• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

Yanls hesaplamadiysam 12.günü bgn canm
Canım büyür inşallah
Doktor bana yumurtlama gününden sonra anca büyür demişti.
Ben gittiğimde 12. Günüydü ve 15 mm falan dedi.
Normalde hesaplayıcılara göre 14. Günüm yumurtlama günüydü.
Hatta ben doktora dedim.
Doktor yok 5 gün falan sonra ancak demişti.
Yani onca ilaç iğne aldın belki yavaş yavaş büyür canım stres yapma.

Canım büyür inşallah
Doktor bana yumurtlama gününden sonra anca büyür demişti.
Ben gittiğimde 12. Günüydü ve 15 mm falan dedi.
Normalde hesaplayıcılara göre 14. Günüm yumurtlama günüydü.
Hatta ben doktora dedim.
Doktor yok 5 gün falan sonra ancak demişti.
Yani onca ilaç iğne aldın belki yavaş yavaş büyür canım stres yapma.
insallah demektn baska bsy diyemiyorm artk bakalm bgn doktor ne diyecek

Öyle canım hayırlı zamanda evlatlarımız olsunda napalim bekliyoruz dua sabır başka bisey gelmiyor elden..

Polip sorunu yaşayan yaşamış olan arkadaşlar vardır belki burdada umut olur bana
cnm dbakirda yaşiyosun sanirim. orda cok iyi bi prof duymustum ama muayenesi 200 tl :( talip gül ona giden herkes hamile kaliyomus benim cok tanidigim var oralardan. hepimizin sorunu ayri canm Rabbim hayirli zamani bekliyor ins ellerimize alacaz bebeklerimizi hayirli zamanda iyi dusunelim iyi olsun Rabbime zor degil ol der olur belkide bizim ona daha cok yalvarmamizi daha cok baglanmamizi dua etmemizi istiyordur rabbim

ben ilk cikolata kistiyle tanistigimda annemle gitmistim doktora neden gebe kalamiyorum acaba bi sorun mu var diye sormustum dra. ultrasonu koydugu gibi himm kist var buyuk. ameliyat olmalisin, olursanda yumurtaliklarina zarar verir hamile kalabilir misin bilmem 6 ay dogum kontrol hapi kullan vs vs vs resmen dunyam basima yikilmisti hastane fobim olustu dr fobim olustu elim ayagim titredi :( ama dusunmemeye calisiyorum cevremdeki herkes hamile masallah . kuzenim bana dun laf atti ikinciyi senden once dogurucam bu gidisle diye :( sustum sabrettim . hepimizin imtihani. evlatsizlik cok zormus hele arkadas ortamlarinda tek çocuksuz çift siz iseniz..neyse kizlar kusura bakmayin bende boyle yazdm uzunca ümidimizi kaybetmeyelim İns olacak inanalim mumkunse (zor ama) kafaya takmayalim mucizelerimiz gelecek dogsunlar bi isira isira intikam alicaz yumurcaklardan ins

Merhaba kızlar beni de aranıza alırmısınız. 3 ay once 8 bucuk haftalık bebrgimi kaybetim.

Takma bitanem kafana benim yum takibi yapilirken de doktor polip uyumlu bisey gordu kucuk sordum "onemli degil" dedi zaten kolaymis operasyonu Rabbim yuzunu guldursun zeynepcim sen stres yapma yeter ki bak en onemli sey bu ama maalesef beceremiyoruz onu da :KK43:

Canım en azından sorun ne bulunmuş.
Çareside var Allah ın izniyle
Alırlar polipi gelir mucizen.
Allah tan umut kesilmez çok çok dua et canım.
Hem doktor küçük gebeliğe engel değil demiş

zeyneeeeepppp bir sakin olurmsn en basta ne bu mutsuzluk böyle benim bi tanidigimdada polip varms yani 7 sene cocuk olsn diye gtmedikleri doktor kalmamsti en son bir doktor görms sende polip var ondn hamile kalamiyosn diye acil almamiz lazm aldiktan sonra bi kac ay icinde hamile kalirsn dems hc düşünmeden aldirms tabi ee sonunda hamilelik oldugu icin..ve aldirdigi ay mi bilmem bir sonraki ay mi ne hamile kaldi lütfen pozitif ol ki güzel seylerle karsilas

