Aaa hicbasima gelmedi farkinda degilim ama sana onerim ic camasiri magazalarindan alma koton gibi ic giyim bolumu olan magazalardan al canim kimse tepende durmuyor sacmasapan onerilerde bulunmuyor bakiyorsun kendi kendine secip aliyorsun ben oyle seviyorumüff yaa dolabım kullanılmayan sütyenle doldu .
ilk kopçaya takıyorum anca öyle biraz oluyor .
Ay ne hava atıcaz ya param olsa şimdi gider a cup yaptırırımKızlar lütfen memelerinizle hava atmayınolan var olmayan var
bazen e bile oluyor :)
meme nakli olsa alırdım artanlarıAy ne hava atıcaz ya param olsa şimdi gider a cup yaptırırımbüyük memeli olmak çok zor helede yazın
Off keşke verebilsem hepücüğü senin olsunmeme nakli olsa alırdım artanları
Belli basli markalar harici dogru duZgun olcuye gore sutyen ureten yok.merhaba kızlar . bugün alışveriş yaptım .doğru sütyen ölçümü hala bulamadım . kilo al ver zaten göğüslerim bir büyüyüp bir küçüldü . dolabımda çeşit çeşit beden var .bugün askısız bir sütyen almak istedim . kadın 75 c sütyen uygun olur dedi aldım çıktım ama sanki sıkı geliyor şimdide . gerçi askısız kullanıcam sıkı olması düşmemesi açısından iyi olur ama birdahakine dinlemiyeceğim . nette bir program var ölçüleri yazıyorsun kaç olduğun çıkıyor 80 c ymiş benim göğüslerim .
şimdi bu a,b,c,d göğüs büyüklüğü mü oluyor . kadın dedi ki 80 b takarsan büyük gelir . b değil c benim cup ölçüm . kafam karıştı ya . neden hep küçük beden satıyorlar ki anlamadım . bilen varsa bu konuda lütfen aydınlatabilir mi ?
mezurayla ölçtü . zorla almadık tabi güvendim sadece . lafa bakVerdi ne demek yahu? Siz satın almışsınız. Zorla mı sattılar? :) Almasaydınız. Satıcı neden kötü oluyor anlamış değilim. Denemeden alma hatasına düşen sizsiniz yani, bu kadar basit.
c cup iyi oldu ama 75 sıkı geldi . 80 alsaydım keşke .Belli basli markalar harici dogru duZgun olcuye gore sutyen ureten yok.
Simdi sen c almissin goguslerin tasiyor mu tam mi oldu icine. Sikilan yerin goguslerin degil de vucudunsa 80c alacaksin. Hem sıktı hem goguslerin tastiysa 80d, gogusun icine tam oturmadiysa ama vucudunu siktiysa 80b alman gerekir.
Bazi insanlar sıkı sutyenden hoslanir. Aynisi benim de basima geldi ama ben almadim. Sıkıya gelemem. Ayakkabi da bile 1 boy buyugu giyerim. 38 ayakkabiya da girer ayagim ama ben 40 alirim meselac cup iyi oldu ama 75 sıkı geldi . 80 alsaydım keşke .
şaka yapmıştım,kırdıysam çok özür dilerim
aldım artık birdahakine kafama göre alıcam dinlemicem . bide iddia ediyorlar ya beni benden daha iyi bilcek sanki .Bazi insanlar sıkı sutyenden hoslanir. Aynisi benim de basima geldi ama ben almadim. Sıkıya gelemem. Ayakkabi da bile 1 boy buyugu giyerim. 38 ayakkabiya da girer ayagim ama ben 40 alirim mesela
yok yaa espri yaptım simile ile .şaka yapmıştım,kırdıysam çok özür dilerim
aynen, 75 bKızlar lütfen memelerinizle hava atmayınolan var olmayan var
170-62Senin boyun kilon kac kiz? Yasama sevincimi oldurdun.