• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ibretlik bir evlilik...

Cicek kurt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2016
23
6
1
32
Aslina bakarsaniz hayatim cok karmasik anlatsam yazmakla bitmez 19 yasinda kacarak evlendim esim de üniversiteyi yeni bitirmisti sevgiliydik ailemle sorunlarim vardi illa kacalim evlenelim diyordu cahillik iste kactim doguda bi koyde yasiyo ailesi cifciler.basta ablasamazsan ayri eve cikariz dese de orda kaldik eltim annesi babasi kardesleri 12 kisi bi oglum odu simdi 4 yasinda.annesi hep dodururdu zaten kendiside kadina deger vermeyen erkegi ustun tutan ezen bi adamdi.hep döverdi kac kez ayrilmaya kalktım karakolluk olduk darp raporlari falan bi gun gene fena dovdu babami aradm dayanamıyorum dedim oda 18 saatlik yoldan kalkti geldi babasigil ikna etti 15 dk ileride ilce de ev tutalim ayrilmasinlar dedi tuttuk 2 ay kaldim eve dogru duzgun gelmedi para vermedi cocuk hastalandi hastaneye yatti gelmedi el memeleketinde babamin gonderdigi parayla idare ettim geldigindede dover giderdi.biliyorum sevmiyordu beni ama babam cok ayrilma taraftarı degildi.bi gun gene coj fena dovdu karakolluk olduk koruma karariyla oglumuda alip polis yardimiyla ailemin yanina döndüm. Esim.edebiyat mezunuydu.ama 6 aylık egitim gormus adina bi davasi oldugu icin meslege baslamadan meslekte acigi alinmisti orda 3sene yasadim bu sekilde.ben egede dogdum buyudum kulturler cok farkliydi ama hiç egreti durmadim onlar bile koylu kizi sanardi o kadar yani.neyse gittim dava actim 6 ay kaldim ben gittikten 2 ay sonra meslege basladi İstanbul'da polis olarak.hayatina bi cok kisi girdi cikti cok sonra ogrendim ki zaten evliykende bi kadinla berabermis ondan ayrılsın diye eziyet ediyormus.bense ailemjn yanındaydım onlars boyuna basima kakip duruyo siginti gibiydim.6 ay sonra barisalim dedi.bense mecbur kaldim burda huzurum yoktu sığamıyordm ailemde barismami istiyordu kocam cocugu bile bi kez aramadı maddi manevi yardi etmedi bide baska yer is değişir dedim baristik istanbula yerlestik 2 sene yasadik taki mayis ayina kadar .ilk 6 ay iyiydi aslinda ben idare ediyordum kac kez telefomda aldattigini yakaladim ama hamileydim spiralle kalmistim üstelik.bisey yapamadim direndim.beni evden cikarmaz komsularla bile gorusturmezdi anca kendiyle cikardik disari ailemle de muhattap degildi.neyse dogum yaptim coktandir cinsel.iliski istemiyordu zorlasamda evle ilgilenmiyor boyuna telefonla aslinda belliydi aldattığı ama ustelemedim o zamana kadar pek soddet uygulamiyordu ama surekli kavga cikariyor bi saniye bile iyi davranmıyordu ayri odada yatiyordu sevmedigini mutsuz olduğunu soyluyo bunun nedenini bahaneler buluyo sen soylesin biylesin diye eleştiriyordu.son 2 aydor 22 yasinda kaynimda bizle yasiyordu.bi gun telefonunda kiz fotografi buldum dedim bulcam bu kiz kim.bu sanane dedi kizdi.ısrar edince telefonumuda elimden aldi dovdu beni.ertesi gun gene.tartistik kaynm yoktu bu defa vurmus yere dusmus kafami vurmusum saatlerce uyanmayinca gece annemi aramis kizin dustu öldü galiba polisi ambulansi arayın diye tabi delirmişlrr gozumu actigimda polisler kapiyi caliyordu beni yataga yatirmis kendi dustu pozu vermis ölürse diye oglum soyluyo. Korktum şikayetçi olmadim.dedim.ben.gidicem boşancam oyle boyle ikna etti ertesi gun apar topar kafami toplayayim diye ailemin yanina gonderdi beni.bi hafta oldu me aradi be sordu umursamazligi her zaman ki gibi dedim yadli bi komsumuz aradi dedi eve bi kadinla geliyo gidiyk aldatmis beni aradim.inkar etmedi.kadinla benim evimde yatagimda düşmüş kalkmis.neyse kafayi yedim bitti dedim 1 ay ikna etmeye calisti ama hep.cocuklar icin diyerek beni istediginu sevdigini bile.söylemedi.yillardir oldugu gibi.bende o kadinla yattigin yatagi degistir baska eve tasinalim cunku bu kariyla iliskisini tum site biliyomus goruyorlarmis bi ben bilmiyorum yani.rezil olduk sonucta.oda isine gelirse gelirsen ev bu dedi.oylelikle konu kapandi.bi ay sonrasinda da o ayrilalim diye tutturdu bende bosamayacam surundurcem.dedim.bi kez.cocuklarini aramadi 5 ay oldu bu olali napiyorlar ne yiyip iciyorlar sormadi.bayramda mesaj attim al.oglunla.konus bayram.dedim açmadı.biliyorum biri var devam.ediyor hala.simdi nafaka davası açtım vermem cocuklarada sana da dedi.bide avukat tutmus uğraşıyor vermemk icin mesajlara aramalara zate cevap yok hiç.simdi davayi bekliyorum işte bulur o bi yolunu vermez.bense hala mal.gibi adami seviyorum mal.gibi saniye aklimdan cikmiyo surekli sosyal medyalara bakıyorum belkide sadece çaresizlikten.5 ay oldu kucuk.oglum.geldigimde 2.5 aylikti simdi 8 aylik.bide uzerine ailemle geçinemiyoruz siginti gibiyim surekli basima kakiyorlar iste elinle ettin.geri döndün iste 2 tane kiz kardesim daha var onlarda ayni.annemde ayni diyorlar sonradan geldin sen kizlarla bi tutma kendini. Basimiza kaldin sen daha fazla is gormelisin daha fazla yapmalisin bense sadece ortak yenegi yiyip evlerinde kaloyorum.haricinde 5 lira bile almadim herseyimizi kendim karşıliyorum.merdiven siliyorum.apartmanin bide evde tütün sarıyorum 200 tanesi 4 liraya cocuklarin kihafetlerini bile gondermedi babalari istedimde kis geldi geldigimde mayisti cevreden millet iste herkes kuculenlerinu verdi.iste evden nerdeyse çıkmıyorum surekli ya tütün ya cocuklarla anca adliye falan is olursa.tütün sararken annemde oluyo kucuk annemse boyuna söyleniyor aksama kadar cocuguna bakıyorm diye .napsam.suc bisey olsa her zaman ben haksiz babam kucugu seviyo ama buyuk.oglumu pek.sevmiyo allahtan simdilik sigintili laflaru anlamiyo cocuklar ilerde anlicaklar zaten calismama izin vermiyor annemler dul kadin olayi.annem calissanda ben bakmam cocuklarina ugrasamam diyo.napcami sasirdim.belkide bu yuzden o herifi hala seviyo odugumu sanmam ordan umidimi kesememem.haaa bak kesinlikte bu defa birlesmicm ama deli gibi ayagama.geldin istiyorum oda yansin yaktigi gibi beni diyorum.çocuklarım icin yaşıyorumm.tukendim artik aslinda ozetle.olay bu ayrintilara girsem sayfalar.surerdi

