Takma bitanem kafana benim yum takibi yapilirken de doktor polip uyumlu bisey gordu kucuk sordum "onemli degil" dedi zaten kolaymis operasyonu Rabbim yuzunu guldursun zeynepcim sen stres yapma yeter ki bak en onemli sey bu ama maalesef beceremiyoruz onu daÖyle canım hayırlı zamanda evlatlarımız olsunda napalim bekliyoruz dua sabır başka bisey gelmiyor elden..
Polip sorunu yaşayan yaşamış olan arkadaşlar vardır belki burdada umut olur bana
Canım çok teşekkür ederim.evet canm masculin alcak bnm sayfayi ona devretcmde p.tesi fln anca devretcm onunda braz isleri varms sonrasinda elimdn geldigince yardm ederm sana sen bayadr idare ediyosn hepimizi Allah razi olsn artk iyiceee yoruldn bn yardm ederm sana Allahn izniyle
Canım en azından sorun ne bulunmuş.Kızlar günaydın dün yum için gittim büyümüşler ama kac tane ne doktor söyledi nede ben sordum ilacın faydası olmuş 16mm şuan dedi.
Amaaa polip varmış
2,3 ay ilaçla hamile kalamazsan almamız lazım 1cm.civarında dedi
Adet olursam 2.gün tekrar gidicem..
Dün çok umutsuzum böyle bütün günüm mutsuz geçti hep bi engel çıkıyor diye ama saçmaladım tabi toparlandim.. Vardır bi hayır napalim..
Eğer adet olursam bitince soğan kürüne başlıycam yani mayıs ayında doktora gitmicem soğan kürüyle devam edicem...Nasılsa polip geçmeden ilaç kullanmanın mantığı yok ama doktorda belki gebeliğe engel olmaz polip çok küçük diyip bekleyelim diyor..
Aynen canım ya bizdede bi sorun bulamıyorlar buda kötü yaaALIRLAR CNM MERAK ETME EN AZINDAN DERDINI ERKENDEN OGRENMEN IYI BISEY.
INSALLAH ONU ALDIRINCA MUCIZENE KAVUSURSUN.BANA NIYE NET BIRSEY DEMIYORLAR YA
Canım bi tur daha bunu okuyalım diyorum.YASMIN CNM SON TUBA ICINDE 400 OKUDUM.
BIR SONRAKI TURDA NE OKUNUCAK???
zeyneeeeepppp bir sakin olurmsn en basta ne bu mutsuzluk böyle benim bi tanidigimdada polip varms yani 7 sene cocuk olsn diye gtmedikleri doktor kalmamsti en son bir doktor görms sende polip var ondn hamile kalamiyosn diye acil almamiz lazm aldiktan sonra bi kac ay icinde hamile kalirsn dems hc düşünmeden aldirms tabi ee sonunda hamilelik oldugu icin..ve aldirdigi ay mi bilmem bir sonraki ay mi ne hamile kaldi lütfen pozitif ol ki güzel seylerle karsilasKızlar günaydın dün yum için gittim büyümüşler ama kac tane ne doktor söyledi nede ben sordum ilacın faydası olmuş 16mm şuan dedi.
Amaaa polip varmış
2,3 ay ilaçla hamile kalamazsan almamız lazım 1cm.civarında dedi
Adet olursam 2.gün tekrar gidicem..
Dün çok umutsuzum böyle bütün günüm mutsuz geçti hep bi engel çıkıyor diye ama saçmaladım tabi toparlandim.. Vardır bi hayır napalim..
Eğer adet olursam bitince soğan kürüne başlıycam yani mayıs ayında doktora gitmicem soğan kürüyle devam edicem...Nasılsa polip geçmeden ilaç kullanmanın mantığı yok ama doktorda belki gebeliğe engel olmaz polip çok küçük diyip bekleyelim diyor..
canm bnm yaa bn kendi sayfami devrettiktn snra sana yardmci olurm insallah sende az nefes alirsnCanım çok teşekkür ederim.
Aynen ya yürütemiyorum artık canım bunaldım.
Dua sayfalarından da çıkıyorum listeler bitince
Evet canım bende onu dedim.Yaseminede katiliyorm ayrica sorun ne bulunms iste ne stres yapiyosun kiii zeynep
Çok teşekkür ederim canım benim.canm bnm yaa bn kendi sayfami devrettiktn snra sana yardmci olurm insallah sende az nefes alirsn
aminn canm ama sen bu ara daha fazla üzülür oldun kendini yiyip bitiriyosn resmn ya yapma böyle lütfenEvet canım bende onu dedim.
Bak bende herşey normal ama hamile kalamıyorum.
Kafayı yiycem ya.
Allah sabrımızı artırsın
Insallah canm Allah nasip ederseÇok teşekkür ederim canım benim.
Tamam pazartesi devretcen dimi ayşe ye.
İnşallah büyümüştür canım ya inşallahBende bugün doktora gidicem canlar dua edinde yumurtaliklar büyümüs olsn artk yaaa
Adetinin kaçıncı günündesin canımBende bugün doktora gidicem canlar dua edinde yumurtaliklar büyümüs olsn artk yaaa
insallah yaseminm insallah yaİnşallah büyümüştür canım ya inşallah
Yanls hesaplamadiysam 12.günü bgn canmAdetinin kaçıncı günündesin canım
Evet canım özelden anlattımya..aminn canm ama sen bu ara daha fazla üzülür oldun kendini yiyip bitiriyosn resmn ya yapma böyle lütfen
Insallah canm Allah nasip ederse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?