- 5 Eylül 2011
- 15.585
- 9.594
- 448
- Konu Sahibi FallenAngel
-
- #1.581
abdest şart değilm canım ebzerden dua olarak okuyacaksınregl değilim cnm :) tsk ederim cevapladığın icin , normal abdest almamız gerekir mi diye sormuştum
aynen canımmmm mükemmel olur işte o zamanBenim bildiğim kadarıyla dua olarak okunanlarda abdeste gerek yok. Ama abdestli olursa daha efdal olur tabi.
canım sabah 6:40'tan beri abdest tutuyorum; ha şu duayı da bitireyim, ha bu zikire tamamlayayım derken altıma edeceğim birazdanaynen canımmmm mükemmel olur işte o zaman
hele namaz arkasına okunursa
kız ben sana kıyamam tyaaa zorlamakendini dua edicem diye böbreksiz kalma :)canım sabah 6:40'tan beri abdest tutuyorum; ha şu duayı da bitireyim, ha bu zikire tamamlayayım derken altıma edeceğim birazdan
AMİNNNNNNNFallenAngel canım gulbera ve @NEFSSEMS için 50+50 100 aldım , okundu bil kuzum.
Yeni duamızda hayırlı olsun . Rabbim okunan ihlasların faziletini nasip etsin her birimize .
@NEFSSEMS kızın için Rabbim zihin açıklığı versin , zorlaştırmasın kolaylaştırsın .
yarın temizlenip , bügünkü arkadaşlar dahil herkese okumaya başlayacağımHAYDİİİİİİ BİSMİLLAHHH BUGÜNgulbera VE @NEFSSEMS İÇİN OKUYORUZ
30 KİŞİYİZ ALLAHIN İZNİ İLE 15 GÜNDE BİTİRİRİZ.GÜNLÜK 50 OKUYCAZ YANİ 2 KİŞİ
İÇİN 100 İHLAS.....YENİ KONU AÇAYIMMI ?
gulbera var
@NEFSSEMS var
yumiti VAR
Sealand var
vefa84 VAR
Y yesil_zeytin_ VAR
dnzderya VAR
bulut776 var
L LiLyaNa_
BEYAZ KURT var
FallenAngel var
@Dombik VAR
Ausencia var
Yagmurun_kizi var
tulipa var
C cansu_tr var
evTik VAR
Senfonim var
@Sukasidesi var
Ceylinimdeceylinim VAR
@msgulerr var
tubatesbih var
@Fsanft var
@Hazal VAR
BenIpek VAR
@miskamber var
TEKPRENSES var
S synulox VAR
CatlakB VAR
@AKovser var
tamam canımmm etiket geldimi ?okundu yazabilirsin. akşam 100 tane okurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?