- 28 Eylül 2020
- 2.390
- 5.189
-
- Konu Sahibi Mavi Menekse
Tamam kuzum sorun yok sayıyı belirttikten sonra Rabbim herkesin dualarını kabul eylesinM Mavi Menekse Ben 20. arkadaş dahil olmak üzere, okudum kuzumHepsini tek tek etiketlemeyi beceremedim şimdi Allah niyetlerinizi kabul etsin kızlar
Son 6 arkadaş kaldı yakında onlara da okurum
Bugunku arkadaşlarımıza okudum Allah kabul etsinDuamız:
'RABBİ HEBLİ MİNES SALİHİN'
(Saffat suresi 100. ayet)
Anlamı: Rabbim bize katından salih evlatlar ver.
Bugun ki arkadaslarımızHali /Elif ve A R Y A
1-Omrumu 7
2-madamseker /Vildan
3- M MaviMabellee /Nesibe
4-civciv161616 /Zahide
5-the last chat bender
6-MaviSasa234
7-Teach_Mavi /Meryem
8-poncikbirgelincik
9-DantelKiz /Kübra
10-Tiniminimavihanim /Esra
11-Hayyal /Rüya
12-papatyalikizz
13-Hali /Elif
14-A R Y A
15-ShiningLife /Gamze
16-Papatyamveben-Mavi /Özge
17-L a v i n /Ceren
18-Jane Jetgil /Duygu
19- P pembe_gozluk
20--Arwen-
21- A Arzumsunn
22-Cookiie
23-Madammor
24-E c e
25-geceyagmuru /Esra Öncel
26- M Mavi Menekse /Öznur
Selamlar yoğun bir kaç gün geçirdim. Kusura bakmayın yazamadımHayyal ve papatyalikizz icin okumayanlar
Hayyal
papatyalikizz
P pembe_gozluk ( canım kac gun oldu ilk arkadaslara okudun gerisini bildirmedin bildirim bekliyorum senden..)
Selamlar yoğun bir kaç gün geçirdim. Kusura bakmayın yazamadımAma az önce bütün arkadaşların adına niyet edip tüm okumayı bitirdim . Önceden 400 tane 4 arkadaş için okumuştum . Bugün geri kalan isimler için tek tek niyet edip 2200 adet okudum Allah dualarımızı kabul etsin açılan ellerimizi boş çevirmesin amin amin amin
M Mavi Menekse kuzum ikimiz için de okudum listeyi tamamladım allah kabul etsin inşallah en kısa zamanda müjdelerimizi almamız dileğimlebenim niyetime dua eden ve edecek olan tüm arkadaşlardan da allah razı olsun şimdiden
Ooooooo en sevdiğim dualarım dualarımız olsun inşallah her daim dualarda buluşmak dileğiyle inşallahSaliha40
Iron Butterfly çiçeklerim yeni liste olacak duamız kısa günde 2 kişiye okuyoruz katılır mısınz