İç çamaşırı yıkama sorunu?!?

yananalev19

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2019
4
0
1
25
Arkadaşlat belki çok abuk bir soru olacak ama, siz iç çamaşırlarınızı tüm aileniz bir mi makineye atıyorsunuz yoksa ayrı ayrı mı?? Ya ben kendiminkileri ayrı yıkamak istiyorum ama annem bir atmaya kalkıyor hepsini. Ben ayırayım dersem alınır bozulur mu diye de çekiniyorum. Bilemedim yani. Siz ne dersiniz?

Valla aslında en güzeli ayrı ayrı yıkamak ama maalesef öyle olmuyor evlerde hepsi bir yıkanıp gidiyor

Tabiiki ayrı yıkıyorum gerekirse çıkarıp elimde yıkıyorum.Enfeksiyonla mücadele ettiğim için o riski alamam. Bence en sağlıklısı ayrı yıkamak.

Şunu yapabilirsin kendi çamaşırlarını ayrı koyarsın, açık renklileri ayrı koyu renklileri ayrı yıkarsın, sadece iç çamaşırını ayırmak yerine. Ben oğlumla annemlere gittiğimde, kendi çamaşırlarımızı ayrı bir sepete atıp ayrı yıkıyorum. İğrenmekten değil amaç sürekli orada değiliz belli bir süre kalıyoruz çamaşırlar karışmasın diye.

Yıllardır beraber yıkarım aılem suan esımle hıc enfeksıyon yasamadım. Zaten ıc camasırları yuksek ayarda atıyorum. Ayrıca enfeksıyon olma rıskını düsünğyorsan utulemen yeterlı mıkroplar kırılır.

Yok daha neler. Makina tekrar tekrar kaç kez yıkayıp duruluyo bilmiyormusunuz? 90 dereceye attigin zaman elde yıkamaktan bin kat daha temiz olur. Zaten elde yıkanan çamaşırla makinada yıkanan çamaşırın arasında çok büyük fark var. Sizin dediğiniz gibi olsaydı ailedeki her kimsenin sırf iç çamaşırı için ayrı ayrı makina mi çalıştırılır. Olağan üstü durumunuz yoksa biraz abartı geldi

Sacmadan secmeler ıste. Benım tanıdıgım arkadasım vardı temızım temızım dıye dısarda tuvalete gıtmezdı arkadaslarıyla odada kıloteze otururdu. Yatagı dolabına pıslıkten bakılmazdı. Kıl oluyorum boylelerıne. Su ıcmezsen kılodunu duzenlı degıstırmezsen enfeksıyon olursun haftada bır banyo yaparsan.

Ütü yap çamaşırlarına..
Eşimle ben varız bir yıkarım ama ben ütülerim yinede üşenmem.

Arkadaşlat belki çok abuk bir soru olacak ama, siz iç çamaşırlarınızı tüm aileniz bir mi makineye atıyorsunuz yoksa ayrı ayrı mı?? Ya ben kendiminkileri ayrı yıkamak istiyorum ama annem bir atmaya kalkıyor hepsini. Ben ayırayım dersem alınır bozulur mu diye de çekiniyorum. Bilemedim yani. Siz ne dersiniz?

Bizim evde hep ayri yikanir, sayica cok olursa daha iyi oluyor, benzer renkli urunler aliyorum bu sebeple.
Esimin camasirlarini ve coraplarini bir makina yapiyorum kendiminkiyle karistirmiyorum. Benimkiler hassas urunler zaten kisa programda yikiyorum.

Yok ayrı ayrı yıkanmaz bizde de hem makineye yazık hem harcanan suya elektriğe yazık bana göre.

Bizim evde hep ayri yikanir, sayica cok olursa daha iyi oluyor, benzer renkli urunler aliyorum bu sebeple.
Esimin camasirlarini ve coraplarini bir makina yapiyorum kendiminkiyle karistirmiyorum. Benimkiler hassas urunler zaten kisa programda yikiyorum.
Çamaşır ve çorapları aynı anda mı yıkıyorsunuz? Ciddi olamazsınız

Hic anlamiyorum boyle insanlari ayni yataga girdigim kocamin donunu mu ayircam, b.k icinde mi yasiyoruz ayda bir mi degistiriyoruz ic camasirimizi bu ne ya

Bir sey daha diyim, annemin evindeykende ayniydim sonucta annem ciktigim yerden igrenmiyorum.!

Back
X