İç Giyim ve Gecelik - Sabahlık - Pijamalar iç çamaşır mağazarında neden küçük beden sütyen satılmaya çalışıylıyor ?

merhaba kızlar . bugün alışveriş yaptım .doğru sütyen ölçümü hala bulamadım . kilo al ver zaten göğüslerim bir büyüyüp bir küçüldü . dolabımda çeşit çeşit beden var .bugün askısız bir sütyen almak istedim . kadın 75 c sütyen uygun olur dedi aldım çıktım ama sanki sıkı geliyor şimdide . gerçi askısız kullanıcam sıkı olması düşmemesi açısından iyi olur ama birdahakine dinlemiyeceğim . nette bir program var ölçüleri yazıyorsun kaç olduğun çıkıyor 80 c ymiş benim göğüslerim .
şimdi bu a,b,c,d göğüs büyüklüğü mü oluyor . kadın dedi ki 80 b takarsan büyük gelir . b değil c benim cup ölçüm . kafam karıştı ya . neden hep küçük beden satıyorlar ki anlamadım . bilen varsa bu konuda lütfen aydınlatabilir mi ?
Canim deneyip alsana bir kere. Atlet uzerinden deneyebilirsin. Git iyi marka bir yere, bir kere dene olcunu bul, sonra ayni markadan denemeden de alirsin. Olcunu bulduktan sonra netten bile alisveris yaparsin.
Arkadasin gosterdigi uzatmalar tum ic camasircilarda var.

Canim deneyip alsana bir kere. Atlet uzerinden deneyebilirsin. Git iyi marka bir yere, bir kere dene olcunu bul, sonra ayni markadan denemeden de alirsin. Olcunu bulduktan sonra netten bile alisveris yaparsin.
Arkadasin gosterdigi uzatmalar tum ic camasircilarda var.
bu gittiğimde güya iyiydi . ölçtüler vs . eve geldim baktım bir siteden 80 miş benim ölçüm .
denemedim ne bileyim acalem vardı

Onlarda bilmiyor o yüzden. Aslinda bilmek zorundalar.
Bende yabanci forumlarda okumustum bu sorunu.
Kücük gögüslüler 75 vs giymiyormus hatta 80 c, d vs felan dogru hatirliyorsam..cogu kadin zaten yanlis sütyeni kullaniyor..bilgilendirmiyorlar insanlari.
Bu konu aslinda cok önemli cunku yanlis sütyen gögüsleri deforme ediyor..veya gögüs arasinda aralik var ya bazilarinda o yanlis sütyen kullaniminda oluyor..ama dogru sütyen kullaninca yine düzelebiliyormus vs..
aynen ya bende bulamadım bir türlü doğru ölçüyü .

Siz bilmezseniz satıcı tabiki göz kararı bilmez. Aslında onların bilinçli olması gerekiyor ve mezroyla bilmeyen kişilere yardımcı olması gerekiyor.

Evet a, b, c, d meme ölçüsü oluyor. AA , A , B şeklinde küçükten büyüğe doğru gidiyor.

Nette nasıl ölçü almanız gerektiği ve hangi ölçünün hangi bedene denk geldiğini gösteren tablolar var.
ölçtü zaten bunu verdi .

Off bana sütyen demeyin bende bulamıyorum hem kiloluyum hem büyük göğüslerim ya çok uçuk fiyatlara var yada beden yok :KK11:
iç çamaşırcılar birşey bilmiyor onları dinleme .
kendi ölçülerini al netten yaz çıkıyor

La senzada ölçüyü gayet güzel alıyorlar belirteyim...
Bir de ciddi dar değilse çamaşır bir süre sonra kendini bırakıyor zaten 2. ve 3. kopçaya geçiyoruz artık.

Bende bir keresinde almak için bir mağazaya girdim sütyenlere bakarken görevli bayan geldi bu sütyenin siyahı var mı diye sordum, varda size olmaz küçük beden kaldı dedi birde bakışı vardı bedenimi tahmin ederken sinirimi bozdu bende inadına o olur merak etmeyin dedim aldım ve çok rahat ettim. Bazı görevliler böyle sabit fikirli olabiliyor

bu gittiğimde güya iyiydi . ölçtüler vs . eve geldim baktım bir siteden 80 miş benim ölçüm .
denemedim ne bileyim acalem vardı
Markadan markaya olculer de fark edebiliyor, aklinda bulunsun.
Dolabim kullanamadigim sutyen ile dolu demissin, o yuzden en kolayi begendigin bir marka da olcunu deneyerek gormek.

Evet beni de olcutugu halde kucuk bir sutyenle eve yollamisti yine bir gorevli...o kadar para verip kullanamamak sinir bozucu oluyor hakkaten.

La senzada ölçüyü gayet güzel alıyorlar belirteyim...
Bir de ciddi dar değilse çamaşır bir süre sonra kendini bırakıyor zaten 2. ve 3. kopçaya geçiyoruz artık.
umarım bollaşır .
birdahakine orayı deneyeyim .

Markadan markaya olculer de fark edebiliyor, aklinda bulunsun.
Dolabim kullanamadigim sutyen ile dolu demissin, o yuzden en kolayi begendigin bir marka da olcunu deneyerek gormek.

Evet beni de olcutugu halde kucuk bir sutyenle eve yollamisti yine bir gorevli...o kadar para verip kullanamamak sinir bozucu oluyor hakkaten.
kesinlikle . parayı sokaktan toplamıyoruz ki . sinir bozucu .

Bende bir keresinde almak için bir mağazaya girdim sütyenlere bakarken görevli bayan geldi bu sütyenin siyahı var mı diye sordum, varda size olmaz küçük beden kaldı dedi birde bakışı vardı bedenimi tahmin ederken sinirimi bozdu bende inadına o olur merak etmeyin dedim aldım ve çok rahat ettim. Bazı görevliler böyle sabit fikirli olabiliyor
aynen ya .sabit fikirliler .

Verdi ne demek yahu? Siz satın almışsınız. Zorla mı sattılar? :) Almasaydınız. Satıcı neden kötü oluyor anlamış değilim. Denemeden alma hatasına düşen sizsiniz yani, bu kadar basit.

Bende bi kere israrla gogsum 80 abla diyorum kadin zorla 85 verdi en basta buyuk gibi hissettimde sonra alistim ve iyiki onu vermis suan cok rahatim bazilari bizden daha tecrubeliler malin kalitesini bildikleri icin ama keske deneseydiniz

X