• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme iadeyi ziyaret ne kadar süre sonra olmalı

Bize geçen pazar geldiler normalde salı akşamı davet ettiler ama hafta içi hem zor olur (iş, güç) hemde ara çok yakın olduğundan kabul etmedik, onun da babası işi dolayısıyla memlekete dönecekti. Ancak 1 hafta uzatabilirdi, bizde bu cumartesi gideceğiz. Burda olsalardı her şey daha kolay olurdu. :34:
Allah tamamına erdirsin.

Evt mesafe olunca mecburen süre uzayabilir, banada herkes arayı uzun tutmayın böyle işler sıcağı sıcağına dahaa güzel olur dediler o yüzden de uzatmadık zaten hatta eylül 23 de evlendim bile. Allah sizinde tamamına erdirsin gönlünüzce....

Tebrikler canım.. bendede aynı durum vardı bizde bu akşam gittik geçen pazar onlar bize geldi bugünde biz onlara gittik yani arada 4 gün var :) arayı soğutmaya hiççç gerek yok aama bizde şöyle bi durum oldu bugün hiç bişey konuşulmadı isteme nasıl olacak söz falan babam az oturdu öle birden kalktık yani. onlar bu pazar gelmeyi düşünüyo yani biz istiyoruz da konuşulmadı da babama şimdi babasımı arayıp söleyecek şu gün gelmek istiyoruz diye anlamadım ki arada kaynadı resmen :)) nasıl olacak sizce fikri olan varmıı??

biz onlara iade ziyarete gittiğimizde eşimin babası haftaya size hayırlı bir iş için geleceğiz demişlerdi, bizde pek yolyordam bilmeyiz başka usulu varmıdır bilmem ama böyle yapmışltık

Evt mesafe olunca mecburen süre uzayabilir, banada herkes arayı uzun tutmayın böyle işler sıcağı sıcağına dahaa güzel olur dediler o yüzden de uzatmadık zaten hatta eylül 23 de evlendim bile. Allah sizinde tamamına erdirsin gönlünüzce....

ooo maşallah, Allah mesut etsin.
Benim erkek arkadaşımın ailesi daha önce istanbulda yaşıyorlarmış sonra sadece anne ve baba memlekete dönmüşler. Onlarda okuduğu için abileriyle kalmışlar düzen hala aynı. Yani sadece anne ve baba şehir dışında yaşıyor geriye kalan tüm akraba ve abileri aynı semtteler. Bu sebeple zaten rahat bile sayılırız. Gelince nerde kalacağız problemleri yok.
1 hafta bence de uygun birbirlerini hiç görmeyen insanlar için, çünkü diğer türlü araya soğukluk girince sanki hiç tanışmamış gibi bir soğukluk oluşabilir..
Babam istemesinler sakın demişti, bu sebeple isteme olmadı ne zaman olur onu da bilmiyorum.. :1:

biz onlara iade ziyarete gittiğimizde eşimin babası haftaya size hayırlı bir iş için geleceğiz demişlerdi, bizde pek yolyordam bilmeyiz başka usulu varmıdır bilmem ama böyle yapmışltık

He bak bu konuyu bende merak ediyorum. Babam istemesinler demişti mesela, bundan sonra bu konu ne zaman, nasıl açılır hiç bir fikrim yok.. Erkek arkadaşım sizin gelebilriler demeniz lazım çünkü baban ne zaman ister bilmiyoruz dedi ama o da bana tuhaf geldi babam kesinlikle biz zorla mı kız veriyoruz? diyecek. Hani isteyebilirsiniz, ya da gelebilirsiniz diyerek..

Onlara gittiğimiz akşam bir şekilde bu konular açılsa ve bir şeyler konuşulsa çok iyi olacak..

Son düzenleme:
geçtiğimiz pazar aileler tanıştı , bu pazarda biz onlara gidelim diye düşündük , annem daha çok erken diyo bende zatn yeterince uzadı formalitelerle zaman kaybetmek istemiyorum , gerçekten bir hafta sonra gitmek erken mi olur ??:2:

yani sormalı.mesela ben erkek tarafı olsam ve bana sorsanız "ayy bii durun evi baştan aşağı bi temizleyim, halıları yıkamaya vereyim olmadı duvarlara duvar kağıdı yaptırayım.bu koltukların kumasının rengi de pek bir solgun geldi gozume" şeklinde bir cevap alırsınız.zor iş bu işler :))) Allahtan kızım var yoksa gelin adayıma hava atmak için çok şey yapacak potansiyel var bende :)))))

yani sormalı.mesela ben erkek tarafı olsam ve bana sorsanız "ayy bii durun evi baştan aşağı bi temizleyim, halıları yıkamaya vereyim olmadı duvarlara duvar kağıdı yaptırayım.bu koltukların kumasının rengi de pek bir solgun geldi gozume" şeklinde bir cevap alırsınız.zor iş bu işler :))) Allahtan kızım var yoksa gelin adayıma hava atmak için çok şey yapacak potansiyel var bende :)))))

bacım bence kız tarafı olmak daha zor sonuçda gelen kaynana inan iki hafta o dediklerini biz yaptık :))) anam tamizle tamizle öldüm sonra demesinler bu kız ne kadar pis diye :p aslında bişey yok ama insan panik yapıo her iki tarafda zor ben temizlik yaparken kaynanada orada yapıomuş haberini aldımm :)

Back