- 7 Aralık 2013
- 3.265
- 3.577
- 248
iyiyiz cnm ne olsun gittim geldim işte.doktor aşılama yapalım dedi daha önce hiç aşılama olmamıstım.şimdi 11. günümdeyim gün sayıyorum bakalımcanmm naptin tedavin nasil gecti yaptrdnz mi tüp bebek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyiyiz cnm ne olsun gittim geldim işte.doktor aşılama yapalım dedi daha önce hiç aşılama olmamıstım.şimdi 11. günümdeyim gün sayıyorum bakalımcanmm naptin tedavin nasil gecti yaptrdnz mi tüp bebek
tatlimm nasilsin hayatim ankara tip ta tup bebek yaptiracaktin asilamaya donmusuun okudum hadi bakalim hayirlisi canimm senin.doktorun kimdi ankara tip ta?iyiyiz cnm ne olsun gittim geldim işte.doktor aşılama yapalım dedi daha önce hiç aşılama olmamıstım.şimdi 11. günümdeyim gün sayıyorum bakalım
Canım bak ben sana demiştimKizlar Allaha sükrler olsn bu defa tepki verms vücudm büyüme olmaya baslams p.tesi tekrar qtcem bakalm insallah o zmaan kadr iyice büyür
Canım embie ya simdi okunmayacak.Embie arkadasımız niyetine de 300 aldım
Canım hoşgeldincnm ekle beni yeni listeye listenin bitmesini bekliyordum yaseminim
Güzel haberlerini bekliyorum canımiyiyiz cnm ne olsun gittim geldim işte.doktor aşılama yapalım dedi daha önce hiç aşılama olmamıstım.şimdi 11. günümdeyim gün sayıyorum bakalım
hadi hayrlisi canm iyi haberlerini alrz insallahiyiyiz cnm ne olsun gittim geldim işte.doktor aşılama yapalım dedi daha önce hiç aşılama olmamıstım.şimdi 11. günümdeyim gün sayıyorum bakalım
ayy evet yaseminim ya cok sükür ya insallah p.tesiye kadr daha da büyürCanım bak ben sana demiştim
Ne güzelya çok sevindim
evet yaaa öyle oldu.ankara üniversitesi batuhan özmen (cebeci)tatlimm nasilsin hayatim ankara tip ta tup bebek yaptiracaktin asilamaya donmusuun okudum hadi bakalim hayirlisi canimm senin.doktorun kimdi ankara tip ta?
hoşbuldum cnm tmmCanım hoşgeldin
Ekledim canım bi kaç gün yeni kişi toplayayım
Çünkü okumayanlar oluyo silince azalmayalım diye.
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn inşallah cnm bnmmm. inşallah sende klomenle kalırsın hamilede sennde alırız mutlu haberini klomenle kalanda cokGüzel haberlerini bekliyorum canım
3. Hamişimiz sen ol inşallah
Kızlar kusura bakmayın izinsiz paylaştım fakat şu mübarek günlerde büyük bir iyilik yapmak isteyeceginizi umdum,belirli bir sayıya ihtiyaç var,isteğimiz sadece bir imza...[/QUOTE
Allah razi olsun canim benimimzaladim cnm
Hayirlisi olsun canimm daha iyi olmus tup bebekten once asilama yapilmasi.Dilerim Rabbimden hamile haberini aliriz asilaman tutar da.Bende ikinci asilamam icin tedaviye asladim martta.Pregon ignenin dozunu biraz arttirdi doktorum cunku bu asilama da tutmazsa tup bebege baslayacaz dedi.İncir yemeye basladim ilac kullanmaya baslayinca bide ignenin dozu artinca benim yumurtalar costu 7-8 tane yumurtam 15.3 un uzerindeydi en buyugu 20 mm idi.Doktorum asilama yapmadi cogul gebelik olur yapmam asilama sana dedi bi kere esinle birlikte ol adetini bekle adet olduktan sonra da gel tup bebek icin baslayalim evraklarina dedi.Pazartesi adet gunum gecen hafta da kahverengi leke geldi uc gun bidaha gelmedi ya igneler cok geldi ondan yada yerlesme kanamasi oldu bebis oldu bilemiyorum ve catlama uzereyim meraktaaannnnnn olecemm valla canim yaaaevet yaaa öyle oldu.ankara üniversitesi batuhan özmen (cebeci)