem dedi.. iste boyle uzatmalari oynuyoruz , sanki o bosanmayalim diye evden uzak mi duruyor ,benimle yuz goz olmak istemiyor cunku haksiz..
Neyse su hasta halimle bunlari dusunmek istemiyorum..zaten esesede gidemiycem..yemedi gozum..yaza dogru...belkide yazin giderim kimbilir

Net olayinida hallettik sayilir umarim kaziklanmamisimdir..6 ay limitsiz olup fiyatida makul gibi cok anlamiyorum gerci ucuz pahali..neyse sinava hazirana kadar 4 ay diyelim..bakalim evdede kitaplarim var zaten..zayiflamayi rafa kaldircaz mecburen ,ikisi ayni anda olmayacak gibi ... cocuklar ev isi derken vakit dolacak gibi..en azindan bogazimi tutarim , bu sekilde bi form kalmak olabilir..6 ay limitsiz neti iyi kullanmaliyim..sonrasi limitli olacakmis sanirim ve 2 yil bu kampanyada kalma sozude varmis neyse duruma gore bakacagiz artik..onemli olan sinav..
Kizimin dr kontrolune goturmusken satranc kursunada mi yazdirsam ikiside ayni guzergah sayilir..asil soru 2014 luleri aliyorlarmi..neyse gitmisken ogrenirim her bi seyi.. kisaca okulda tirt oldu.. sozde ogreteceklerdi .
Satranc iyidir ya cocuklarin bilmesi gerek diye dusunuyorum ,pratik zekalari olur .. hayata daha kolay adapte olurlar..sonra yuzme..sonra voleybol..sonra tekwando; kizimin gidecegi kurslari siraladim 😉😂

Mutsuzluktan sabirsizim boyle sacma duygular iste..ruhum daraliyo ,boguluyorum sanki..nasil duzeltecegimi bilmiyorum..
Misal dusuk yapan kadin nasil hamile birini gorunce katlanamaz veya bebek gormeye tahammul edemez oyle oldum.. yani evli bekar hamile farketmez mutlu insanlara tahammul edemiyorum , boyle nasil desem afakanlar basiyo cok sabirsizlaniyorum ,ne icin kim icin yok hic bisey sabirsizlik alametleri oluyo..kkda cinsellige giriyorum dusunuyorum acaba biz napiyoduk yok hic bise aklima gelmiyo..dusunuyom en son ne zaman birlikte olduyduk onuda hatirlamiyom ,kasimdi sanirim.. ekimmiydi yoksa tartismalardan evde huzur yoktu..o istedi ama huzurumu bozan insanin ayni yatagi paylasmak mumkun mu? Yada bisiler istemek yapmak.. suan dusununce bile sogudum bi .. neyse kendimi mesgul etmem gerekiyo bu sacma dusuncelerden nasil kurtulacagim yoksa..ben hayati gri yasiyorum diye herkes mi oyle olacak.
Ders calismam gerekiyo..sinavdan sonra depresyona gir delft simdi degil ,sakiiiin!!!
İste boyle bi sabirsizlik geliyo, bogula bogula sabrediyorum metanetli olabilmek icin..yoksa zivadan cikacagim vaziyetim budur .kac aylardir bu sekildeyim.belki bu durum yillari bulacak umarim sonu "huzur" ile taclanir.

Cok yapmaciksin! Bugunu kurtarma derdindesin..
Yahuu bu kadar odun oldugunu bunca yil nasil goremedim ona yaniyorum!!
Emek bir sekilde veriliyor zaten..ama giden genclik geri gelmiyor o sebeple genclime cok uzuluyorum..hayallerimi erteledigime bide.. suan cok farkli hayatimin olacagi kesindi..neyse vah vahlar kimseye fayda etmiyor..belki psiko olarak rahatliyorum hepsi bu..
Su ikihaftadir omuzlarim cok agriyor sol daha cok.. kendi kendime delirtiyorum sonrada bedenen cokuntu yasiyorum.. gece tavan yapiyor..dusunmek istemiyorum,annem evde olduguna cocuklari uyutup iste yapamiyorum , gerci bu aralar uyuklamaklamesgulum annemi suclayamam..

