Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçen yıl çabuk inceldi demişsiniz. Kilo da verdiniz mi aynı zamanda bölgesel zayıflama diye bir şey yok diyorlar. Eğer öyleyse boşuna yapmiyim çünkü zayıflamak istemiyorum daha fazla. İç bacaklarım okadar çok ki yürürken sürtünüp yara oluyorBen 3 4 gündür yapıyorum. Sana uyarsa ve katılan olursa hep beraber yapalım mi . Gecen yil çabuk inceledi ama bu sene kilolar da yerleşti galiba kolay gitmiyor. Olcumuzu alip buraya yazalim. Bakalim bir ayda ne kadar etki edecek. Tabi katılan olursa.
Geçen yıl çabuk inceldi demişsiniz. Kilo da verdiniz mi aynı zamanda bölgesel zayıflama diye bir şey yok diyorlar. Eğer öyleyse boşuna yapmiyim çünkü zayıflamak istemiyorum daha fazla. İç bacaklarım okadar çok ki yürürken sürtünüp yara oluyor
Merhabalarrr konuma dahil olduğunuz için teşekkür ederim önceliklee Feministka detayli anlatimin icinde tesekkür ettimm:) bence bi kac kisi olursak hirslaniriz ve basarabiliriz bende mezure yok ölcemiyorum ama hallederim bir de ben o ilk resmindeki hareketi beceremiyorum sanirim çünkü ic bacaklarimda bir sey hissetmemistim
21 günlük şeker orucunda gördüm ki beraber başlayınca daha etkili oluyor arada bildirim yapınca falan :)
Videoya bakabiliyorsan bayanın durusuna bak istersen. Belki durusundandir. Etkili bir hareket aslında. Bantla daha iyi. Hem (kalcanin o çıkınti gibi görünen) yanlarina da etki ediyor iyi yapilinca.
Yarin ya da pazartesi başlayalim o zaman :) bu sefer kararliyim kilo verip geri de almayacagim, inceldikten sonra da hafta da en az iki kez egzersizlere de devam edeceğim inşallah.
paradise1 sen yinede 5 kilo almissin :) ben 51dim 61e çıktım 1 yılda bi ay kadar zamandır ne kadar verebildim bilmiyorum. haftaya tartilcam bakalım.
Aynen bende hic sıkı degilim. 49 kiloyken bile ayni boy ve kilodaki arkadasima göre toplu görünüyordum :/ kemiklerim cok ince olunca gerisi yağ heralde
2 yil once 47 iken düzensiz beslenme ve hareketsizlikle bu hale geldim yine sonra yine baştan alıyoruz işte. Yik ya diyorum ya bu sefer bi ulasayim amacima dikkat edeceğim artik yeter. 47 kilo ideal benim icin. boy da kisa olunca. Kesinlikle sıkılasmam lazim. Pilates ya da callaneticse de başlayacağım inşallah eve dönünce.
İç bacak için en hızlı sonuç veren sıkıştırma hareketi, ister küçük top , çember, kelebek ya da arkadaşında dediği gibi yastıkla 30'dan 3 set yapsan 1 haftaya hissedersin farkı.
Eki Görüntüle 1870159
Şu şekilde yapıyoruz, sırtını dik tutup yada biryere yastlayabilirsin aynı anda karnında çalışsın istersen bu pozisyon. Dediğim gibi günde 3*30 yap farkı yaşa
evde değilsin tatilde misin yoksaaa :))) ben evdeki imkanlarımla zayıflamak istiyorum evde de plates çemberim ve dambılım var bi.. boy kaç acaba ve bacak ölçülerini falan yazar mısın bence pazartesi günü kendi çapımızdaki kurallarımızla elimizden geleni yapalım mesela sıkı kesin bi diyet olmasada yediklerimize dikkat edelim kaçamak yaptığımız zaman yazalım ve günün belli bir saatini spora ayıralım her cuma veya iki haftada bir tartılalım. ki bende simit göbek olduğuu için zaten ekstra hareketlerde yapmam lazımm. öylee işte ne dersin ?
