İade almıyorlar

Ogemibirgungelecekmi

Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2017
643
327
23
Kızlar merhaba
İnternetten bir tulum sipariş ettim. İstediğim gibi olmadı. Değişim yapabileceğim beğendiğim başka bir ürün de yok.
İade de olmaz deyip duruyorlar. Birde WhatsApp üzerinden konuşuyoruz iyicemen sinir oluyorum. Kadın cevap vermeye bile tenezzül etmiyor nasıl bir yol izlemem gerek sizce. Öyle pahalı birşey de değil ki mahkemelik olayım. Böyle birşey başına gelen oldu mu Ne yaptınız

Değişim için süre veriyosa bekleyin yeni gelen bişeyle değiştirirsiniz.
Sanırım instagram butiklerinden aldınız onlar çok yanaşmaz iadeye enfazla şikayetvara yazarsınız

aslında satıcılara bazen hak veriyorum. sizin gibi kaç tane vardır. üç beş lira için ayrı ayrı anlatıyordur. seçin bir şey alın yani. sonuçta net üzerinden tam istediğiniz gibi olmaz.

aslında satıcılara bazen hak veriyorum. sizin gibi kaç tane vardır. üç beş lira için ayrı ayrı anlatıyordur. seçin bir şey alın yani. sonuçta net üzerinden tam istediğiniz gibi olmaz.

Valla canım zor iş ise yapmayacaklar. O Üç beş kuruşu herkes kolay kazanamıyor İnternette çoğu ürün göründüğü gibi çıkmıyor gerçekten maalesef

Evet canım söylediğin yerden aldım.
Öyle yapayım artik

Açıkçası bildiğiniz güvendiğiniz yerden alın bundan sonra.
Yıllardır bi mağaza var o tarz benim mi bu tarz benim mi yarışmasına sponsor falan oldular bikaçta ünlüye sürekli ürün veriyolar instagramdan satmaya başladılar netten bakıp mağazaya gidiyorum ürünlerin alakası yok

ne demek internet sitesinde iade var instagramda yok sonuçta aynı satış yollarını izlemek zorundalar
başıma geleni anlatayım bi eşortman takımı aldım faceden
daha denerken elimde parçalandı resmen çürüktü
yazdım wp den iade değişim sözkonusu değil hasarlı ürün almıyoruz dediler
tamam dedim.dedim ama dururmuyum
girdim bunların sayfalarına ürünlerin altına yazdım şikayetimi
üstüne üstlükte değerlendirme sayfasına bastım tek yıldızı yazdım ürünlerinin ne kadar kalitesiz olduğunu
anında müşteri temsilcisi iletişime geçti özür diledi hangi ürünü beğenirsem kargoyuda karşılayarak göndereceklerini söylediler

Nasıl yani? Yasal olarak iade yapmak zorunda değiller mi? Cayma hakkı onlara işlemiyor muymuş? Şikayet edin. Bir daha da güvenilir olmayan yerlerden alışveriş yapmayın. Oh ne güzel ya sat sat iade almıyorum de. Bir akıllı onlar.

hani site yazar mısın özelden bi inceliyim ben

tüketici hakem heyetine başvuracağınızı söyleyin,
bakın bakalım alıyorlar mı,

bu arada ben de instagramdaki meşhur butiklerden birinin ürün resimlerine bayılıyordum,
mağazalarına gittim, dalgıç kumaş gece elbisesi diye sattıkları basbayağı en kalitesizinden jarse, dikişler ayrılmış, yamuk yumuk, bu muymuş dedim çıktım. bizim çekmeköy pazarında çok daha güzel şeyler var

En iyisi yeni ürünleri beklemeniz beğeneceğiniz ürünle değişim yapın...

Bende kumaşını hiç beğenmedim O kadar kötü durdu ki üzerimde. Hayır beğendiğim bir ürün olsa tamam değiştireyim oda yok.
Şimdi hesapların altına hep yorum yazicam canım umarım geri dönüş yapılır

Şikayetimi nereye sunacağımı bilmiyorum. Aldığım tulum 130 lira şimdi mahkeme ile mi uğraşıcam bunun için diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…