- 14 Mart 2021
- 8.605
- 9.304
-
- Konu Sahibi Mavi Menekse
- #1.341
Biz devam edicez kuzum hem listenin 15 gunluk suresi oluyor bircok kezde etiket yapıyorum ben gozunuzden kacmaması icin Rabbim okuyanlardan razı olsun her birimize hayırlı evlat nasip eylesin inşaallahHerkes için okudum rabbim kabul etsin inşallahAllah razı olsun M Mavi Menekse birleştirdin bizi . Diğer dua için ben pek bu işleri bilmediğim için yapamayabirim bazen atılan mesajları bile görmediğim oluyor çünkü yapan olursa katılırım inşallah Şimdiden herkese hayırlı ramazanlar dilerim. Dua ettiniz dua ettik rabbim kabul etsin
Devam ediyorum canım ben yanlış anlamışım sanırımBiz devam edicez kuzum hem listenin 15 gunluk suresi oluyor bircok kezde etiket yapıyorum ben gozunuzden kacmaması icin Rabbim okuyanlardan razı olsun her birimize hayırlı evlat nasip eylesin inşaallah
Devam ediyorsun olarak anlıyorum seni de listeden cıkartmıyorum
Yazarım canımDevam ediyorum canım ben yanlış anlamışım sanırımbenim ayın 11 inde doktor randevum var 9 ya da 10 ununa denk gelecek şekilde beni listeye yazar mısın sıra olarak
Evet kuzum ruhumuza herseyimize iyi gelip bebişlerimizi bize kavustursun birbirimize ettigimiz dualarM Mavi Menekse Öznurum ben yeni listeye katılamayacağım demiştim ama vazgeçtim kuzum yeni listede ben de devam etmek isterim hem ramazanda müsaitim hem de ruhen iyi geliyor dua edip dua almaknisan 5 ya da 6sına gelecek şekilde ayarlarsan çook sevinirim
Ben bugün listeyi komple tamamlayıp sana atacaktım sen yazdın. Maalesef stresli bir dönem geçirdim adapte olamadım. Bugün bütün listeyi bitirip sana yazacağım canım.Teach_Mavi ve -Arwen- için okumayanlar
Jane Jetgil
P pembe_gozluk
DantelKiz ve seyaco icin okumayanlar
Jane Jetgil
P pembe_gozluk
Hayyal
Tiniminimavihanim ve madamseker
Jane Jetgil
P pembe_gozluk
Hayyal
MaviSasa234
papatyalikizz ve E c e
Jane Jetgil
P pembe_gozluk
Hayyal
MaviSasa234
Hayırdır inşallah kuzum bir sorun yoktur umarım.Ben bugün listeyi komple tamamlayıp sana atacaktım sen yazdın. Maalesef stresli bir dönem geçirdim adapte olamadım. Bugün bütün listeyi bitirip sana yazacağım canım.
Yok canım senin için demedim özür mahiyetinde yazdım açıkçası. Okumaya başladım da tamamlamadım.Hayırdır inşallah kuzum bir sorun yoktur umarım.
Liste tamamlandı dun artık bugun mecbur yazmak zorundaydım canım..
Bize söyleseydin keske yardım ederdik bir sekilde sana..
Öznurcugum ben kıme okumamışım anlayamadım yacivciv161616 ve ShiningLife icin okumayanlar
Jane Jetgil
P pembe_gozluk
Hayyal
MaviSasa234
akgnss ve Jane Jetgil icin okumayanlar
akgnss
Jane Jetgil
P pembe_gozluk
Hayyal
MaviSasa234
the last chat bender ve Papatyamveben-Mavi
akgnss
Jane Jetgil
P pembe_gozluk
Hayyal
MaviSasa234
Ahh canım benim hic sıkma canını ben eminim hic birşey cıkmayacak hersey tedbir amaclı hic merak etme senYok canım senin için demedim özür mahiyetinde yazdım açıkçası. Okumaya başladım da tamamlamadım.
Genetik test istedi doktor da ben ona çok stres yaptım, dün kan alındı genetiğe yollandı Amerika'ya. Maddi manevi zorluğa girdik gene hiç yoktan.
Kuzum sen değil sana okumayanlarÖznurcugum ben kıme okumamışım anlayamadım ya
Benim için tarih farketmez canımLütfen mesajın sonunu okuyalım
Bademimmmm Omrumu 7 A R Y A MaviSasa234 Teach_Mavi -Arwen- DantelKiz seyaco Tiniminimavihanim madamseker papatyalikizz E c e civciv161616 ShiningLife the last chat bender Papatyamveben-Mavi Hali Cookiie A Arzumsunn Roosaa Meral01 OraEtLabora @Btlaydnz23 Papatyamelo CYdA
Kızlaaarrım merhaabaa nasılsınız yeni bir liste olusturmak icin geldim sizleree
ShiningLife ilk sıralara yazıcam
madamseker 9-10 Nisan
-Arwen- 5-6 Nisan
Bunlar bildiklerim sizlerden de böyle tarih sırası isteyen varsa yarına kadar bekliyor olacağım
4-Lütfen mesajın sonunu okuyalım
Bademimmmm Omrumu 7 A R Y A MaviSasa234 Teach_Mavi -Arwen- DantelKiz seyaco Tiniminimavihanim madamseker papatyalikizz E c e civciv161616 ShiningLife the last chat bender Papatyamveben-Mavi Hali Cookiie A Arzumsunn Roosaa Meral01 OraEtLabora @Btlaydnz23 Papatyamelo CYdA
madamseker 9-10 Nisan
-Arwen- 5-6 Nisan
Bunlar bildiklerim sizlerden de böyle tarih sırası isteyen varsa yarına kadar bekliyor olacağım
4-5 nisan olabilirse çok sevinirim kuzum aşılama sonucumu öğreneceğim 5 indeLütfen mesajın sonunu okuyalım
madamseker 9-10 Nisan
-Arwen- 5-6 Nisan