Daha 8 aylik bile olmadi nasil bi meslegim yok digeri 4 yasin bakmayi annemler kabul etmiyo çalışmamı da hadi diyelim rest cek cis alacagim.maksimum askeri.ucret gecineyimmi yok.bakici parasi mi vereyim o kadar dusundumki ama care bulamadim genede dedim ya en kotu evde tutun sariyo 100 200 lira maksimum kazanip bezlerini falan alıyorum

Daha 8 aylik bile olmadi nasil bi meslegim yok digeri 4 yasin bakmayi annemler kabul etmiyo çalışmamı da hadi diyelim rest cek cis alacagim.maksimum askeri.ucret gecineyimmi yok.bakici parasi mi vereyim o kadar dusundumki ama care bulamadim genede dedim ya en kotu evde tutun sariyo 100 200 lira maksimum kazanip bezlerini falan alıyorum
O darp raporlarını aldatmasını gerekçe gösterip donuna kadar alabilirdin

Tek basina nafaka davasi actim.ama bosanma davasi için istanbulda acilmasi gerek.ama benim ne maddi ne manevi olarak oraya gidip.dava acmaya gucum.yok 12 saat uzaktayim.istanbula kimsemde yok.orda.ama nafaka davasi her yerde acilabilyo

konun çok uzun geldii

yarısına kadar okuyabildim,,,

bu toplumda çok senin yaşadıklarını yaşayan ,,

bu adamdan kurtulacak
cesareti
güveni
kendinde bulabilirsin

Niye yavv uc kere gormezden gelecekmissin ya :işsiz:

Merak ettim teraziye koysaniz ailenizle yasadiginiz sorunlar doguda bir koyde yasamaktan daha mi agir basiyordu?
E konu sahibi kaç kez görmezden gelmiş ben sayamadım yetmiyor mu ki acep ?:kahve:

AnneNe konuş ağla yalvar aylık belli bir para ver baksın çocuga oglani da anaokuluna verirsin
Git is bul gel dovcek halleri yok ya dovselerde dinleme çalış

Hiç olmazsa oglani anaokulu küçüğü kreşe ver (devlet indirim yapıyor kreş ucretinde)
ÇALIŞ

sinirden yarısından sonrasını okuyamadım, zaten eline fırsat geçmiş ayrılmışsın onca travmadan sonra, çocuğun icin sağlıklı olan ayrı yasamaktı, sen en zararlısını çocuğum icin diyerek yapıyorsun çocuğuna. Daha beyi bekliyorsun anlamadım, seni oldurmesini mi?

Kadin siginma evleri dusundufunuz gibi degil.tiklim.tiklim en fazla 6 ay kaliniyo sonra pek bi yardim.yok bi tanidigim var burda ordan biliyorum orda çalışıyor

Canim yaa nasil insanlara dusmussun:(
Bi kere cekismeli bosan.dayak olayini soyle ki cocugunda sahitmis.
Seni olduresiye doven sen bayilinca da dusup oldu susu veren adama can guvenilmez.
Keske seni dovdugun de aikayetci olsaydin karakolda meslektaslarina da bir rezil.olsaydi.
Tazminatini da al nafakani da.sen bu adama zayifsin sakin anlasmali bosanma.

Haklisin biliyorum bu kadar sevmeyen bi adama hala umit besledigim.icin bende kendime cok kızıyorum. Aslinda belkide sadece ayagima gelip reddetmek.istiyorum tatmin olmak istiyorum bilmem

Back