Eklentiler

• Screenshot_2020-03-03-23-09-46-190.webp
    Screenshot_2020-03-03-23-09-46-190.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 21
Bu ilk degilki son olasin..sadece su sekilde ilk babam esim ve ailesine haklarindan geldigimi soyledigi icin artik kasitli olarak burnumun dibindekilerle beni aldatiyor..bu demek oluyor ki ailesinin bana yaptirtigi pislikten esiminde haberi vardi? Simdi ben buna bi sekilde engel oldigum icin benden intikam aliyor.. ailem ugrasti delirmedin ben seni boyle delirtecegim nasilsa bosanmayacaksinda diuor aklinca..cunku benim ailem ona bu garantiyi saglamislar..

Kimse vazgecilmez degildir ! Sabretmek zor,sabirla beklemek zor ... bu belirsizlik zor ne olacak demek..sonrasi ,hayat kosullari evet cok daha zorlanacagim , suan bile yolumu kesiyorlar ,,,bekar olunca daha korkuyorum acikcasi.. neyse kafamda kardesimin yanina yerlesip yasamak var zaten.
Allah hayir kapilarimi acsin baska duam yok..

Bu oksuruk ne zaman gececek derken tekrar grip kapidaaa 😱😵😨 esese arabayla gitme denemesi yapamiycam sanirim..neyse yazi bekliyim ben

Aaa ne ogrendim burda 1 tane degil cok daha fazla satranc kursu varmis..hem belediyeninde varmis sasirdim.. hangisi bana yakinsa oraya goturcem kizimi.. kkda reklamini yapmisti bi yonetici o sebeple 1 tane var saniyordum neyse dun faceden tsf ile arkadas oldum..bu sekilde 9 tane daha kursun oldugunu ogrendim.. arastirmak gerekli tabii.. normalde bu cuma kkda reklami yapilan satranc kursuma kayit yaptiracaktim..ama orasi epey uzak bana..fuarda varmis bide belediyenin oraya kaydini yaptirayim diyom..5 yas aliyolardir umarim..tlf edip bilgi alayim bi sonraki hafta icide gotureyim kizimi..

Tlfnumu degistirmem gerek model fiyat arastirmasi yapmam lazim .. bu tlf hurda oldu..batarya alsam,ekran karti vs ne ugrasayim . Yine binlik bisiler bakicam mecbur, bide altin bozdurucam cunku param yok..kredi kartini da kullanmak istemiyom..kurumda harcama yapmak sadece kartla cunku..nakitte ancak altin bozdurmamla mumkun . Alcagim tlfnun en azindan video oynatma yeri bozuk olmamasina dikkat ederim..alacagim tlfnun kullanici yorumlari olan siteleri takip ederim bi sure.
Boyle iste..
cok daha kotu durumlara birakildim,olsun buna sukur diyelim.d aha gucluyum.cocuklarim var ,nese kaynaklarim sarildim mi onlara anlik huzurlu olabiliyorum.

Bakiye yetersiz dedi !!!!!!
Hani 2500₺ idi 😠😠😠😠
Nakit para olayini hallettiydim neyseki!

Hadi cookk coook harcadim diyelim ki en azindan 500₺ kadar kalmaliydi...
Bu adami simdi bosucam aslinda neyi bekliyosam!

Dr kontrol sonrasi d4 satranc kulubu bize cok yakindi.. bi ugrayalim dedik..navigasyondan gece bakmistim..gerci zor buldum..neyse iki kez zile basmamiza ragmen acan olmadi , kizimin sansina 😉 en azindan yerini ogrenmis oldum 😊 aramakta aklima gelmedi ,kismet degilmis diyelim ... apartman bahcesinde 3 tane cok tatli yawru kopek vardi..bahceli bi evimiz olsaydi alirdik bir tanesini sanirim 😍 kizim biraz uzuldu keske satranc degilde ne bilim kuafor filan deseydim 😂😂