Yaseminede katiliyorm ayrica sorun ne bulunms iste ne stres yapiyosun kiii zeynep
Kızlar sabah sa bah ne guzel geldiniz bana :)) yani stres yapiodum gerçekten suan daha iyiyim...Umutsuz degilim Rabbim buyuktur hakkimda hayirliysa bende anne olurum..Insan bi an korkuyo hani saniyodumki yumurtan buyumus catlatma ignesi verelim yada onada gerek yok gunleri degerlendir adet olmazsan test yapalim polip kist ummuyodum hic..
Sogan kurunu uygulayinca belki aldirmaya gerekte kalmaz cunku 1cm.mis kur ise yarar insallah..
Bende esmerimin arkadasi gibi guzel haberler veririm..Gulcum sende sogan kuru denesene netten bi arastr seninkide kucukmus cok şükür..
Yaseminim dua kardesim sen neden uzgunsun bu kadar :(
Insan bazen bunaliyo yasama hevesi gidiyo ama isyan etmeden namazla duayla sabirla bekliyoruz hepimiz evlerimizin nesesini.. Uzme kendini demek cook kolay bende bazen kendimi eve kapatiyorum sonra bakiyorum ben umitsiz oldukca seytani sevindiriyorum kendime geliyorum o zaman:KK57:
Bizler inanan insanlariz cok şükür Rabbimize sığınıp dua etmekten baska caremiz yok.. Allah kullarini imtihan eder ama imtihanimizda yardimda eder insallah..:KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:

Evet canim d.bakirdayiz 1sene daha..Bende dunya doguma gidiyorum Omer Beye.
Arkadasim onermisti ablasi akrabasi kalamayan herkes hamile kalmis Rabbim onu vesile kilmis.
Bende daha 2 kez gittim.Ama memnunum simdilik canim Talip Beyinde ismi aklimda kalsin belki giderim onada.. Teşekkür ederim tatlimm.
Ama sana ne diycem o kuzeninle fazla gorusme ikinciyi dogurucakmis senden once vay beee.Cocuguyla maliyla ovunen insanlari anlamiyorum Verende O alanda O ne bu kibir.Rabbim kimine cocuk veriyo ama bakalim o kisi cocuguna iyi bir anne olabiliyormu,bazi insanlar icin dogurmak buyutmek sadece amac. Aslinda cocuklar en buyuk imtihan su dunyada...Ben hep evlat isterken Rabbim hayirli saglikli evlatlar nasip et Senin yolunda yetistirebileceksem nasip et derim..bilmiyorum yanlismi ama duam bu sekilde.
Insanlar konuşur durur biz dua edenlerden olalim canim
cnm dbakirda yaşiyosun sanirim. orda cok iyi bi prof duymustum ama muayenesi 200 tl :KK43: talip gül ona giden herkes hamile kaliyomus benim cok tanidigim var oralardan. hepimizin sorunu ayri canm Rabbim hayirli zamani bekliyor ins ellerimize alacaz bebeklerimizi hayirli zamanda iyi dusunelim iyi olsun Rabbime zor degil ol der olur belkide bizim ona daha cok yalvarmamizi daha cok baglanmamizi dua etmemizi istiyordur rabbim

