Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

takan yokki desek bile..nese bn alacaktm hatta okuyodm da elmirasu alms sanrm Allah kabul etsin
Evet canım elmirasu aldı.

Aynen canım ne desem boş.
Valla burayı idare etcem diye iyice sinir stres sahibi oldum.
Lütfen bana yardım edermisin.
Kendi yönettiğin Sayfayı devrettikten sonra yazacaktım ama şimdi söyleyeyim.
Zaten senin sayfayı masculin alacak yarın yada öbürgün.
Daha sonra bana yardım edermisin..
Sende yoğunsun ama.
Özelden anlatmıştım sana durumumu.
Hem artık fazla sık ta giremiyorum canım

evet canm masculin alcak bnm sayfayi ona devretcmde p.tesi fln anca devretcm onunda braz isleri varms sonrasinda elimdn geldigince yardm ederm sana sen bayadr idare ediyosn hepimizi Allah razi olsn artk iyiceee yoruldn bn yardm ederm sana Allahn izniyle

Kızlar günaydın dün yum için gittim büyümüşler ama kac tane ne doktor söyledi nede ben sordum ilacın faydası olmuş 16mm şuan dedi.
Amaaa polip varmış
2,3 ay ilaçla hamile kalamazsan almamız lazım 1cm.civarında dedi
Adet olursam 2.gün tekrar gidicem..
Dün çok umutsuzum böyle bütün günüm mutsuz geçti hep bi engel çıkıyor diye ama saçmaladım tabi toparlandim.. Vardır bi hayır napalim..
Eğer adet olursam bitince soğan kürüne başlıycam yani mayıs ayında doktora gitmicem soğan kürüyle devam edicem...Nasılsa polip geçmeden ilaç kullanmanın mantığı yok ama doktorda belki gebeliğe engel olmaz polip çok küçük diyip bekleyelim diyor..

Üzülme canım biliyorum üzülme demek saçma ama napalim vardır bi hayır demek zorundayız rabbime dualarla sığındık olmazı olduran rabbim rahmetinden yağdırsin üzerimize

Öyle canım hayırlı zamanda evlatlarımız olsunda napalim bekliyoruz dua sabır başka bisey gelmiyor elden..

Polip sorunu yaşayan yaşamış olan arkadaşlar vardır belki burdada umut olur bana
Üzülme canım biliyorum üzülme demek saçma ama napalim vardır bi hayır demek zorundayız rabbime dualarla sığındık olmazı olduran rabbim rahmetinden yağdırsin üzerimize

Öyle canım hayırlı zamanda evlatlarımız olsunda napalim bekliyoruz dua sabır başka bisey gelmiyor elden..

Polip sorunu yaşayan yaşamış olan arkadaşlar vardır belki burdada umut olur bana
Polip operasyonları artık kolay tatlım çok üzülme ama neyin tetiklediğini araştır stres yapma kendini rahatlatacak bi şeyler mutlaka yap çünkü allah korusun büyüyebilir yada allah korusun onlar üreyebiliyor sakin stres yapma biraz rahatla kaç yaşındasın canım hormon sorunu var mı

POLIP NEDIR CNM??? KIST MI YOKSA??

Çıktıktan sonra doktoru tekrar aradm hemşire sebebi belirsizdir poliplerin dedi.Benimde 5,6 kilo fazla var acaba ondanmi diye düşündüm ne bilim aklıma geldi saçma belki ama alakası yokmuş
Stressiz günüm pekte yok canım zaten herşeyin zararı kendimize....25 yaşındayım prolaktin sorunum vardı o düzeldi birde tiroid sorunum var onun içinde her sabah ilaç alıyorum

Ya ayşem ben eylül ayında yum takibi yaptırmıştım sorunsuz demişlerdi.belki o zamandan beri polip var bilemiyorum...
Ve doktorda dün gebeliğe engel bu olabilir hormonların yumların büyümesi gayet iyi dedi..
Soğan kuru inşallah iyi gelir canım denicem adet olunca...
Bence başka doktor şansın varsa git canim

ALIRLAR CNM MERAK ETME EN AZINDAN DERDINI ERKENDEN OGRENMEN IYI BISEY.
INSALLAH ONU ALDIRINCA MUCIZENE KAVUSURSUN.BANA NIYE NET BIRSEY DEMIYORLAR YA

Tatlım zaten nasıl isse yani bizde hep hastalıkların sebebi belirsiz bende çik kisti var neden sebebi belirsiz bu doktorlar ne ise yarıyor dedirtiyor yani neyse tatlım sakin kontrolü bırakma büyürse sorun olur bide çoğalıyor allah korusun... tiroid en büyük engel derdi benim doktorum işimiz rabbimde ne denir "işin allaha kalmışsa olmuş bil"

Google görsellerde polip tam bir facia
Tiroid tabiki çok etkili hamilelikte ama ilaç kullanırsan düzenli hergun aynı saatinde değerler düzeliyor cem Allahın izniyle prolaktin tiroid geçti polipte sıra :)

Canım kistik et parçası aynı bir ağaca benzer benzetmem oldumu bilmem:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…