- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.143
- 448
- Konu Sahibi pembelicivciv
merhaba kızlar, mümkün olduğu kadar kısa yazıcam
3 yıl önce falandı biriyle tanıştım, çıkmaya başladık (bu kısımları hızlı geçiyorum)geçen seneye kadar arada ufak tefek küslükler falan olaraktan devam ettik. geçen yıl netten biriyle kısa süreli konuşmuş bitmiş onu öğrenmem üzerine kavga ettik. ertesi gün ben işe başladım normalde hiç hoşluk yapmayan adam çiçek gönderdi hemen. uzun süre konuşmadık..
neyse, bi süre sonra tekrar başladık. tanıştığımızdan beri evlenme maksadımız vardı hemen değil ama bu zamanlar için istiyorduk işte(26 yaşındayız). maddi anlamda ailesi zorluk çekti bi dönem, anne baba ayrı. 1 seneden fazladır evlencez diye kendi söylüyo. annesi ev istiyomuş, gayrimenkulleri satıp anneye ev alcaklar sonra biz evlencez ama 1 senedir ne aldılar ne sattılar.durumum yok, senin için para biriktiriyorum diyo habire. ben kaç kere dedim evde bi söz, yemeksiz bi düğün yeter diye. beraber ödiycez borçları. öyle altın askı da istemiyorum. ama bi adım atmadı hiç.
hep yüzük ölçümü almaya çalışır ama yüzük falan da yok. habire başka kızları söyler sevgilisine şunu almış bunu yapmış diye. ilk sene bi kere hediye aldı onu da küsünce geri istedi. ben ona beğendiği bişeyi falan ara sıra alır sürpriz yaparım. en son bi saat aldım burnumdan getirdi günlerce. kaça aldın diyo sölemeyince surat yapıyo küsüyo.geri verelim parasını düğünümüze harcayalım dedi. öle deyince bende film koptu
başka tartışmalar da oldu, çok kırıldım, uzun süre konuşmadım
geçenlerde konuştuk tekrar, ben artık evlenmek istiyorum dedim. kızdığım konuları anlattım, para biriktiriyorum deyip hiç destek olmadın dedi hep. ben de sen hiç adım atmadın ki ben mi evlenme teklif edecem dedim. sonra ağustosta istemeye gelelim dedi. ben de tamam veya olmaz demedim. 1 hafta kadar oldu, dün durmuş "annem ev alalım ondan sonra isteyelim" dedi diyo. ama elindekileri satmaya da izin vermiyomuşartık görüşmeyi kesmeyi düşünüyorum soğudum artık. şimdi de benim gibisini bulamazsın pişman olcaksın deyip duruyo. gerçekten haksızlık mı ediyorum yoksa bitirmeli miyim?? lütfen yardım edin
![]()
Bitir gitsin evlensende mutlu olmazsin bu tiple burnundan gelir..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.