- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.228
- 498
- Konu Sahibi FallenAngel
- #1.621
Ne demek canım okunmuş bil.BenIpek 30 daha rica ediyorum artık günlük 130 okuycaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne demek canım okunmuş bil.BenIpek 30 daha rica ediyorum artık günlük 130 okuycaz
neden 130 ama ?@tubatesbih 30 daha rica ediyorum artık günlük 130 okuycaz
@Ausencia
L LiLyaNa_
Y yesil_zeytin_
@dnzderya
@bulut776
neden 130 ama ?
mantığı ne?
iyi düşünmüşsün fallen.canım günde 1000 ,ihlas cehennemden men olmaya ne dilersen kabul olmaya haktır.diyor.
bizde 31 kişiyiz 50 okuduk 1550 etti 2 ye böldümü 775 etti en azından dedim bir kişiye bin olsunki duası muradı kabul olsun anladınmı bebiş
ya dehşet alıştım duaya kendimi okumadan boşukta hissediyorummmmiyi düşünmüşsün fallen.
Valla en azından kendimizi şartlandırıyoruz okumak için. Benim kendi dualarım var mesela. Onlar bitince yatışa geçiyordum çoğu zaman. Şimdi arkasında bu programı ekliyorum. iyi oldu.
@tubatesbih 30 daha rica ediyorum artık günlük 130 okuycaz
@Ausencia
L LiLyaNa_
Y yesil_zeytin_
@dnzderya
@bulut776
Ya canım buradan yazmam doğru olmaz sanırım ama bilgisine güvendiğim biri benim doğum tarihime göre ebced hesabını baz alarak kişisel zikir çıkardı bana.ya dehşet alıştım duaya kendimi okumadan boşukta hissediyorummmm
çok alıştım rabbim devam ettirsin inşallah neler diyorsun dua banada söylermisin
OKUDUM FallenAngel@tubatesbih 30 daha rica ediyorum artık günlük 130 okuycaz
@Ausencia
L LiLyaNa_
Y yesil_zeytin_
@dnzderya
@bulut776
ne güzel maşallah böyle hergun duzenli okumus olursun bizede yapsalar ne güzel olur :)Ya canım buradan yazmam doğru olmaz sanırım ama bilgisine güvendiğim biri benim doğum tarihime göre ebced hesabını baz alarak kişisel zikir çıkardı bana.
Ona başlamak için 40 gün günde 1000 ayetel kürsi okudum. Sonra başladım.Günde 15.000 bin toplam esma+300 tane Hz Yunus'un duası+100 nas+100 felak
BAKINIZ ÖNCEKİ SAYFAALRamam okundu yaz.
neden sayı arttı
Ya canım buradan yazmam doğru olmaz sanırım ama bilgisine güvendiğim biri benim doğum tarihime göre ebced hesabını baz alarak kişisel zikir çıkardı bana.
Ona başlamak için 40 gün günde 1000 ayetel kürsi okudum. Sonra başladım.Günde 15.000 bin toplam esma+300 tane Hz Yunus'un duası+100 nas+100 felak
FallenAngel Benim de Veysel Karani zikrinde 7. günüm canım. Şimdilik iyi gidiyor.
saol bebemmmmmm
ne güzel maşallah böyle hergun duzenli okumus olursun bizede yapsalar ne güzel olur :)
başlayacam bugun valla başlamam lazımmm kuzum yaaaaaaFallenAngel Başladım da, ben her gün HD kalitesinde rüyalar görürdüm; 3 gündür tık yok. Bu sessizlik umarım hayra alamettir. Rüyalar alemini çok severim; inşallah salih rüyalar benimle olur. Sen de başla cano; 10 dakika sürüyor sadece. Bir de insan alışıyor hemen.
Yarın kontrol edicem senibaşlayacam bugun valla başlamam lazımmm kuzum yaaaaaa
yaşlandım ben artık :)))) mazur gör kuzum heheheheFallenAngel kuzum ben mazeretliyim sabah yazmıştım ama görmedin heralde. haftasonu başlarım heralde en erken
çıtırsın sen daha çıtır dur bakalım nereye yaşlanıon hemenyaşlandım ben artık :)))) mazur gör kuzum hehehehe
dileğini yap bugun
ahhh canım benım cıtırlıkmı kaldı :=)))çıtırsın sen daha çıtır dur bakalım nereye yaşlanıon hemen