İç çamaşırı yıkama sorunu?!?

Gunluk corap ve camasir cikariyor, camasirdan kasit koyu renkli alt ic camasiri ve koyu renk coraplar. Siz nasil bir sey hayal ettiniz de utopik geldi?
Renk önemli değilki ayak ne kadar temiz olursa olsun, farklı floralara sahip. Günlük giyilmiş olsa da ayaktan genital bölgeye geçebilecek mikrop ve mantarlar olabilir.
Normalde çok titiz değilimdir ama bugüne kadar hiç çorap ve çamaşırı aynı anda yıkamadım.
Sonuçta ayrı da olsa aynı makinada yıkanıyor diyebilirsiniz ama farklı sıcaklıklarda yıkanıyorlar
Neyse bu sizin tercihiniz. Garip geldi

Arkadaşlat belki çok abuk bir soru olacak ama, siz iç çamaşırlarınızı tüm aileniz bir mi makineye atıyorsunuz yoksa ayrı ayrı mı?? Ya ben kendiminkileri ayrı yıkamak istiyorum ama annem bir atmaya kalkıyor hepsini. Ben ayırayım dersem alınır bozulur mu diye de çekiniyorum. Bilemedim yani. Siz ne dersiniz?
Valla ayırmayı hiç düşünmedim . Ama aileden başka biri ayırmayi düşünse buna da alinmazdim umurumda olmazdı kendi işini kendi yapar neticede .

Renk önemli değilki ayak ne kadar temiz olursa olsun, farklı floralara sahip. Günlük giyilmiş olsa da ayaktan genital bölgeye geçebilecek mikrop ve mantarlar olabilir.
Normalde çok titiz değilimdir ama bugüne kadar hiç çorap ve çamaşırı aynı anda yıkamadım.
Sonuçta ayrı da olsa aynı makinada yıkanıyor diyebilirsiniz ama farklı sıcaklıklarda yıkanıyorlar
Neyse bu sizin tercihiniz. Garip geldi
Nasil farkli derecede yikiyorsunuz 30-40 derecenin ustunde hic corap/camasir yikamadim. Sonucta beyaz renkli camasir degiller yuksek sicaklikta yikanmasi gereksin.

Back
X