İade almıyorlar

face hesapları varsa ordan düşük puan verin inst engelenebilirsiniz
bide ürün almadan önce küçük bi tavsiye
ürünlerin altındaki yorum sayısına ve görünen yorumlara bakın sayıyla yorum tutmuyorsa kaçın ordan çünkü olumsuz yorumları siliyorlar

Sosyal medyadan satış yapan birçok butik bu şekilde. Pazarladıkları ürünler görselde sunduklarından farklı, iade almıyorlar, değişim için de pek ilgilenmiyorlar. Yasal olmadıklarından vergiye de tabi değiller. Böyle olmayan butikleri tenzih ediyorum. Dediğiniz gibi parasında da olmuyo insan, sinirleri bozuluyo tavır ve tutumlardam dolayı. Bu şekilde olanlar tarafından mağdur edilmemek için bildiğiniz yasal alışveriş sitelerinden ve garantili butiklerden şaşmayın derim.

Bir insan neden öyle dandik bir şekilde sözde satış yapan yerlerden 130 liraya kıyafet alır aklım almıyor. Siz üstüne bir soğuk su için bence. Ve lütfen böyle yerlerden alışveriş yapmayın. Normal sitelerden yapın ya da fiziki mağazalardan alın. Normalde 14 gün içinde iade almak zorundalar ama bu Insragram belalılarına sökmüyor tabi. Yazık günah ya. Bence bi daha aklınızda bulunsun, üzüldüm, ben bile sinir oldum.

Şikayetimi nereye sunacağımı bilmiyorum. Aldığım tulum 130 lira şimdi mahkeme ile mi uğraşıcam bunun için diye düşünüyorum

arkadaşım ft ran yoksa yaz onlara ya ft mı verin yada maliyeye şikayet edicem sizi diye..
ft alıncada tüketici derneğine başvur..

insdan alışveriş cidden cesaret işi yahu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…