How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

iyiyiz cnm ne olsun gittim geldim işte.doktor aşılama yapalım dedi daha önce hiç aşılama olmamıstım.şimdi 11. günümdeyim gün sayıyorum bakalım
tatlimm nasilsin hayatim ankara tip ta tup bebek yaptiracaktin asilamaya donmusuun okudum hadi bakalim hayirlisi canimm senin.doktorun kimdi ankara tip ta?

SIRAYLA BİR ARKADAŞAMIZA
====> 7.000 <=== ADET;
"HUVALLÂHUL HÂLİGUL BÂRİÛL MUSAVVİRU"

MEAL; O ALLAH Kİ; YARATAN’DIR, YOKKEN VAR EDEN, ŞEKİL VERENDİR...
OKUYORUZ.

==> tubamms
arkadaşımız için okuyoruz

LİSTEMİZ;
1=MASCULİN.........................400
2=YASEMİN............................250
3=ESES50................................250
4=ŞENGÜL1976.......................300
5=SEVİMLİ_090.......................300
6=BUKEETBUKET.......... .........300
7=ELMİRASU...........................350
8=ESMERM91..........................300
9=GUL_CANN.........................
10=CEREN15............................350
11=DAMLA_22.........................300
13=GÜL333..............................300
14=ZAHİDEM70......................300
15=ZEYNEP0682.....................250
16=ZEYNEB21.........................400
17=DUAMBELLİ......................250
18=HASRETİMSENSİN............

19=YENİBİDÜNYA...................300
20=ESK26Z..............................300
21=BABYİNLOVE...................250
22=TUBATESBİH...................500
23=ZEYNEPCE90....................300
24=TUBAMMS........................350
25=EMBİE..............................
26=VOLHAT..........................

KALAN....................................400

2 ARKADAŞIMIZIN DUASINA ÜST ÜSTE MAZERETSİZ KATILMAYANLAR LİSTEDEN ÇIKARILIR...

................ LİSTEMİZ KAPALIDIR...........
[/QUOTE]

iyiyiz cnm ne olsun gittim geldim işte.doktor aşılama yapalım dedi daha önce hiç aşılama olmamıstım.şimdi 11. günümdeyim gün sayıyorum bakalım
hadi hayrlisi canm iyi haberlerini alrz insallah

Canım bak ben sana demiştim
Ne güzelya çok sevindim
ayy evet yaseminim ya cok sükür ya insallah p.tesiye kadr daha da büyür

Tuba arkadaşada 300 alıyorum yeni listeye yazmayın beni bi müddet okuyamayacağım belki bi daha ki tura tekrar katılırım Rabbim hepimize hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah hakkınızı helal edin.

Atacaginiz, arkadaslariniza haber verip onlarin da atacagi bir imza, Ekin gibi hasta olan Turkiye'deki diger MPS hastasi cocuklarin ilac masrafini devletin karsilamasini saglayabilir. Onlar ve aileleri icin bir umut olabilir.
Lütfen imzalar misiniz??
Ekin, MPS 4A hastasi ve babasi yavrusu icin bir imza kampanyasi baslatmis.
Kampanyanin sonuclanmasi icin daha 4bin küsür imzaya ihtiyac var.
Lütfen yavrusu icin her seyi yapan bu yurekli adama destek olalim.

Allah, Ekin'inizi size bagislasin Şahin bey..

https://www.change.org/p/devletilac...yor-daha-ne-kadar-bekleyeceğiz-ekineilaçlazım

Kızlar kusura bakmayın izinsiz paylaştım fakat şu mübarek günlerde büyük bir iyilik yapmak isteyeceginizi umdum,belirli bir sayıya ihtiyaç var,isteğimiz sadece bir imza...

tatlimm nasilsin hayatim ankara tip ta tup bebek yaptiracaktin asilamaya donmusuun okudum hadi bakalim hayirlisi canimm senin.doktorun kimdi ankara tip ta?
evet yaaa öyle oldu.ankara üniversitesi batuhan özmen (cebeci)

evet yaaa öyle oldu.ankara üniversitesi batuhan özmen (cebeci)
Hayirlisi olsun canimm daha iyi olmus tup bebekten once asilama yapilmasi.Dilerim Rabbimden hamile haberini aliriz asilaman tutar da.Bende ikinci asilamam icin tedaviye asladim martta.Pregon ignenin dozunu biraz arttirdi doktorum cunku bu asilama da tutmazsa tup bebege baslayacaz dedi.İncir yemeye basladim ilac kullanmaya baslayinca bide ignenin dozu artinca benim yumurtalar costu :KK48: 7-8 tane yumurtam 15.3 un uzerindeydi en buyugu 20 mm idi.Doktorum asilama yapmadi cogul gebelik olur yapmam asilama sana dedi bi kere esinle birlikte ol adetini bekle adet olduktan sonra da gel tup bebek icin baslayalim evraklarina dedi.Pazartesi adet gunum gecen hafta da kahverengi leke geldi uc gun bidaha gelmedi ya igneler cok geldi ondan yada yerlesme kanamasi oldu bebis oldu bilemiyorum ve catlama uzereyim meraktaaannnnnn olecemm valla canim yaaa :(

Back