Orta okulda iken din degistirmeyi dusunmustum..islam.dinini begenmiyordum veya soyle diyim islam dinini evde tam yasayan yoktu ve bize ornek olacak kimsede yoktu..basladim diger dinleri arastirmaya o zamanlar okul cikis kapilarinda hristiyanlik icin misyoner insanlar beles incil veya bu dini ozendirici brosurler dagitiyolardi..bende habire ters zit aykiri veya gunah seyler yapmak istiyodum..sonra diger evrensel olan iki dinide begenmedim..ateist olmaya karar verdim..canimin istedigi herseyi yapmaya basladim okuldada rahat durmuyodum..takiii erkek olan bi ogrenciyle kavga edip sol elimin parmaklarini cikarttirincaya kadar..al dinsizin hakkindan imansiz geldi derler buna.. bu olaydan sonra imana geldim,biraz duzeldim ..parmaklarim cikinca canim cok cok acidi o acidan dolayi taskinlik yapamadim ... o gun kavga ettikten sonra eve geldim kimse yok tabi kardeslerim okulda annem babam iste..sogani rendeledim ,babamin cepmendillerinden aldim sol elimi rendeledigim soganla ve.uc kutulari vardi onlarla parmaklarimin dik durmasi icin arkali onlu koyup bez mendillerle sargiladim..evdekilerin haberi yok..zaten kimse kimseyi gormuyoki...biz 7 ders olmasindan mutevellit erken yat erken kalk okulda ilk tenefus kahvalti simit ayrandi..annemle babam daha gec ise giderlerdi..ders saati erken oldugu icin biz uyurduk annem babam oyle gelirdi eve (babam gece 2 yi devirdikten sonra gelirdi kumar oynardi cunku) neyse ben bu cikik parmaklarla kimseye soylemeden aci sanci icinde 3 gun gecirdim..artik dayanilmaz sancilarim olmaya basladi ,parmaklarim davul gibi sisti ve morardi,soganda bi ise yaramadi.o nce anneme gosterdim noldu dedi dustum dedim,soylemedim kavga ettigimi ..annem babama demis sonra babamda sordu okulun merdivenlerinden dustum dedim..sonrasi hastane yolu....