- 24 Mayıs 2017
- 7.476
- 14.637
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Madem korkacaksın maceraya atılmayacaksın.Bende ve onda iç çamaşırı vardı sürtünme oldu ama boşalma olmadı. Boxerinde bir kaç damla zevk suyu vardı. adetime de iki üç gün var. Hamilelik oluşur mu? Lütfen dalga geçmeyin birisi bu şekilde hamile olduğunu yazmış. Korkuyorum.
O kadar iyisin ki sağolBosa demiyolar kadinin dusmani kadin diye. Ne kadar kotu niyetlisiniz. Canim tabi ki ihtimal dahilinde. Esimle sevgiliyken ilk cocuguma ben camasirlarin ustunden oyle seyaparken hamile kaldim. Basina gelmeyen bilmez canim sen bakma bunlara
Şakaysa komik değil değilse sıçtım. Hastaneye gidip doktora sorcamTebrikler
Sonunda s*çacağını düşündüğün şeyleri yapmaŞakaysa komik değil değilse sıçtım. Hastaneye gidip doktora sorcam
Aferin,mantikli karar.Şakaysa komik değil değilse sıçtım. Hastaneye gidip doktora sorcam
Harbi ya kendime sinirliyimSonunda s*çacağını düşündüğün şeyleri yapma
Bi bitmediniz.
Olm olay sabah oldu. Doktor test yapsa nolur yapmasa nolur.Aferin,mantikli karar.
Ise yariyor demek ki
JSLFMEKSŞFNELSLN. Gülmekten korkumu unutuyom yapmayınTebrikler tutku bebek koyarsın adını
Eki Görüntüle 3281967
Aşkım bunları konuşmuştuk lütfen ya sen zeki kizsinJSLFMEKSŞFNELSLN. Gülmekten korkumu unutuyom yapmayın
Öyle miyim ciddenAşkım bunları konuşmuştuk lütfen ya sen zeki kizsin
Oyleydin en son surtusurken kıvılcım cikmadiysaÖyle miyim cidden
Ağam bizle dalga geciir.Olm olay sabah oldu. Doktor test yapsa nolur yapmasa nolur.
Öyle miyim cidden
Olm yok biliyorum ama doktors kasık ağrısı içim gidicem bir haftadır var zaten o zaman da sorarımAğam bizle dalga geciir.
2 hafta sonra müjdeli haberini aliriz bakalim. Heyecanlı bekleyişler...
Bende ve onda iç çamaşırı vardı sürtünme oldu ama boşalma olmadı. Boxerinde bir kaç damla zevk suyu vardı. adetime de iki üç gün var. Hamilelik oluşur mu? Lütfen dalga geçmeyin birisi bu şekilde hamile olduğunu yazmış. Korkuyorum.
BilmemOlm ?
Ergen misin nesin