- Konu Sahibi FallenAngel
-
- #1.601
ne olduğunu söyleyebilir misin şirket bilgisayarı göstermiyor
ihlas suresini bin kez okuyan cehennemden men olurne olduğunu söyleyebilir misin şirket bilgisayarı göstermiyor
çok hızlısın meleğim diline yüreğine sağlık31.@Knptr için de 50 okudum ablamFallenAngel
beni de alın diye mesaj yazdığında arkadaş için okumaya başlamıştımçok hızlısın meleğim diline yüreğine sağlık
kuzum sayıyı 65 yaptım farkı yavaş yavaş okursun olurmu31.@Knptr için de 50 okudum ablamFallenAngel
Allah ne muradın varsa versinbeni de alın diye mesaj yazdığında arkadaş için okumaya başlamıştım
kızlar günlük 50 sayısını 65 yaptım çünki 65*31 = 2015 /2 = 1007 bir kişiye en az 1000 okumakta fayda var sevgiler
gulbera
@NEFSSEMS
yumiti
Sealand
vefa84
@_asmunikal_
dnzderya
bulut776
L LiLyaNa_
BEYAZ KURT
FallenAngel
Munzevi Zencefil
Ausencia
Yagmurun_kizi
tulipa
C cansu_tr
evTik
Senfonim
@Sukasidesi
Ceylinimdeceylinim
@msgulerr
tubatesbih
@Fsanft
@Hazal
BenIpek
@miskamber
TEKPRENSES
S synulox
CatlakB
@AKovser
K Knptr
teşekkür ederim sen duaya başlamadan önce içimden geçen süre ihlas süresiydi onu okusak ne güzel olur demiştim :)ihlas suresini bin kez okuyan cehennemden men olur
ne dilerse olur diyor
1000 tane İhlas okuyan, nefsini Allah'tan satın alır. +30 daha okudumihlas suresini bin kez okuyan cehennemden men olur
ne dilerse olur diyor
FallenAngel canım günde 65x 2= 130 mu okuyacağız tam anlayamadım?
evet kuzumYani günlük 65+65 okucaz öyle mi ?
teşekkür ederim sen duaya başlamadan önce içimden geçen süre ihlas süresiydi onu okusak ne güzel olur demiştim :)
çok şükür onu okuyoruz
aminnnnnn30 tane daha okudum abla dualarını da yaptım Allah kabul eder inşallah
1000 tane İhlas okuyan, nefsini Allah'tan satın alır. +30 daha okudum
hayır kuzum okuma temizlenince yerine okursunMazeretliyken okuyor muyuz? Birde mazeretliyken eğer okuyorsak başında Besmele çekecek miyiz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?