erken olmaz canım gidin. yakın zamanda kuzenim nişanlandı. aynen de böyle oldu. önce erkek tarafı gidip tanışıyor niyetini belli ediyor. sonraki hafta da kız tarafı gitti. ondan sonra kız istendi ve söz oldu. 1 hafta iyidir hem sanki iki günde mi gidiyorsun annen kısa buluyor.
Bencede arayı soğutmadan gitmek lazım ,Dünden razı olmakla alakası yok yuvak urulcak sonuçta, ay annelerin bu kız evi muhabbeti beni öldürücek ya benmi başımdada var bitane
:)) evt zatn yeterince stres verici durumlarr birde öle mi bölemi düşünürler derken iyice kafayı yiyo insan :):2:
kızlar ben nişanlıyım 4 gundur bz daha iadeyi ziyarete gitmedik kaynanam köyde yengesi gölckte bzm otrcağmz eve yakın oturuor ama hiç gtmedik :) bu pazar giidicez ama bzm arabamızda yok köyde otobste yok ama kız tarafı ağırdan alır dıorlar bzmkide yaa evimi görmek istiorm kaynanmdan çokben kaynanamıda çok severm gerçkten kzıı yerne koydu beni kzıı yok zatn hep oğlu olmş :)ben defalarca gidelm dedm karşı tarf hala ttrur geln die ama bz gtmee nietylendğimzde onlar gelıyoz der şans iştee brde ailem ağırdan alma olayı var brz fazla oldu ama gdcez bu ppzar :
kızlar gittik bile hatta haftaya nişan var saolun cevaplar için :)
arayı soğutmayın biz 1 hafta sonra hemen gittik onu bile laf yaptı kayınvalidemler sözlüme hiç gelmeseler daha iyi felan demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?