Allah ıslah etsin böylelerini.biliyo canm hatta ona bana dua ediyosun degilmi ben sana çok dua ettim hamile kal diye dedim. evlendiginde ben bekardim bana surekli dua et hamile kalayim diyordu masallah 5. ayda hamile kaldi. .. ediyorum canm dedi. sonrada ikinciyi senden once doguracam bu gidisle dedi kahkahayi basti annemde bende kalakaldik
GECMIS OLSUN CNM.Merhaba kızlar beni de aranıza alırmısınız. 3 ay once 8 bucuk haftalık bebrgimi kaybetim.
Kizlar Allaha sükrler olsn bu defa tepki verms vücudm büyüme olmaya baslams p.tesi tekrar qtcem bakalm insallah o zmaan kadr iyice büyür
evet bugün 12.gün büyümeye baslams dedi doktor igne vermedi smdilk bakalmSuper canim cok sevindim 12.gunundemi gittin sende igne verdimi peki
evet bugün 12.gün büyümeye baslams dedi doktor igne vermedi smdilk bakalm
insallah canm hepimz verelm insallah bn inaniyorm ki snde bize güzel haberler vercksn dedgm gibi bnm bi tanidqm 7 sene ugrasti olmadida meger polip varms alir almaz hamile kaldi senin ne güzel hemncicik bulmuslar problemi üzülmede sevin insallah o polip hic engel fln olmazda hemncicik hamile kalrsnInsallah guzel haberler verirsin canim
canmm naptin tedavin nasil gecti yaptrdnz mi tüp bebekcnm ekle beni yeni listeye listenin bitmesini bekliyordum yaseminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?