- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 39
-
- Konu Sahibi Mavi Menekse
Allah razı olsun kuzum akşama.bende okuycamH HmdsarotShiningLife Papatyamveben-Mavi Tiniminimavihanim arkadaşlarım niyetine okudum Rabbim kabul etsin inşallah hayırlısı ile hayırlı zamanda sizleri de sevindirsin M Mavi Menekse
H HmdsarotShiningLife Papatyamveben-Mavi Tiniminimavihanim arkadaşlarım niyetine okudum Rabbim kabul etsin inşallah hayırlısı ile hayırlı zamanda sizleri de sevindirsin M Mavi Menekse
Allah razı olsunn ağzınıza yüreğinize sağlıkH HmdsarotShiningLife Papatyamveben-Mavi Tiniminimavihanim arkadaşlarıma okudum Rabbim tez zmanda hayırlısıyla nasip etsin M Mavi Menekse
Canımm acaba isimlerimize mi okusak en azından adını vermek isteyenlerin yanına yazsan. Meryem benim adım"Rabb'im! Bana salihlerden bağışla."
رَبِّ هَبْ لِي مِنَ الصَّالِحِينَ
Rabbi heb li mines salihin.
(Saffat Suresi 100. Ayet)
Anne olabilmek; hayırlı, sağlıklı bir çocuğumuz olması için Hz. İbrahim peygamberimizin ettiği dua ile burada toplanıyoruz.
(Adetli iken ezbere ya da telefondan okuyabiliyormuşuz kızlar dua niyetine olduğu için. "Diyanet İşleri Başkanlığına göre de kadınlar âdet günlerinde veya nifâs (lohusalık) hâllerinde iken dua edebilirler; zikir ve dua anlamı taşıyan âyet-i kerimeleri okuyabilirler. Bunun yanında, kelime-i şehâdet, kelime-i tevhid, istiğfar, salâvat-ı şerife getirebilirler. Tefsir, hadis ve fıkıh eserlerini okuyup inceleyebilirler.")
Her gün 2 arkadaşımıza 100 er adet toplamda 200 adet okumuş olacağız.
Listemiz herkese açıktır.
Listeyi oluşturduktan sonra her gün 16.00 da sırası gelen kişinin adını paylaşacağım. Okuyan arkadaşlar okuduğunu bildirip o kişiyi etiketleyecek.
Sayı sınırlaması yok.
Herhangi bir tedavisi olanlar varsa başta söyleyin listeyi ona göre ayarlayıp üstlere alalım.
Hayyal
DantelKiz
@Bir_Mumine
M Mavi Menekse
Ssevincli
L a v i n
Nefes0858
Hayat su
H Hmdsarot
ShiningLife
Papatyamveben-Mavi
Tiniminimavihanim
@Szrsz
Teach_Mavi
the last chat bender
E L B A
in_cim
papatyalikizz
@Sasa234
Y yaren3419
@Betulx
Taze fasulye
Tamam canım isimlerini söyleyenleri ekleyeyimCanımm acaba isimlerimize mi okusak en azından adını vermek isteyenlerin yanına yazsan. Meryem benim adım
Canıımm inşallah saglıklaa all kucagınaArkadaşlar moral olması açısından yazmak istedim değerim şükür yükseliyor dualarınız İçin Allah razı olsunAllah herkese nasip etsin
Esra kuzummTamam canım isimlerini söyleyenleri ekleyeyim
Tamam canım okuyorumEkledim kuzum bugun H Hmdsarot veShiningLife icin okuyoruz listenin o kısmına kadar olan kişilere de okursan seviniriz
Ekliyorum canım ne zaman olacak Rabbim saglıkla ilerletsinMerhaba benide eklermisiniz ismim duygu bu ay tüp bebek transferim olucak tutması ve sağlıkla ilerlemesi adına
İnşallah tarihi belli değil 10-12 güne olur sanırım hersey yolunda giderse transfer ilaçlarımı kullanıyorum suanEkliyorum canım ne zaman olacak Rabbim saglıkla ilerletsin
Tamam canım transfer belli olunca hala okunmamıs olursa söylersin yukarı cekeriz seniİn
İnşallah tarihi belli değil 10-12 güne olur sanırım hersey yolunda giderse transfer ilaçlarımı kullanıyorum suan
Teşekkür ederimTamam canım isimlerini söyleyenleri ekleyeyim