- 23 Ocak 2019
- 3.067
- 10.312
- 208
- 35
- Konu Sahibi memurhanim
aypare ackerman regl bitti mi kuzu artık gel aramıza
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
lekelenme var kuzum yarın 10.gun artık kılmaya başlıyorumaypare ackerman regl bitti mi kuzu artık gel aramıza
Dört gözle bekliyorumlekelenme var kuzum yarın 10.gun artık kılmaya başlıyorum
yatsı harici tüm namazları kıldım o da yeni okundu.. esnemeye başladım ufaktan abdest alıp kılmaya başlayacağımDört gözle bekliyorum
Benide alirmisin topige cnm
Hoşgeldin canimBenide alirmisin topige cnm
hangi zikir ve esmalari çekiyorsunuzSelamlar sürekli kilip bırakan biriydim ve yatsiyi cok kilamiyordum yaklasik 1 haftadir tum vakitleri kilmaya çalışıyorum esma ve zikirler cekiyorum cok faydasi oldu namazima hem seytan daha az karisiyor hemde namazdan tad aliyorum insallah hic birakmayiz
Selam kızlar ,
Bir türlü devamını getiremediğim, her seferinde başlayıp bıraktığım namazımı devam ettirebilmek adına bu konuyu açıyorum. Günlük namaz ,zikir ve hacet namazlarımı da bildireceğim.
Belki bir arkadaşım bu sayfadan etkilenip namaza başlar çok sevinirim.
Haydi Bismillah
Ben de şimdi Esma'ül Hüsna'yı bitirdim kızların yardımıyla bu aralar Esma'ül Hüsna okuyorum bebek için niyetlenip.
Besmele la ilahe illallah estagfurullah ve salavat cekiyorumhangi zikir ve esmalari çekiyorsunuz
Hadi hayırlı olsun inşallah canimKızlar tüp bebek transfer sürecine giriyorum. Sayfada pek aktif olamam bir süre. namazlarinizda dua ederseniz çok sevinirim ısmim yonca ( :
Allah kabul etsin canım.rabbim devamını getirmeyi nasip etsinikindi namazını kıldım
şimdi Yasin okuyacağım Allah dualarımzi kabul etsin inşallah