Son düzenleme:
Kızlar sabah sa bah ne guzel geldiniz bana :)) yani stres yapiodum gerçekten suan daha iyiyim...Umutsuz degilim Rabbim buyuktur hakkimda hayirliysa bende anne olurum..Insan bi an korkuyo hani saniyodumki yumurtan buyumus catlatma ignesi verelim yada onada gerek yok gunleri degerlendir adet olmazsan test yapalim polip kist ummuyodum hic..
Sogan kurunu uygulayinca belki aldirmaya gerekte kalmaz cunku 1cm.mis kur ise yarar insallah..
Bende esmerimin arkadasi gibi guzel haberler veririm..Gulcum sende sogan kuru denesene netten bi arastr seninkide kucukmus cok şükür..
Yaseminim dua kardesim sen neden uzgunsun bu kadar :KK43:
Insan bazen bunaliyo yasama hevesi gidiyo ama isyan etmeden namazla duayla sabirla bekliyoruz hepimiz evlerimizin nesesini.. Uzme kendini demek cook kolay bende bazen kendimi eve kapatiyorum sonra bakiyorum ben umitsiz oldukca seytani sevindiriyorum kendime geliyorum o zaman:KK57:
Bizler inanan insanlariz cok şükür Rabbimize sığınıp dua etmekten baska caremiz yok.. Allah kullarini imtihan eder ama imtihanimizda yardimda eder insallah..:KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:
Canım bilmiyorum köydeyim ya yalnızlıktan falan bunalıyorum.
Çok stresli insanım zaten normal hayatta da..
Niye olmuyo sorusu yiyip bitiriyor beni canım.
Allah ım sabır versin inşallah hepimize

Merhaba kızlar beni de aranıza alırmısınız. 3 ay once 8 bucuk haftalık bebrgimi kaybetim.
Canım bebeğini kaybetmişsin.
İnşallah en kısa zamanda yine hamile kalırsın ve sağlıkla kucağına alırsın inş.
Listemiz bitiyor canım 1 kişi kaldı
Bi kaç güne döneriz başa canım.
Başa dönünce okumaya başlarsın sende..
Ekliyorum listeye senide..
Grupça tek şartımız herkesin duasına katılman Çünkü kimin kime ettiği dua kabul olur bilemeyiz 2 arkadaşımızın duasına üst üste mazeretsiz katılmayanları listeden çıkarıyorum bilgin olsun canım

Ayy bende öyleyim ya herseyi abartiyoruz aslinda canim..Cok ozeniyorum rahat insanlara nasil beceriyolar anlamiyorum..
Sana onericem bisey var bana bazen iyi geliyor,papatya cayi adetliyken iciyorum pamuk gibi insan oluyorum esimin tabiriyle :KK23:ayrica koyde yalniz olabilirsin ama biz seni yalniz birakmayizz
:KK15:
Canım bilmiyorum köydeyim ya yalnızlıktan falan bunalıyorum.
Çok stresli insanım zaten normal hayatta da..
Niye olmuyo sorusu yiyip bitiriyor beni canım.
Allah ım sabır versin inşallah hepimize

ben ilk cikolata kistiyle tanistigimda annemle gitmistim doktora neden gebe kalamiyorum acaba bi sorun mu var diye sormustum dra. ultrasonu koydugu gibi himm kist var buyuk. ameliyat olmalisin, olursanda yumurtaliklarina zarar verir hamile kalabilir misin bilmem 6 ay dogum kontrol hapi kullan vs vs vs resmen dunyam basima yikilmisti hastane fobim olustu dr fobim olustu elim ayagim titredi :KK43: ama dusunmemeye calisiyorum cevremdeki herkes hamile masallah . kuzenim bana dun laf atti ikinciyi senden once dogurucam bu gidisle diye :KK43: sustum sabrettim . hepimizin imtihani. evlatsizlik cok zormus hele arkadas ortamlarinda tek çocuksuz çift siz iseniz..neyse kizlar kusura bakmayin bende boyle yazdm uzunca ümidimizi kaybetmeyelim İns olacak inanalim mumkunse (zor ama) kafaya takmayalim mucizelerimiz gelecek dogsunlar bi isira isira intikam alicaz yumurcaklardan ins
Aynen canım bizde etraftaki tek çocuksuz çiftiz
Benden sonra evlenenler hepsi hamile.
Kuzenin durumunu bilmiyormuki öyle demil ya..
Çok ayıp.
Bakalım Allah kendine evlat vermiş ama nasıl olacak o evlat acaba

SIRAYLA BİR ARKADAŞAMIZA
====> 7.000 <=== ADET;
"HUVALLÂHUL HÂLİGUL BÂRİÛL MUSAVVİRU"

MEAL; O ALLAH Kİ; YARATAN’DIR, YOKKEN VAR EDEN, ŞEKİL VERENDİR...
OKUYORUZ.

