- 28 Ekim 2013
- 1.382
- 1.781
- 333
Bugün aradin donus yolundayiz dedin..artik sende benim gibi buz gibiydin,hissizdin,durgundun kabullendin belkide .inceldigi yerden kopsun der gibi isteksizce kopuk kopuk konustun..kizima verdim tlfnu , yuzune kapatmissin.kizim uzuldu ama ne zamandir bu ani bekliyordu neyse alissin simdiden ne yapalim.
Sonra gizli kamera bakiyorum iyiler fiyatlarda ucuk,wifi sarti var.. 7 gun kayit mi 48 saat kayit mi kafam karisti iyice..benim tlfnum videolari oynatmiyor bozuyor bide bu sorun var..yinede dua ediyorum Rabbim yolumu acsin , islerimi kolaylastirsin..olmazsa ses kayit cihazi alirim veya tablette video kayitkarini saklarim bakicaz henuz kafamda oturmadi..zaten donuyoz derken eve gelmeyecek hazirana kadar bana dedigi en azindan bu.
Nasil bir surece girecegim veya girdim bu belirsizlikte biraz geriyor beni
Sonra gizli kamera bakiyorum iyiler fiyatlarda ucuk,wifi sarti var.. 7 gun kayit mi 48 saat kayit mi kafam karisti iyice..benim tlfnum videolari oynatmiyor bozuyor bide bu sorun var..yinede dua ediyorum Rabbim yolumu acsin , islerimi kolaylastirsin..olmazsa ses kayit cihazi alirim veya tablette video kayitkarini saklarim bakicaz henuz kafamda oturmadi..zaten donuyoz derken eve gelmeyecek hazirana kadar bana dedigi en azindan bu.
Nasil bir surece girecegim veya girdim bu belirsizlikte biraz geriyor beni