Yaa onun adi kaporta degil,kaputmus meger 😂😂😂 neyse biraz video baktim..ayni marka ancak farklimodeldi ,belkide hepsininki ayni yerden aciliuodur..boylelikle araba yaginada bakarim..cubuktaki yagin olcutunu unuttum yalniz..bide bunun videosuna bakarim artik .
Suyun rengi nasil olmali mavi mi pembe mi...allahim baya cahil kalmisim su araba ayrintilarinda..yarin outlete goturcem cocuklari ,kizimin kiyafetleri kisa gelmeye basladi . Oglana zibin lazim.. dr boyunu olctu sok gecirdi hic sasirmasin masallah 55 cmdi dogdugunda simdi 1 metre olmus cokmu , 1 ay sonra 24.ayina basacak .... anaaa uzun olunca cocuklari mi kisa kalacakti 😉😃
Sezon sonu indirimler baslamistir hem , kendimede bakinayim , uzun tayta ihtiyacim var..suan kullandiklarimin beli bol geliyo asagi dusuyo falan..parkta var cocuklarin cani sıklmaz hem..aksama doneriz artik..normalde seka parka gidecektik vazgectim napicaz orda.
Bi yagmur yagsada araba yikansa iyi olcakti .

Bugün cok yorgunum..
Dun gece hic uyumadim..sabah 5-6 gibi oglum uyandi 30dklik arayla..
Kendime gelebilmek icin banyo yaptim..
Kahvalti ,mutfak ve ev topla cocuklari hazirla derken gec ciktik evden..
Outlette zor park ettim yer yok! Neyse biri cikti ancak oyle.. arabayi sigdaramadim ,ortalayamadim daha dogrusu.. kac kere git gel yaptim sinir oldum..
Yahuu hic bisey alamadim kendime habire cocuklarin istekleri ,eglensinler..karinlari doysun..ihtiyaclarini alayim..oglan uykusu geldi miziklaniyo ama uyumuyo 😠😭 dedim donelim eve ... parktan cikamadim yine bo hizir yetisti 😂 gel sen ben goruyom ,carpmiyosun diyerekten ancak ciktim.. ancak gece uykusuzlugu , outlet yorgunluguyla birlesti yolda nerdeyse kaza yapiyordum..hep son anda durdum ancak idrak etti beynim,milletin arkasindan gecirecektim nerdeyse.. simdide cok yorgunummmm...cocuklarim ne zaman uyursa artik 😞

Uydudan aradin sana kartta para olmadigini soyledim kizarak..sende dedinki paran yoksa evden ne cikiyon disari.. senin karsinda maalesef eski delft yok...bu delftin iki cocugu var! Kucuk sut icmek ister ,en temel gida maddesi dogru kartta para yoksa oturalim biz.. suyu kaynatip icelim..yemegide evden tedarik edelimm.. ben nasil olsa tecrubeliyim gecmis yillarda simdi hem para yok hemde nakden hsrcama yapiuomm peess zaten bana!! Habire uste cikmsya calismasi falan haksizken artik gicik olmaya basladin!! Kizina kiyafetler kucuk geliyo..o sekilde okla nasil gidecekti..zaten kixin giymiuor bunlar kolumjn yaridinda diyip..

Para birakmayan sensin...boyle yaparak mi bizi beni sindirmeye calidiyosun..2 ay daha gelemicem dedin laf arasi...hicc sasirmadim..ben alisigim cunku...
Amam neyse sali gunu matematikle baslicam.. kazandigim vskitte gidevem bu ilceden bu yerdrn.. bekar anne olarak

Ozdemir asaf

Eklentiler

• Screenshot_2020-03-09-19-59-57-184.webp
    Screenshot_2020-03-09-19-59-57-184.webp
    42,4 KB · Görüntüleme: 19
Dugun davetiyemiz ozdemir asafin bir siiriydi.. simdi hatirladim siirlerini okurken farkettim.. tesadufmuydu siiri hayir , davetiyeyi tasarlayan ben birde "askimizi" anlatacak davetiyeyi tamamlayacak suslu cumlelere ihtiyac vardi.. evde pcde tasarladim once ,o gelincede gosterdim ,ertesi gun matbaaciya gidip bastirmistik..
İste boyle hersey emekliydi ozenliydi..onaylayanda kendisiydi..
Nerden aklima geldi ki simdi bu..

Back
X