- Konu Sahibi FallenAngel
- #1.601
ne olduğunu söyleyebilir misin şirket bilgisayarı göstermiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ihlas suresini bin kez okuyan cehennemden men olurne olduğunu söyleyebilir misin şirket bilgisayarı göstermiyor
çok hızlısın meleğim diline yüreğine sağlık31.@Knptr için de 50 okudum ablam FallenAngel
beni de alın diye mesaj yazdığında arkadaş için okumaya başlamıştımçok hızlısın meleğim diline yüreğine sağlık
kuzum sayıyı 65 yaptım farkı yavaş yavaş okursun olurmu31.@Knptr için de 50 okudum ablam FallenAngel
Allah ne muradın varsa versinbeni de alın diye mesaj yazdığında arkadaş için okumaya başlamıştım
kızlar günlük 50 sayısını 65 yaptım çünki 65*31 = 2015 /2 = 1007 bir kişiye en az 1000 okumakta fayda var sevgiler
gulbera
@NEFSSEMS
yumiti
Sealand
vefa84
@_asmunikal_
dnzderya
bulut776
L LiLyaNa_
BEYAZ KURT
FallenAngel
Munzevi Zencefil
Ausencia
Yagmurun_kizi
tulipa
C cansu_tr
evTik
Senfonim
@Sukasidesi
Ceylinimdeceylinim
@msgulerr
tubatesbih
@Fsanft
@Hazal
BenIpek
@miskamber
TEKPRENSES
S synulox
CatlakB
@AKovser
K Knptr
teşekkür ederim sen duaya başlamadan önce içimden geçen süre ihlas süresiydi onu okusak ne güzel olur demiştim :)ihlas suresini bin kez okuyan cehennemden men olur
ne dilerse olur diyor
1000 tane İhlas okuyan, nefsini Allah'tan satın alır. +30 daha okudumihlas suresini bin kez okuyan cehennemden men olur
ne dilerse olur diyor
FallenAngel canım günde 65x 2= 130 mu okuyacağız tam anlayamadım?
evet kuzumYani günlük 65+65 okucaz öyle mi ?
teşekkür ederim sen duaya başlamadan önce içimden geçen süre ihlas süresiydi onu okusak ne güzel olur demiştim :)
çok şükür onu okuyoruz
aminnnnnn30 tane daha okudum abla dualarını da yaptım Allah kabul eder inşallah
1000 tane İhlas okuyan, nefsini Allah'tan satın alır. +30 daha okudum
hayır kuzum okuma temizlenince yerine okursunMazeretliyken okuyor muyuz? Birde mazeretliyken eğer okuyorsak başında Besmele çekecek miyiz?