- 17 Mayıs 2011
- 8.096
- 12.158
- 35
Ben de 1.70im, artik gidip kendimi oldurebilirim
b cup olması için ameliyat olcam para biriktiriyorum.. çok sıkıntılı inan bana.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de 1.70im, artik gidip kendimi oldurebilirim
75 a..................... onlar aslında yoklar...aynen, 75 b
E tamam satıcının suçu ne onu açıklar mısınız? Onlar her türlü konuda ısrar ederler malı satmak için. Bilinçli tüketici olmak burda devreye giriyor işte. Siz kendi göğsünüzden bihaberseniz satıcının suçu ne?mezurayla ölçtü . zorla almadık tabi güvendim sadece . lafa bak
yetineceğiz bunlarla artık ne yapalım, aslında rahat yani sıcakta filan:)) off neyse üzülmüyoruz tamam75 a..................... onlar aslında yoklar...
yoo hiç teselli edemicem kendimi hiçte rahat değil minnacık tefecik şükür tabi ama bi 90 a olaydı tadından yenmezdiyetineceğiz bunlarla artık ne yapalım, aslında rahat yani sıcakta filan:)) off neyse üzülmüyoruz tamam
80 e razıyım, büyük sevmiyorumyoo hiç teselli edemicem kendimi hiçte rahat değil minnacık tefecik şükür tabi ama bi 90 a olaydı tadından yenmezdi
90 60 90 olurduuk80 e razıyım, büyük sevmiyorum
aman 100 70 103 filan bağışlamasın dikkat edelim90 60 90 olurduuk
gerçi ben 90 70 93 olurdum ama ossuuun
neyse olmadı madem olanları bize bağışlasın rabbim
Deme öyle üzülürler alınırlar : ( Ben de c'yim, bazen zor oluyor ama genelde mutluyuz böyle.b cup olması için ameliyat olcam para biriktiriyorum.. çok sıkıntılı inan bana.
Ay bir de özür dileyerek şunu eklemem lazım
her yerde oluyor bende bundan kullanıyorum. 75 dar 80 potluk yapıyor bu aparat tam geliyoraaa her çamaşırcıda var mı ki ?ilk defa görüyorum .
Bende 85 c cup kullanıyorum ama kolay kolay bulamiyorum hic. Çünkü genelde hep b cup var . ABCD ler göğüsbbüyüklugu 75-80 vs. Sirt ölçüsü. Göğüsün hemen altında başlayan olculermerhaba kızlar . bugün alışveriş yaptım .doğru sütyen ölçümü hala bulamadım . kilo al ver zaten göğüslerim bir büyüyüp bir küçüldü . dolabımda çeşit çeşit beden var .bugün askısız bir sütyen almak istedim . kadın 75 c sütyen uygun olur dedi aldım çıktım ama sanki sıkı geliyor şimdide . gerçi askısız kullanıcam sıkı olması düşmemesi açısından iyi olur ama birdahakine dinlemiyeceğim . nette bir program var ölçüleri yazıyorsun kaç olduğun çıkıyor 80 c ymiş benim göğüslerim .
şimdi bu a,b,c,d göğüs büyüklüğü mü oluyor . kadın dedi ki 80 b takarsan büyük gelir . b değil c benim cup ölçüm . kafam karıştı ya . neden hep küçük beden satıyorlar ki anlamadım . bilen varsa bu konuda lütfen aydınlatabilir mi ?
Bunun gogus buyuklugunden degilde sirt genisligi ile alakasi var sanki.merhaba kızlar . bugün alışveriş yaptım .doğru sütyen ölçümü hala bulamadım . kilo al ver zaten göğüslerim bir büyüyüp bir küçüldü . dolabımda çeşit çeşit beden var .bugün askısız bir sütyen almak istedim . kadın 75 c sütyen uygun olur dedi aldım çıktım ama sanki sıkı geliyor şimdide . gerçi askısız kullanıcam sıkı olması düşmemesi açısından iyi olur ama birdahakine dinlemiyeceğim . nette bir program var ölçüleri yazıyorsun kaç olduğun çıkıyor 80 c ymiş benim göğüslerim .
şimdi bu a,b,c,d göğüs büyüklüğü mü oluyor . kadın dedi ki 80 b takarsan büyük gelir . b değil c benim cup ölçüm . kafam karıştı ya . neden hep küçük beden satıyorlar ki anlamadım . bilen varsa bu konuda lütfen aydınlatabilir mi ?
Bu tabloya göre A cup çıkıyorum ama c cup giyiyorum. Yanlış bir tablo..Hatta en doğru bulduğum tabloyu da iliştirdim...