İç Giyim ve Gecelik - Sabahlık - Pijamalar iç çamaşır mağazarında neden küçük beden sütyen satılmaya çalışıylıyor ?

üff yaa dolabım kullanılmayan sütyenle doldu .
ilk kopçaya takıyorum anca öyle biraz oluyor .
Aaa hicbasima gelmedi farkinda degilim ama sana onerim ic camasiri magazalarindan alma koton gibi ic giyim bolumu olan magazalardan al canim kimse tepende durmuyor sacmasapan onerilerde bulunmuyor bakiyorsun kendi kendine secip aliyorsun ben oyle seviyorum

75-80-85 vs gogus cevren oluyor yani sirtinin genisligide önemli.
A-B-C-D vs. gogus buyuklugu yani 'cup' oluyor. Sanirim 80C uygun olacaktir sana

Bende hep büyük memrlı oldum yaaa bı efsane vardır ergenlik zamanında fıncan kapatılırsa fıncan gıbı helke kapatılırsa helke gıbı olurmuş bende bı çahıllık yapıp banyo helkesı kapattım bedenımm 90

Belli basli markalar harici dogru duZgun olcuye gore sutyen ureten yok.
Simdi sen c almissin goguslerin tasiyor mu tam mi oldu icine. Sikilan yerin goguslerin degil de vucudunsa 80c alacaksin. Hem sıktı hem goguslerin tastiysa 80d, gogusun icine tam oturmadiysa ama vucudunu siktiysa 80b alman gerekir.

Verdi ne demek yahu? Siz satın almışsınız. Zorla mı sattılar? :) Almasaydınız. Satıcı neden kötü oluyor anlamış değilim. Denemeden alma hatasına düşen sizsiniz yani, bu kadar basit.
mezurayla ölçtü . zorla almadık tabi güvendim sadece . lafa bak

Emzirdikten sonra 85G takiyorum. Cok zor bulunan bir beden.

c cup iyi oldu ama 75 sıkı geldi . 80 alsaydım keşke .

c cup iyi oldu ama 75 sıkı geldi . 80 alsaydım keşke .
Bazi insanlar sıkı sutyenden hoslanir. Aynisi benim de basima geldi ama ben almadim. Sıkıya gelemem. Ayakkabi da bile 1 boy buyugu giyerim. 38 ayakkabiya da girer ayagim ama ben 40 alirim mesela

Bazi insanlar sıkı sutyenden hoslanir. Aynisi benim de basima geldi ama ben almadim. Sıkıya gelemem. Ayakkabi da bile 1 boy buyugu giyerim. 38 ayakkabiya da girer ayagim ama ben 40 alirim mesela
aldım artık birdahakine kafama göre alıcam dinlemicem . bide iddia ediyorlar ya beni benden daha iyi bilcek sanki .
bilir diye işi ona bıraktım ama yanlış yapmışım .

Aslında sırtla alakali . Seksen b olunca göğüste sirtta esit oluyo. Seksen c olunca sirt seksen göğüs seksen bes oluyo. Seksen a olunca sirt seksen göğüs yetmis beş oluyo. En güzeli deneyerek almak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…