Tamamdir :) haftaya cumartesi dönüyorum pazar gunu kilomu yazarım. Ben de ekstra hareketler de yapıyorum mekik makas vs. Boy 1.56 :)
sonuçlara ben de şok oldum Gecen yil 55ti. Şu anda üst bacakta en kalın yer 59 cm dizin tam üzeri (ölçülüyor mu bilmiyorum) 39.5 cm, baldırda en kalın yer 36.5 cm.
Tatil sayılmaz annemdeyim bir ay olacak :)
Doris hofer candıırrAynen benim de oyle ://
Bikac gündür bi hareket var ic bacak icin onu yapıyorum bakalım bir ayda nasıl etki edecek. En önemli hareketlerden biri.
Yan uzanıyoruz. Alttaki bacak düz ve sabit dururken üstekini onun üstünden geçirip dizimizi kirik ve dik tutuyoruz. Alltaki bacagi indirip kaldiriyoruz. En iyi hareket bu diye biliyorum. Pilates bandiyla daha iyi yapılıyor hareket. ( Cok kötü anlattim )
Eki Görüntüle 1870076 Eki Görüntüle 1870078
Bide 2 gunde bir Squatgirl 4 dakikada bacak egzersizleri var. Iki kez yapıyorum bide ayni videoyu arda iki bacak icin. Şu resimdeki kızin videosu.
Bide gecen yil cook işime yarayan bi video vardi superdi bulamadım bir türlü yediklerime dikkat edip spor olarak sadece birkac egzersizi ve yirmi dakikalık o videoyu iki üç gunde bir yapmıştım bir ay ve acayip etki etmisti. 5 kilo da vermiştim.
Şunun gibi bir hareket :
Eki Görüntüle 1870081
20ye kadar (ya da kactan başladığın farketmez) bacak resimdeki gibi indirilip kaldırılıyor. Sonra diger bacak. Sonra tekrar ayni harekete ilk bacaktan başlıyoruz ama bu sefer yirmi bitince o bacagi yukarda tutup yere inmeden minik minik hareket ettiriyoruz yirmiye kadar. Bu hareket bitince. Bikac saniye bekliyoruz.
Sonra ayni pozisyonda iken dizi karnimiza göğsümuze doğru cekip arkaya doğru uzatıyoruz yirmi kez yine. Resimdeki gibi :
Eki Görüntüle 1870082
Döngü seklinde 15 dk yapiyoruz. Sonra diger hareketlere geçiyoruz. Videoyu bulacak olursam eklerim.
Asagidaki hareketlerin 3u de ayni sey. pilates cemberiyle, topuyla da ya da bandiyla da olur.Hic olmadi mini bir yastik da olur. Sıkıp bırakıyoruz aleti. Kac defa yaparsan. Pilates bandiyla da
Dışarı doğru actirip gevşetme şeklinde. Eki Görüntüle 1870083 Eki Görüntüle 1870090 Eki Görüntüle 1870085
Sıradaki hareket de yararli. Tek bacak sabit digerini ac kapa. Eki Görüntüle 1870084
Pilates bandi bazı hareketlerde çok işe yarıyor. Daha uzun süre ve etkili yapılıyor hareketler.
Son olarak da daire hareketi. Resimdeki gibi yan yatıyoruz. Eki Görüntüle 1870091 alttaki bacak kivrik olmasa da olur. Üsttekini ile bazen küçük bazen büyük daire seklinde ceviriyoruz. Bileklere pilates bandını baglayarak da (ustteki resim gibi) bu hareket yapilabilir.
Squat zaten squatgirl videosunda da var. Eki Görüntüle 1870087 .
Bide o videoda bacagi indirip kaldirma var yan yatıp.
Hem ic hem arka bacagi çalıştırıyor bu hareketler.
benimde 1.58 boyumm ya ben sadece ic bacağımın içe doğru en gombeli olan yerinden ölçtüm en kalın yer yani 52 çıktı ve iple sarıp cetvelle karşılaştırdım falan pek doğru bi ölçüm yapmadım sanırım neyse bunlar kaba taslak ölçülsünde bence fotoğraf çekip sonra karşılaştırmakta olabilir orası bize kalmış artık :) bence pazartesi günü başlayalım hem belki katılan başka arkadaşlarda olur
Doris hofer candıırr