İç Döküşlerim

Bugun arayip limitimi 4000₺ yukselttigini soyledin...inanmam mi gerekiyo bilemedim..geldigin vakitte baska bi bankanin ek kartini verecegini soyledin onun limiti daha yuksekmis falan...
Yahuu sen bunlari bastan enn bastan yapacaktin..bide demez mi beni ozlemedin mi bana ihtiyacin var , baska seylerde zirvaladi ben karsida oturan o.. ya benziyomuyum? O.. benzer bi halim var mi? Para karsiligi yatak teklif ediyosun .... eve gelmee sen sakinnn ! Niyeti bozmus ,korkmami mi istiyorsun evet korkuyorum biliyorum zorlayacaksin.. istemiyorum diye aglarken sen zorlayarak..zorla...gecmis yillarda tecrube ettim senin hayvanligini..
Uzak dur benden!!!

Basimi yastiga koymamla oglum alarm gibi agliyor.. o aglamasin diye yeniden ayaklaria koyuyorum bu ne yaa
Bu gorumce bana baska bisey mi yaptirtti acaba yine bi tuhafliklar silsilesi oluyor simdilik sadece gece euzu besmele cekmeme ragmen devam ediyor..euzu besmeleyi yanlis mi soyluyorum acaba ondan mi devam ediyor..bu gece ikinci oldu..daha once sanki balkonda biri var gibiydi gercekten cok korkmustum sonra oglumun kirmizi oyuncak arabasi koltugun dip tarafindan uc tarafina kendi kendine hareket edip haliya dustu .. o zamanda euzu besmele cekmistim yine bisiler olmaya devam etmisti..ozamanda adetliydim simdi oldugu gibi..annem neredeyse 1 aydir bende , ben evleneli ilk kez bu kadar uzun kaliyo..oda belki birseylerin farkindadir ne bilim..delirme alametleri mi gozlemledi acaba ondan mi gitmiyor ki.b en bu insanlara naptinda bana bunu reva goruyolarki.. madem oldurselerdi.. turk olmak mi bi yani bu mu cok ckagitcisiniz kemik chpli gorunuyonuz ahh ahh icinizi bilselerdi sizi 1 dk orda tutmazlar.. bazen oyle oluyorki bu hayattan gocup gitmek istiyorum ,aldigimiz nefes sayili zaten ne zaman biterse.yasayasim gelmiyor..amaan her zaman bunalim delft annemde.nisanda bana gelin 1 haftalii tatilde ,araba sart degil trenle gitsekte olur diyor cozemedim...
Neyse gecenin sogugunu oylece hapsettim bedenime saglam hasta olmam insallh ,ustumude ortturmuyo sipa..

Orta okulda iken din degistirmeyi dusunmustum..islam.dinini begenmiyordum veya soyle diyim islam dinini evde tam yasayan yoktu ve bize ornek olacak kimsede yoktu..basladim diger dinleri arastirmaya o zamanlar okul cikis kapilarinda hristiyanlik icin misyoner insanlar beles incil veya bu dini ozendirici brosurler dagitiyolardi..bende habire ters zit aykiri veya gunah seyler yapmak istiyodum..sonra diger evrensel olan iki dinide begenmedim..ateist olmaya karar verdim..canimin istedigi herseyi yapmaya basladim okuldada rahat durmuyodum..takiii erkek olan bi ogrenciyle kavga edip sol elimin parmaklarini cikarttirincaya kadar..al dinsizin hakkindan imansiz geldi derler buna.. bu olaydan sonra imana geldim,biraz duzeldim ..parmaklarim cikinca canim cok cok acidi o acidan dolayi taskinlik yapamadim ... o gun kavga ettikten sonra eve geldim kimse yok tabi kardeslerim okulda annem babam iste..sogani rendeledim ,babamin cepmendillerinden aldim sol elimi rendeledigim soganla ve.uc kutulari vardi onlarla parmaklarimin dik durmasi icin arkali onlu koyup bez mendillerle sargiladim..evdekilerin haberi yok..zaten kimse kimseyi gormuyoki...biz 7 ders olmasindan mutevellit erken yat erken kalk okulda ilk tenefus kahvalti simit ayrandi..annemle babam daha gec ise giderlerdi..ders saati erken oldugu icin biz uyurduk annem babam oyle gelirdi eve (babam gece 2 yi devirdikten sonra gelirdi kumar oynardi cunku) neyse ben bu cikik parmaklarla kimseye soylemeden aci sanci icinde 3 gun gecirdim..artik dayanilmaz sancilarim olmaya basladi ,parmaklarim davul gibi sisti ve morardi,soganda bi ise yaramadi.o nce anneme gosterdim noldu dedi dustum dedim,soylemedim kavga ettigimi ..annem babama demis sonra babamda sordu okulun merdivenlerinden dustum dedim..sonrasi hastane yolu....

