İç Giyim ve Gecelik - Sabahlık - Pijamalar iç çamaşır mağazarında neden küçük beden sütyen satılmaya çalışıylıyor ?

mezurayla ölçtü . zorla almadık tabi güvendim sadece . lafa bak
E tamam satıcının suçu ne onu açıklar mısınız? Onlar her türlü konuda ısrar ederler malı satmak için. Bilinçli tüketici olmak burda devreye giriyor işte. Siz kendi göğsünüzden bihaberseniz satıcının suçu ne?
Neyi alıp neyi almayacağını bilmek tüketiciye düşer.

Denemeden almayın. Birçok mağazsda kabin var zaten. Ben genelde pentiden alıyorum,bedenim belli ama her zaman kullandigimdan farklı model alacaksam denemeden almam.

yetineceğiz bunlarla artık ne yapalım, aslında rahat yani sıcakta filan:)) off neyse üzülmüyoruz tamam
yoo hiç teselli edemicem kendimi hiçte rahat değil minnacık tefecik şükür tabi ama bi 90 a olaydı tadından yenmezdi:KK53::KK53:

Ay bir de özür dileyerek şunu eklemem lazım:KK53:

11141212_1129389187075405_1071990942505860703_n.jpg

75-80-85 sırt çevresi ölçünüz oluyor... a-b-c-d ise göğüs cup ölçüsü ama bu da orantılı biçimde değişiyor yani 75c ise eğer göğsün beden bulamadığında bazen 80b olabilir çünkü 75c ile 80b 'nin cup büyüklüğü aynıdır... Sen demişsin ki sıkıyor eğer sırttan sıkıyorsa 75c aldıysan 80b alman gerekir... o zaman sırtın sıkmaz... Ama eğer memelerin taştıysa sırtın sıkmadıysa 75d almalısın... acaba anlatabildim mi? :)

Hatta en doğru bulduğum tabloyu da iliştirdim...

Eklentiler

• IMG_0495.JPG
    IMG_0495.JPG
    221,1 KB · Görüntüleme: 927
merhaba kızlar . bugün alışveriş yaptım .doğru sütyen ölçümü hala bulamadım . kilo al ver zaten göğüslerim bir büyüyüp bir küçüldü . dolabımda çeşit çeşit beden var .bugün askısız bir sütyen almak istedim . kadın 75 c sütyen uygun olur dedi aldım çıktım ama sanki sıkı geliyor şimdide . gerçi askısız kullanıcam sıkı olması düşmemesi açısından iyi olur ama birdahakine dinlemiyeceğim . nette bir program var ölçüleri yazıyorsun kaç olduğun çıkıyor 80 c ymiş benim göğüslerim .
şimdi bu a,b,c,d göğüs büyüklüğü mü oluyor . kadın dedi ki 80 b takarsan büyük gelir . b değil c benim cup ölçüm . kafam karıştı ya . neden hep küçük beden satıyorlar ki anlamadım . bilen varsa bu konuda lütfen aydınlatabilir mi ?
Bende 85 c cup kullanıyorum ama kolay kolay bulamiyorum hic. Çünkü genelde hep b cup var . ABCD ler göğüsbbüyüklugu 75-80 vs. Sirt ölçüsü. Göğüsün hemen altında başlayan olculer

merhaba kızlar . bugün alışveriş yaptım .doğru sütyen ölçümü hala bulamadım . kilo al ver zaten göğüslerim bir büyüyüp bir küçüldü . dolabımda çeşit çeşit beden var .bugün askısız bir sütyen almak istedim . kadın 75 c sütyen uygun olur dedi aldım çıktım ama sanki sıkı geliyor şimdide . gerçi askısız kullanıcam sıkı olması düşmemesi açısından iyi olur ama birdahakine dinlemiyeceğim . nette bir program var ölçüleri yazıyorsun kaç olduğun çıkıyor 80 c ymiş benim göğüslerim .
şimdi bu a,b,c,d göğüs büyüklüğü mü oluyor . kadın dedi ki 80 b takarsan büyük gelir . b değil c benim cup ölçüm . kafam karıştı ya . neden hep küçük beden satıyorlar ki anlamadım . bilen varsa bu konuda lütfen aydınlatabilir mi ?
Bunun gogus buyuklugunden degilde sirt genisligi ile alakasi var sanki.
Askisiz aldiginiz icin kucuk vermis olabilirler, ben genelde ayni numaranin bir c bir de b cupini alirim, icerde denerim. Modele gore bazisi buyuk bazisi kucuk geliyor.

Benim de beğendiğim desenli südyenler hep içi dolgulu olanlardan :KK53::KK53: Diyorum ablacığım içi dolgusuz olsun aynı desende varsa ver yine inatla dolgulu veriyorlar "yok" diyorum almıyorum:KK53::KK53: Benim memişler büyük:mad: Bir kere çok beğendiğimden desenini aldım bir tane dolgulu südyen :KK23: Erkek arkadaşım o gün bana yahu neden bağrın böyle yukarda duruyor belin mi ağrıyor dedi:p :KK30::KK45:

X