Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım mazeretliyken okuma. Bu ayet çünkü okunmaz.Hacı abla FallenAngel mazeretliyken de okunuyor mu :)
KUZUM 40 kişi olduğumuz için günlük 2 kişiye okuyacağız50 tane okudum ben bugün için
FallenAngel gulbera arkadaşım için 100 tane okudum Rabbim ne sıkıntısı varsa, alsın, yerine huzur mutluluk bereket ve esenlik versin
kuzum tek tek yapıyorum anlamadımFallenAngel canım etiketler bildirim olarak bana da gelmemiş , genel bir sorun olabilir . Haberin olsun
haaaaa :) ne biliym kız 2 gündür nete girmiyorum. Tamam şimdi okurum bi 100 daha.kuzum 2 kişiyeokuyoruz günlük bilgin olsun
etiket geliyormu ?
haaaaa :) ne biliym kız 2 gündür nete girmiyorum. Tamam şimdi okurum bi 100 daha.
ha ok canım.sayfayı takip etmedim direk okuduğumu yazdım.bir 50 daha yaz okundu diye okuyorum hemen şimdiKUZUM 40 kişi olduğumuz için günlük 2 kişiye okuyacağız
dolayısım ile en az 100 okuman lazım
Evet bebişim 40 gün çok uzun valla benim acelem var; bana burada sıra gelip okunacak da, çok büyük bi sıkıtıntm var; inşallah sayenizde düzelecek, içime öyle doğduyok sabah yazdım zaten kuzum :)))
baktım liste 40 kişi ula dedim 40 gün uzun araya hafta sonu girdimi 3 ay olur :)
ikişer ikişer gidelim dedim
tamam kuzumMesaj alıntısı bildirim olarak geldi canım.
Sanırım etiketlerde sorun var .
KUZUM ETİKET GELDİMİHemen okumaya başlıyorum etiketleyip haber verdiğiniz için teşekkürler
GÜLBERA İÇİNDE OKUMUŞTUN DEĞİLMİ KUZUM