İç Giyim ve Gecelik - Sabahlık - Pijamalar iç çamaşır mağazarında neden küçük beden sütyen satılmaya çalışıylıyor ?

Canim deneyip alsana bir kere. Atlet uzerinden deneyebilirsin. Git iyi marka bir yere, bir kere dene olcunu bul, sonra ayni markadan denemeden de alirsin. Olcunu bulduktan sonra netten bile alisveris yaparsin.
Arkadasin gosterdigi uzatmalar tum ic camasircilarda var.

bu gittiğimde güya iyiydi . ölçtüler vs . eve geldim baktım bir siteden 80 miş benim ölçüm .
denemedim ne bileyim acalem vardı

aynen ya bende bulamadım bir türlü doğru ölçüyü .

ölçtü zaten bunu verdi .

Off bana sütyen demeyin bende bulamıyorum hem kiloluyum hem büyük göğüslerim ya çok uçuk fiyatlara var yada beden yok
iç çamaşırcılar birşey bilmiyor onları dinleme .
kendi ölçülerini al netten yaz çıkıyor

La senzada ölçüyü gayet güzel alıyorlar belirteyim...
Bir de ciddi dar değilse çamaşır bir süre sonra kendini bırakıyor zaten 2. ve 3. kopçaya geçiyoruz artık.

Bende bir keresinde almak için bir mağazaya girdim sütyenlere bakarken görevli bayan geldi bu sütyenin siyahı var mı diye sordum, varda size olmaz küçük beden kaldı dedi birde bakışı vardı bedenimi tahmin ederken sinirimi bozdu bende inadına o olur merak etmeyin dedim aldım ve çok rahat ettim. Bazı görevliler böyle sabit fikirli olabiliyor

bu gittiğimde güya iyiydi . ölçtüler vs . eve geldim baktım bir siteden 80 miş benim ölçüm .
denemedim ne bileyim acalem vardı
Markadan markaya olculer de fark edebiliyor, aklinda bulunsun.
Dolabim kullanamadigim sutyen ile dolu demissin, o yuzden en kolayi begendigin bir marka da olcunu deneyerek gormek.

Evet beni de olcutugu halde kucuk bir sutyenle eve yollamisti yine bir gorevli...o kadar para verip kullanamamak sinir bozucu oluyor hakkaten.

La senzada ölçüyü gayet güzel alıyorlar belirteyim...
Bir de ciddi dar değilse çamaşır bir süre sonra kendini bırakıyor zaten 2. ve 3. kopçaya geçiyoruz artık.
umarım bollaşır .
birdahakine orayı deneyeyim .

kesinlikle . parayı sokaktan toplamıyoruz ki . sinir bozucu .

aynen ya .sabit fikirliler .

Verdi ne demek yahu? Siz satın almışsınız. Zorla mı sattılar? :) Almasaydınız. Satıcı neden kötü oluyor anlamış değilim. Denemeden alma hatasına düşen sizsiniz yani, bu kadar basit.

Bende bi kere israrla gogsum 80 abla diyorum kadin zorla 85 verdi en basta buyuk gibi hissettimde sonra alistim ve iyiki onu vermis suan cok rahatim bazilari bizden daha tecrubeliler malin kalitesini bildikleri icin ama keske deneseydiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…