- 14 Mart 2021
- 8.602
- 9.302
- Konu Sahibi Mavi Menekse
Beni de ekler misiniz?Merhaba canım ueni listeye ekleyebilirim 15 Martta baslayacagız bu liste alıma kapandı maalesef..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beni de ekler misiniz?Merhaba canım ueni listeye ekleyebilirim 15 Martta baslayacagız bu liste alıma kapandı maalesef..
Eklerim canım liste sona yaklasınca sorucam zatenBeni de ekler misiniz?
Olur cnm çok teşekkür ederim yeni listeye eklerseniz sevinirimMerhaba canım ueni listeye ekleyebilirim 15 Martta baslayacagız bu liste alıma kapandı maalesef..
Canım cok gecmıs olsun hayırla saglıklı kucagınıza alın inşallahKızlar benim kanamam oldu, hastaneden geldik bebek yerinde şükür yatıcam evde kalkmadan, dualarınız ıcın tesekkur ederim ayakta tutuyor inanın
Amin inşallah canım teşekkürler
Canım ben tüm listeyi okudum yazmıştım bir kaç gün öncePapatyamveben-Mavi L a v i n Jane Jetgil adına okudum.. Rabbim niyetinizi kabul etsin inş
M Mavi Menekse
Biliyorum kuzum notlarımı alıyorum ben merak etme okumayanlarda yoksun zatenCanım ben tüm listeyi okudum yazmıştım bir kaç gün önce
Canımm bütün listeye isim isim okudum, Allahım dualarımızı kabul etsin inşallahh tez zamanda pozitifleri görelimmDuamız:
'RABBİ HEBLİ MİNES SALİHİN'
(Saffat suresi 100. ayet)
Anlamı: Rabbim bize katından salih evlatlar ver.
Bugün ki arkadaslarımız DantelKiz /Kübra ve Tiniminimavihanim /Esra
1- @Omrumu 7
2- madamseker /Vildan
3- @Mabellee /Nesibe
4- civciv161616 /Zahide
5- the last chat bender
6- @Sasa234
7- Teach_Mavi /Meryem
8- @poncikbirgelincik
9- DantelKiz /Kübra
10- Tiniminimavihanim /Esra
11- Hayyal /Rüya
12- papatyalikizz
13- Hali /Elif
14- A R Y A
15- ShiningLife /Gamze
16- Papatyamveben-Mavi /Özge
17- L a v i n /Ceren
18- Jane Jetgil /Duygu
19- P pembe_gozluk
20- -Arwen-
21- A Arzumsunn
22- Cookiie
23- @madammor
24- @LorenaEce
25- geceyagmuru /Esra Öncel
26- M Mavi Menekse /Öznur
Amiinn amiinnCanımm bütün listeye isim isim okudum, Allahım dualarımızı kabul etsin inşallahh tez zamanda pozitifleri görelimm
Tamam canım yeni listede beni unutma olur mu hergün bakamıyorum bu ara hastane işlerindenBiliyorum kuzum notlarımı alıyorum ben merak etme okumayanlarda yoksun zaten
Tamam kuzum cok gecmıs olsun tekrardan kolayca atlatın inşallahTamam canım yeni listede beni unutma olur mu hergün bakamıyorum bu ara hastane işlerinden