• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İç Döküş mü dersiniz iç çöküş mü bilemiyorum

Burhan Burhanitto

🧿İt ürür, kervan işinde gücünde 🧿
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2022
11.874
53.049
528
Artık hiçbir şeyi başarmak istemiyorum hatta bunun için kılımı bile kıpırdamak istemiyorum. Liseden beridir polis olmak istedim bunun için üniversite olurken bile çabalayıp sınavlarına girdim. Defalarca elendim üniversiteden sonra senelerce denedim astsubaylık polislik hiçbiri nasip olmadı. Haliyle hevesim kırıldı artık öyle bıkkın ve bitkinim ki güzel bir bölümden mezun oldum ders çalışmak icimden gelmiyor. Şuan kendi alanımda çalışıyorum paramı kazanıyorum ama kadrolu olmak başka bir şey tabi. Fakat sürekli çabalarım yüzünden hayatımı hep erteledim. Artık biraz kendim için yaşamak istiyorum. Özel de olsa çalıştığım parayla birikim yaptım tatile gittim turlara katıldım istediklerimi aldım . Bana çok iyi geldi. Kız kardeşim atandığı için sürekli atan baskısı var üzerimde. Ön yargılı bakışlar var. Ama ben artık çok bitkin hissediyorum.

Diğer konu gel gelelim NİŞAN konusuna. Bu yaz kız kardeşim nişanlandı. Tanışma faslından önce kardeşimle alakasız bir konuda tartıştık bana bir kaç kez ben nisanlaniyorum diye sen beni kıskanıyorsun imasında bulundu ve çok kırıldım. Aynısını atandığında da yapmıştı. Buna rağmen tanışma ve nişan günü her şeye yetiştim. Aklımdan en ufak ön yargı geçmedi. Ama o bana hep o gözle baktı. Alışverişinde altınında elbisesinde gününde hep yanında oldum. Yine de kardeşimi yalnız bırakmadım. Asıl mesele nişan atıldıktan sonra ortaya çıktı. Karşı taraf ilk tanismaya geldikleri gün bana aşırı yalaka davrandılar. Kardeşime ablan senden güzel falan gibisinden laflar söylemeler övgüler vs. Meğer bu bir kurguymuş. Salak kız kardeşim onlar bize tanışmaya gelmeden önce (ben misafirlerin yanına çıkmayı pek sevmem.) ablam sizin yanınıza çıkmazsa kusuruna bakmayın onun huyu o demiş. Onlar da kıskanıyor olarak yorumlamışlar. Bize geldiler bana yalakalık yapıp durdular. Kardeşim ne yazık ki karşı tarafın yanında veya biz yokken bizi yok sayıcı davranışlarda bulundu karşı tarafla her şeyi planlamış biz sadece formaliteydik bu işte. Onlar da bize ve kardeşime saygı duymayı bırakınca ortalık karıştı ve nikahtan hemen sonra nişanı bozuldu. Haliyle üzüldük. Fakat bunları nisandan sonra duydum ve üzüldüm. Kız kardeşimin karşı tarafa beni bu şekilde lanse etmesi ailesini ezdirmesi en çok beni yaralayan kısım oldu.
Bu olaylar neredeyse taze ve ben artık kimsenin kahrını çekmek istemiyorum kardeşimle de arama büyük bir çizgi çekmek istiyorum. Son olanlar hepimizi yaraladı. Belki burda o senin kardeşin yaşananlar basit şeyler diyenler olacaktır. Ama her insanın taşma noktası var maalesef.

Kardeşlikle ilgili söyleyebileceğim yegane şey bir yaştan sonra herkesin kendi hayatı ön plana çıkıyor.
Genel olarak hayatınızla ilgili ise doğru karar vermişsiniz. 1 kez geldiğimiz bu dünyada olabildiğince kendimizi mutlu etmemiz lazım

Kardeşlikle ilgili söyleyebileceğim yegane şey bir yaştan sonra herkesin kendi hayatı ön plana çıkıyor.
Genel olarak hayatınızla ilgili ise doğru karar vermişsiniz. 1 kez geldiğimiz bu dünyada olabildiğince kendimizi mutlu etmemiz lazım
Öyle tabi .

Mesafeli olmakta fayda var herzaman. Küsmeyin kardeşinize zor zamanınızda yinede siz birbirinize kosacaksiniz. Ama dediğim gibi mesafe iyidir bazen

Evlenip gidecekmiş nasılsa sonra görüşmeyin fazlaca olur biter. Çok çok ayıp etmiş, sizi karşı tarafa berbat bir şekilde tanıtmış gerçekten şu yaptığı çok ayıp.

Evlenip gidecekmiş nasılsa sonra görüşmeyin fazlaca olur biter. Çok çok ayıp etmiş, sizi karşı tarafa berbat bir şekilde tanıtmış gerçekten şu yaptığı çok ayıp.
Nişanı bozuldu bu şekilde bizi ezdirdigi için karşı taraf kendini de küçük görmeye başladı ve bitti.
Şimdi şuraya buraya gidelim diyip duruyor kafa dağıtalım diyor ama çok kirildigim için bir şey yapasım yok.

Back
X