- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
- Konu Sahibi memurhanim
buraya düzenli bildirim de yapabiliriz. etiket atarız 2kisi birbiriyle eslessin uyarsın bence. ne dersiniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sevinirimolalım lütfen lütfen yaa çok ihtiyacım var
İnşallh akşam namazımıda kıldım az önceBen takip edecem hepinizi günlük kıldığın vakitleri yaz buraya hem diğer arkadaşlara da vesile olursun
Allah kabul etsin canımKzlar akşam namazını kılanlar yoruma yazsın rn azından destek oluruz brbirimize ben kıldım çok şükür
Hayr maleseff ya (Günaydın kızlar sabah namazları kılındı mi?
aslında öyle bişey olduğunu düşünmüyorum. çevremde 2 sene kılıp da 1 ay bırakan var .. şeytan çok uğraşıyor önemli olan bir kul olarak namaza ne kadar ihtiyacın olduğunun bilincinde olup kılmak hem de şükrünü göstermek..40 gün üst üste vakit kaçırmadan kılınca oturuyormuş. Bunu hiç yapamadım maalesef.
aslında öyle bişey olduğunu düşünmüyorum. çevremde 2 sene kılıp da 1 ay bırakan var .. şeytan çok uğraşıyor önemli olan bir kul olarak namaza ne kadar ihtiyacın olduğunun bilincinde olup kılmak hem de şükrünü göstermek..
Hadi inşallah canımİnşallah kızlar bende varım yavaştan başlayalım hayırlı olsun bende seccade var baş örtüsü var.
Duaları tamamlarsam tam olacak inşallah.
Maşallah canım200 salavat
100 la havle..
1000 ya şekur
100'er mü'min, muktedir, vasi, ganiyyü, muğni, rezzak esmaları..
200 estağfirullah el azim el kerim..
400 ya vedud