Benimde 11 gündür sag tarafta ağrım var alt kısımda bazen yanma gibi bazen ignelenme doktorlar bişey bulamadi ama sizin belirtiler nedir tam olarakMerhaba, 2 sene önce çok yoğun ilaç kullanımı sonrası mide ve bağırsak sistemimi mahvettim. Sürekli hazımsızlık gaz, gastrit, reflü semptomları. Son 5 6 aydır ise özellikle her sabah uyandığımda olan bağırsak(alt karın) ağrısı çekiyorum. 2 ay öncesinde sibo testi yaptırmadan colidur kullandım ancak gazı,hazımsızlığı daha çok arttırdı. Benim sorunum ne olabilir bu durumda olan insanlar yazabilir mi? Lütfen tavsiyeye ihtiyacım var
Merhaba, 2 sene önce çok yoğun ilaç kullanımı sonrası mide ve bağırsak sistemimi mahvettim. Sürekli hazımsızlık gaz, gastrit, reflü semptomları. Son 5 6 aydır ise özellikle her sabah uyandığımda olan bağırsak(alt karın) ağrısı çekiyorum. 2 ay öncesinde sibo testi yaptırmadan colidur kullandım ancak gazı,hazımsızlığı daha çok arttırdı. Benim sorunum ne olabilir bu durumda olan insanlar yazabilir mi? Lütfen tavsiyeye ihtiyacım var
Benimde 11 gündür sag tarafta ağrım var alt kısımda bazen yanma gibi bazen ignelenme doktorlar bişey bulamadi ama sizin belirtiler nedir tam olarak
Annem sürekli ishal olur ve mide bulantısı var, irritabl bağırsak sendromu ağır acil şifalar dilerim bizde bir çözüm bulamadıkMerhaba, 2 sene önce çok yoğun ilaç kullanımı sonrası mide ve bağırsak sistemimi mahvettim. Sürekli hazımsızlık gaz, gastrit, reflü semptomları. Son 5 6 aydır ise özellikle her sabah uyandığımda olan bağırsak(alt karın) ağrısı çekiyorum. 2 ay öncesinde sibo testi yaptırmadan colidur kullandım ancak gazı,hazımsızlığı daha çok arttırdı. Benim sorunum ne olabilir bu durumda olan insanlar yazabilir mi? Lütfen tavsiyeye ihtiyacım var
Benim hala devam ediyor ignelenme tarzında ishal de vr biraz idrar yolu enfeksiyonu dediAynı şekildym ağrım var bde ishal bulantı sizn belirti nedir
Benim hala devam ediyor ignelenme tarzında ishal de vr biraz idrar yolu enfeksiyonuAynı şekildym ağrım var bde ishal bulantı sizn belirti nedir
Bende bulamadımAnnem sürekli ishal olur ve mide bulantısı var, irritabl bağırsak sendromu ağır acil şifalar dilerim bizde bir çözüm bulamadık
Annem sürekli ishal olur ve mide bulantısı var, irritabl bağırsak sendromu ağır acil şifalar dilerim bizde bir çözüm bulamadık
Ben de aynı durumdayım herseye bakıldı helikobakteri tedavisi gordum bi dunya kilo verdim bir sorun yok baska deniliyor ama gaz gecmiyor maalesef..Sibo tedavisi gordum o da gazı arttırdi cozemedim.Endoskopi kolonoskopi mr lar..Merhaba, 2 sene önce çok yoğun ilaç kullanımı sonrası mide ve bağırsak sistemimi mahvettim. Sürekli hazımsızlık gaz, gastrit, reflü semptomları. Son 5 6 aydır ise özellikle her sabah uyandığımda olan bağırsak(alt karın) ağrısı çekiyorum. 2 ay öncesinde sibo testi yaptırmadan colidur kullandım ancak gazı,hazımsızlığı daha çok arttırdı. Benim sorunum ne olabilir bu durumda olan insanlar yazabilir mi? Lütfen tavsiyeye ihtiyacım var
Geçmiş olsun. Ben de helikobakteri tedavisi gördüm malesef. Ondan sonra vücut kimyam bozuldu. Her gün bir yerde bir sorun çıkıyor.Nefes darlığı , kabızlık, Kilo kaybı(yaklaşık 10 kilo), bağırsaklardan ses gelmeler , karın ve bel ağrısı, dinmeyen kulak çınlaması vb. Say say bitmez. Ferritin Ve B12 değerlerim düşük diye kolonoskopi önerdi doktor ama ben kolonoskopiden korkuyorum.Ben de aynı durumdayım herseye bakıldı helikobakteri tedavisi gordum bi dunya kilo verdim bir sorun yok baska deniliyor ama gaz gecmiyor maalesef..Sibo tedavisi gordum o da gazı arttırdi cozemedim.Endoskopi kolonoskopi mr lar..
Ne durması. Ben bırak kilo almayı yerimde kalmaya bile razıyım. Her sabah uyandığımda nefes almakta zorlanıyorum. Acaba mideden ya da bağırsaktan mi? Akciğer temiz diyor doktor? Sizde de oluyor mu?Arada oluyor ben de çok kilo verdim ama doktorlar bu kadar verdirmez diyor.Tiroiti de tetikledi sanırım hala da veriyorum ara ara kilo bilmiyorum birsey yok diyorlar.Testine baktirdım gecmis ama niye boyle bilemedim.Siz de kilo kaybı durdu mu?
Akcigerden degildir o mide ve bagirsakta gaz sorunundan oluyor.Ne durması. Ben bırak kilo almayı yerimde kalmaya bile razıyım. Her sabah uyandığımda nefes almakta zorlanıyorum. Acaba mideden ya da bağırsaktan mi? Akciğer temiz diyor doktor? Sizde de oluyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?