- 16 Kasım 2015
- 3.317
- 3.841
- 53
- Konu Sahibi FallenAngel
Evet canım ikisi için okudum. toplam 150 tane okudum. 75'er paylaştırırsak..GÜLBERA İÇİNDE OKUMUŞTUN DEĞİLMİ KUZUM
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım ikisi için okudum. toplam 150 tane okudum. 75'er paylaştırırsak..GÜLBERA İÇİNDE OKUMUŞTUN DEĞİLMİ KUZUM
valla anlamadım kuzum yaaaFallenAngel etiketleme bana yine gelmedi canım anlamadım gitti ya.
bir de ben kızlar için 50şer okuduğumu bildirmiştim görmedin galiba :)))
evet kuzummm topiği iyi takip etmek lazım :)bende anlamadım bakalım düzelir belki :)))
takibe aldım zaten canım :)))evet kuzummm topiği iyi takip etmek lazım :)
TOPLAM 200 ADETMİ CANIM100er tane ayrı ayrı okudum inşaAllah ... Bu arada ne bildirim ne geliyor ne bisey.. Bende mi sorun var ? Kafasına gore bildirim yapıyorsa yapıyor yoksa yenileme yapmak zorunda kaliyorum ama neyseki yetiştim okudum inşaallah :).
Evet toplam 200 adet yarı yarıya okudum ... Daha fazla okumak isterdim ama yengem (abimin eşi ) doğum yapacak hastanede su an onun yanına gideceğim orda da ulu orta okunmaz o yüzden toplam 200 adet okuyabildmTOPLAM 200 ADETMİ CANIM
BİLDİRİMLERDE SORUN VAR ETİKELTME GİTMİYOR ASWEN YAPTIĞIMHALDER
Lady Strawberry
Geldi hatta iki mesaj gelmiş konuda etiketlenmis olduğum la ilgiliKUZUM ETİKET GELDİMİ
SORUN VARDI SABAH
1 @gulbera
2 @guzbahar
3 @NEFSSEMS
cuma günü ilk 3 kişi için Rabbim gönüllerindeki dualarını hayallerindekinden de güzel şekilde tez vakitte gerçekleştirsin diyerek 100 er tane okumuştum,pazar günü adetim başladı perşembe biter bitmez
4 @yumiti
5 @-Mahperi-
6 @Sealand
7 @vefa84
8 @_asmunikal_
bu arkadaşlara da okuyacağım 100er tane, sen okundu yazabilirsin unutmam mutlaka okurum canım FallenAngel
Geldi hatta iki mesaj gelmiş konuda etiketlenmis olduğum la ilgili
Kzum kazene yazdım etikette sorun var sanırım bak yapıyorum ama yokbana etikettt gelmedii
bende mazeretliyimm