Akilli tlf bakiyom kendime 1000₺ en fazla 1200 olabilir..samsung agirlikta bakiyom..burda teknosa var ordan pesin alicam belki daha indirim yaparlar..belki 1 hafta sonra alabilirim
Suan sadece fiyati uygun olanlari isaretledim..ozellik ,kullanimi vs daha ilgili sitelere girip yorum okuyacagim..
Akilli tlf isini hallettikten sonra da arac ici ve kapi onu kamera durumlarina bakicam..
Dun gece uyuyamadigimdan bugun ders calisamiyorum birazda hasta oldum gece usudum cunku.
Kocama hersey yolundaymis gibi rol yapip hata yapmasini mi beklicem yoksa kocam kadindan dolayi zaten hata yapacak mi ? Nasil bir yol izleyecegimi bilemiyorum..
Sanirim nisan sonu mayis gibi gelecek ve 3 -4 hafta kalip geri donecekmis isine..ne zaman gelecek tam bilmiyomo sebeple hizlandim amaclarim dogrultusunda..
Su araba isini hallettik az cok.. yola katilimlarda frenle vitesi kucultmem gerekiyomus,depriyajla degil bunuda dun geceki video ve okudugum sitede ogrendim..
Gidimde kis cayi hastalik cayi icimde az rahatliyim.

Tlflari yariya indirdim , yarin yine eleme yaparim..acikcasi hic samsung yoktu sart degil baska markalarin bakiyorum simdi sonrada kullanici yorumlariyla kesinlik saglariz artik..
Bide su oksuruk kesin olarak geceydi

Kizimin okulundan 80 derecelik kolonya istediler .. bugun aldim yarin gonderirim..sabah teyzem aradi ,kizimi niye okula goturmusum diye kizdi bana .. onun kizi ve gelinleri torunlari gondermemis okula ben niye gondermisim.. istanbuldan buraya gelecek mi belki,belkide teget gececek annem okul tatil olursa sizi burda tutmam gideriz memlekete diyo,buraya gelecek olan sanki memlekete yayilmayacak ..
Cok sukur oksurugum kesildi..
Bugun annem kredi kartini verdi al istedigini dedi...oglumu uyuttuktan sonra ciktim carsiya biraz ust bas aldim , 2 de spor ayakkabi yaklasik bin tl tuttu..yarinda biraz stok yapicam yag seker un tuz ,deterjanlar gibi.b akliyat birazda cocuklara abur cubur tabii.. belli olmaz belki ohal ilan edilir falan..ben tedbirimi alayim..yedekte 5lik sasal su alirim durur kiler niyetine kullandigimiz odada.eczanedende portakalli balik yagi , cocuklara vitaminler vs alayim,,sampuanimda bitmek uzere onuda alayim eczacidan.

Oglum uyumuyor
Karnim.acikti bu saatte!!
Aslinda uykumda var ,acta olsam.uyuyabilirim..

Bu cocuk.niye uyumuyor yaa

Vee uydudan aradi yine gundem virustu malum..bi kac gemide corona tespit edilmis ,gemi oylece karantinaya alinmis limanda bekletiyolarmis.erlerde cikmis.y ujsek ates oksurukle..aileleri duysa kafayi yer..sadece yurt disi gorev diye biliyolar neyseki..sanirim 2-3 gemi italyaya ugradiklarinda kapmislar..

Amann neysee ben cooook acim.yaaa napsamki ne yesemki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…