- 11 Mayıs 2016
- 6.368
- 13.992
- Konu Sahibi Mavi Menekse
- #1.321
-Arwen- Hayyal Teach_Mavi /Meryem @Btlaydnz23 niyetlerine okudum rabbim hayırlı evlat versin inşallah tez vakitte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
23- Cookiie
24- A Arzumsunn
25- Roosaa
26- Meral01
27- OraEtLabora
28- @Btlaydnz23
29- M Mavi Menekse /Öznur
OraEtLabora @Btlaydnz23 M Mavi Menekse adına okudum liste bitti.15.03.2022 tarihli listemizin eenn güncel halidir kontrol ediniz..
Duamız:
'RABBİ HEBLİ MİNES SALİHİN'
(Saffat suresi 100. ayet)
Anlamı: Rabbim bize katından salih evlatlar ver.
Cumartesi/Pazar okunacak arkadaslarımız
Cookiie A Arzumsunn Roosaa Meral01
1- Hayyal /Rüya
2- Iron Butterfly
3- Bademimmmm /Nesibe
4- Omrumu 7
5- A R Y A
6- MaviSasa234
7- Teach_Mavi /Meryem
8- -Arwen-
9- DantelKiz /Kübra
10- seyaco /Servinur
11- Tiniminimavihanim /Esra
12- madamseker /Vildan
13- papatyalikizz
14- E c e
15- civciv161616 /Zahide
16- ShiningLife /Gamze
17- akgnss
18- Jane Jetgil /Duygu
19- the last chat bender
20- Papatyamveben-Mavi /Özge
21- P pembe_gozluk
22- Hali /Elif
23- Cookiie
24- A Arzumsunn
25- Roosaa
26- Meral01
27- OraEtLabora
28- @Btlaydnz23
29- M Mavi Menekse /Öznur
Olacak canımYeni bir listemiz olacak mı canım M Mavi Menekse
Yeni listeye beni de eklermisin cnmOlacak canım
Eklerim kuzumYeni listeye beni de eklermisin cnm
Olucak kuzum eklerimakgnss Jane Jetgil Duygu @Papatyamveben Özge P pembe_gozluk Hali Elif Cookiie A Arzumsunn Roosaa Meral01 OraEtLabora @Btlaydnz23 M Mavi Menekse arkadaşlarıma okudum ve listeyi bitirdim Allah en kısa zamanda sağlıklı hayirlı evlatlar nasip etsin inşAllah amin Yeni liste olursa tekrar katılmak isterim Öznurcum
Kuzum cok kolay aslındaÖznur rica etsem bana açıklar mısın nasıl yapıyorsunuz,bende katılmak isterim hayırlı bir evlat hayırlı bir Gebelik hayırlı bir doğum geçirmek için
O zaman bende katılmak istiyorum canım yarın kontrolüm var daha henüz kalp atışını duyamadım inşallah duyabilirimKuzum cok kolay aslında
'RABBİ HEBLİ MİNES SALİHİN'
(Saffat suresi 100. ayet)
Anlamı: Rabbim bize katından salih evlatlar ver.
Bu duayı kişi basına 100 adet okuyoruz birbirimize dua ediyoruz
Aramızda hamişler de var hayırlı dogum hayırlı evlat icin yeni listemizde baslayacak birkac gun icinde
Tamam kuzum.. duyarsın ama merak etme 8. Haftaya kadar yolu var korkma herkes erken duyacak diye birşey yokO zaman bende katılmak istiyorum canım yarın kontrolüm var daha henüz kalp atışını duyamadım inşallah duyabilirim
İnşallah canımTamam kuzum.. duyarsın ama merak etme 8. Haftaya kadar yolu var korkma herkes erken duyacak diye birşey yok
Eklerim canım@Btlaydnz23 ve M Mavi Menekse adına niyet alıp, 100er kere okudum Allah kabul etsin inşallah
Yeni listeye ekleyebilirseniz sevinirim