- 4 Temmuz 2008
- 5.767
- 14.785
- Konu Sahibi Mavi Menekse
nefes0858 ve hayat su arkadaşlarımızın adına okudum Allah kabul etsin inşallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun canım, Rabbim kabul etsin. Tez zamanda hepimize hayırlı evlatlar nasip olsun İnşallah@the last chat bender
@E L B A
@in_cim
@Sasa234
@yaren3419
papatyalikizz arkadaşlarımın niyetine okudum.Rabbim bizleri evlat hasretiyle sınamasın inşAllah.Güzel haberlerinizi en yakın zamanda alalım
Canimmmm yanlış etiketleme yaptın
pardon kuzumCanimmmm yanlış etiketleme yaptın
Hayırlı akşamlar canım Allah razı olsun ins canım hayırlı sağlıklı zamanda nasip olur insİyi akşamlartüm listeye okudum Rabbim kabul etsin inşallah Tez zamanda evlatlarımıza sağsalim kavuşalım Allah'ın izniyle
Beni de eklermisinnj"Rabb'im! Bana salihlerden bağışla."
رَبِّ هَبْ لِي مِنَ الصَّالِحِينَ
Rabbi heb li mines salihin.
(Saffat Suresi 100. Ayet)
Anne olabilmek; hayırlı, sağlıklı bir çocuğumuz olması için Hz. İbrahim peygamberimizin ettiği dua ile burada toplanıyoruz.
(Adetli iken ezbere ya da telefondan okuyabiliyormuşuz kızlar dua niyetine olduğu için. "Diyanet İşleri Başkanlığına göre de kadınlar âdet günlerinde veya nifâs (lohusalık) hâllerinde iken dua edebilirler; zikir ve dua anlamı taşıyan âyet-i kerimeleri okuyabilirler. Bunun yanında, kelime-i şehâdet, kelime-i tevhid, istiğfar, salâvat-ı şerife getirebilirler. Tefsir, hadis ve fıkıh eserlerini okuyup inceleyebilirler.")
Her gün 2 arkadaşımıza 100 er adet toplamda 200 adet okumuş olacağız.
Listemiz herkese açıktır.
Listeyi oluşturduktan sonra her gün 16.00 da sırası gelen kişinin adını paylaşacağım. Okuyan arkadaşlar okuduğunu bildirip o kişiyi etiketleyecek.
Sayı sınırlaması yok.
Herhangi bir tedavisi olanlar varsa başta söyleyin listeyi ona göre ayarlayıp üstlere alalım.
Hayyal
DantelKiz
My_Moonlight06
M Mavi Menekse
Ssevincli
L a v i n
Nefes0858
Hayat su
H Hmdsarot
ShiningLife
@papatyamveben
Tiniminimavihanim
@Szrsz
@Teach_
@the last chat bender
@E L B A
@in_cim
papatyalikizz
@Sasa234
@yaren3419
Allah razı olsun canım TiniminimavihanimMavimsikelebek61 canımm senın adına okudum.Rabbim kabul etsin
En baştan başla listenin sonuna kadar kişi başı 100 tane çekiyorsun kuzucumm günde 2 kişiye okuyoruzAllah razı olsun canım Tiniminimavihanim
Ben smdi herkese 2 tesbis cekicem dimi yarın en baştaki kişiden baslim
He tamam smdi anladim bir kisiye bir tesbih teşekkür ederimEn baştan başla listenin sonuna kadar kişi başı 100 tane çekiyorsun kuzucumm günde 2 kişiye okuyoruz
Ekledim kuzum yarın H Hmdsarot ve ShiningLife arkadaşlarımıza okucaz onlara kadar olan kısmı da okursun her birimize 100 defaHe tamam smdi anladim bir kisiye bir tesbih teşekkür ederim
Tamamdir size yetişirim ben hemen biter zaten ayet kısaEkledim kuzum yarın H Hmdsarot ve ShiningLife arkadaşlarımıza okucaz onlara kadar olan kısmı da okursun her birimize 100 defa
Ekledim kuzum bugun H Hmdsarot ve ShiningLife icin okuyoruz listenin o kısmına kadar olan kişilere de okursan sevinirizM Mavi Menekse beni de ekler misiniz