- 22 Mart 2015
- 719
- 1.101
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
Ecmel-vera ve defne-28 arkadaslarim icin okudum.. saglikli ve hayirli bir evlat sahibi olmalari dilegiyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
promosyonBugün sırada Ecmel-vera ve defne-28 var.
@Merve
burcusami
@Ssevincli 9 mart transfer
Tiniminimavihanim
@Gizemm0 6 mart aşılama
@Magnifiaque (Merve)
@Ballikabak
@damlacross
@ummhan
Perfect Match (Alev)
Mehfam
Larka
@ISSIZZ
Bir Pelincik 15 mart tedavi
Selinos 17 mart transfer
BankacI26
Life light
H halleycik
Mucizemsn
@Mavissss1 20 mart transfer
GeceMavi-
Oriana
Ecmel-vera
defne-28
NaaNaa
yildizsavascisi
@Pembe Lotus
rubil
G Gizoludi
goah
cukulatam
C Cemreww
S Sabr-Sukur-Dua
@lachelnnihan
@Hemsirecik
@Ilaymilya
@Zeymuss0103
@Minnosella098
M Manda_Lina
gurbetgulu16
@Masalimsensin
@eyota
sweetgirlcandy
@Gelincik78
@Arelarven
G Glsgl
Merayyy
@edaecoo
@sedeom
Çok sağolun
Amin Allah razı olsun Rabbim gönlünüze göre versin inşaAllah
hep dualarımdasınız balım teşekkür ederim sonucu attım ama sağlıklı ilerler inşallah henüz çok yeni@Pembe Lotus rubil G Gizoludi
Sizler icin okudum rabbim kabul etsin inşallah arkadaşlar rubil Canim sen sanırım hamilesin sonucunu atmıştın diye hatirladm ama yinede okudum insallah sağlıkla kucağına alirsin bizlerede dua et insallah ❤
Çok teşekkürler
Amin hadi inşallah hakkında hayırlısı olsun sıkı sıkı tutunsun bebișinKizlar bugün tedaviye tekrar başladım ilk ignemi yaptım rabbim inşallah hepimizin dualarını kabul eder yer çok dua kimin duası kabul olunur bilinmez kendimle beraber hepimizin gönlündekini kucagimiza nasip etsin inşallah
Hayirli olsun tedavin canim.. rahat bir tedavi gecirmen ve sonunda saglikli bir sekilde evladini kucagina alman dilegiyleKizlar bugün tedaviye tekrar başladım ilk ignemi yaptım rabbim inşallah hepimizin dualarını kabul eder yer çok dua kimin duası kabul olunur bilinmez kendimle beraber hepimizin gönlündekini kucagimiza nasip etsin inşallah
Amin canımAmin hadi inşallah hakkında hayırlısı olsun sıkı sıkı tutunsun bebișin
Amin canimHayirli olsun tedavin canim.. rahat bir tedavi gecirmen ve sonunda saglikli bir sekilde evladini kucagina alman dilegiyle
Rabbim razı olsun ağzına sağlık