==> zeynepce90
arkadaşımız için okuyoruz

LİSTEMİZ;
1=MASCULİN.........................400
2=YASEMİN............................250
3=ESES50................................250
4=ŞENGÜL1976.......................300
5=SEVİMLİ_090.......................300
6=BUKEETBUKET.......... .........300
7=ELMİRASU...........................350
8=ESMERM91..........................300
9=GUL_CANN.........................300
10=CEREN15............................350
11=DAMLA_22.........................
13=GÜL333..............................300
14=ZAHİDEM70......................300
15=ZEYNEP0682.....................250
16=ZEYNEB21..........................300
17=DUAMBELLİ......................300
18=HASRETİMSENSİN............300

19=YENİBİDÜNYA...................300
20=ESK26Z..............................
21=BABYİNLOVE....................250
22=TUBATESBİH....................500
23=ZEYNEPCE90....................400
24=TUBAMMS.........................350

KALAN....................................350

2 ARKADAŞIMIZIN DUASINA ÜST ÜSTE MAZERETSİZ KATILMAYANLAR LİSTEDEN ÇIKARILIR...

................ LİSTEMİZ KAPALIDIR...........

Ayy bende öyleyim ya herseyi abartiyoruz aslinda canim..Cok ozeniyorum rahat insanlara nasil beceriyolar anlamiyorum..
Sana onericem bisey var bana bazen iyi geliyor,papatya cayi adetliyken iciyorum pamuk gibi insan oluyorum esimin tabiriyle :KK23:ayrica koyde yalniz olabilirsin ama biz seni yalniz birakmayizz
:KK15:
Zaten burada olmasa napardım bilmiyorum canım.
Evet ya rahat insanlar daha çabuk hamile kalıyor.

]SIRAYLA BİR ARKADAŞAMIZA
====> 7.000 <=== ADET;
"HUVALLÂHUL HÂLİGUL BÂRİÛL MUSAVVİRU"

MEAL; O ALLAH Kİ; YARATAN’DIR, YOKKEN VAR EDEN, ŞEKİL VERENDİR...
OKUYORUZ.

==> zeynepce90
arkadaşımız için okuyoruz

LİSTEMİZ;
1=MASCULİN.........................400
2=YASEMİN............................250
3=ESES50................................250
4=ŞENGÜL1976.......................300
5=SEVİMLİ_090.......................300
6=BUKEETBUKET.......... .........300
7=ELMİRASU...........................350
8=ESMERM91..........................300
9=GUL_CANN.........................300
10=CEREN15............................350
11=DAMLA_22.........................
13=GÜL333..............................300
14=ZAHİDEM70......................300
15=ZEYNEP0682.....................250
16=ZEYNEB21..........................300+350
17=DUAMBELLİ......................300
18=HASRETİMSENSİN............300

19=YENİBİDÜNYA...................300
20=ESK26Z..............................
21=BABYİNLOVE....................250
22=TUBATESBİH....................500
23=ZEYNEPCE90....................400
24=TUBAMMS.........................350

KALAN....................................0

2 ARKADAŞIMIZIN DUASINA ÜST ÜSTE MAZERETSİZ KATILMAYANLAR LİSTEDEN ÇIKARILIR...

................ LİSTEMİZ KAPALIDIR...........
[/QUOTE]

Aynen canım bizde etraftaki tek çocuksuz çiftiz
Benden sonra evlenenler hepsi hamile.
Kuzenin durumunu bilmiyormuki öyle demil ya..
Çok ayıp.
Bakalım Allah kendine evlat vermiş ama nasıl olacak o evlat acaba
biliyo canm hatta ona bana dua ediyosun degilmi ben sana çok dua ettim hamile kal diye dedim. evlendiginde ben bekardim bana surekli dua et hamile kalayim diyordu masallah 5. ayda hamile kaldi. .. ediyorum canm dedi. sonrada ikinciyi senden once doguracam bu gidisle dedi kahkahayi basti annemde bende kalakaldik :(

Back