- 27 Kasım 2017
- 1.884
- 2.898
- 32
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
Bişi çıktı mı pekiİnşallah faydasini gorursun canimm ben de histeroskopi olmiştum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bişi çıktı mı pekiİnşallah faydasini gorursun canimm ben de histeroskopi olmiştum
Hayırlı olsun inşallah rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsinkızlar kan testi verdim 28.81 çıktı inanamıyorum hepinizden Allah razı olsun rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin
Amindefne-28
NaaNaa
yildizsavascisi
Pembe Lotus için okudum. Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Kızlar hepimiz için okudum gün gün"Rabb'im! Bana salihlerden bağışla."Anne olabilmek; hayırlı, sağlıklı bir çocuğumuz olması için Hz. İbrahim peygamberimizin ettiği dua ile burada toplanıyoruz hatunlaaaar
رَبِّ هَبْ لِي مِنَ الصَّالِحِينَ
Rabbi heb li mines salihin.
(Saffat Suresi 100. Ayet)
(Adetli iken ezbere ya da telefondan okuyabiliyormuşuz kızlar dua niyetine olduğu için. "Diyanet İşleri Başkanlığına göre de kadınlar âdet günlerinde veya nifâs (lohusalık) hâllerinde iken dua edebilirler; zikir ve dua anlamı taşıyan âyet-i kerimeleri okuyabilirler. Bunun yanında, kelime-i şehâdet, kelime-i tevhid, istiğfar, salâvat-ı şerife getirebilirler. Tefsir, hadis ve fıkıh eserlerini okuyup inceleyebilirler.")
Her gün 2 arkadaşımıza 100 er adet toplamda 200 adet okumuş olacağız.
Listemiz herkese açıktır.
Listeyi oluşturduktan sonra her gün 18.00 da sırası gelen kişinin adını paylaşacağım. Okuyan arkadaşlar okuduğunu bildirip o kişiyi etiketleyecek.
Sayı sınırlaması yok.
Herhangi bir tedavisi olanlar varsa başta söyleyin listeyi ona göre ayarlayıp üstlere alalım.
Başlama Tarihi 07.03.2021 18.00
@Merve
@burcusami
Ssevincli (9 Mart Transfer)
Tiniminimavihanim
@Gizemm0 (6 Mart Aşılama)
@Magnifiaque (Merve)
Ballikabak
@damlacross
@ummhan
@Perfect Match (Alev)
@_Reyyan
@Mavi askkk
@ISSIZZ
@Bir Pelincik (15 Mart Tedavi)
Selinos (17 Mart Transfer)
BankacI26
@Life light
H halleycik
@Mucizemsn
@Mavissss1 (20 Mart Transfer)
GeceMavi-
Oriana
Ecmel-vera
defne-28
NaaNaa
yildizsavascisi
Pembe Lotus
rubil
@Gizoludi
@goah
@cukulatam
@Cemrewww
@Sabr-Sukur-Dua
@lacheln
@Hemsirecik
Ilayumut
@Zeymuss0103
@Minnosella098
@iremblncglyn
gurbetgulu16
@Masalimsensin
@eyota
sweetgirlcandy
Gelincik78
@Arelarven
@Glsgl
@Merayyy
@edaecoo
@sedeom
Amin inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla sizden de güzel haber duyarızHayırlı olsun inşallah rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin
GeceMavi-Bugün sırada GeceMavi- ve Oriana var.
@Merve
@burcusami
Ssevincli 9 mart transfer
Tiniminimavihanim
@Gizemm0 6 mart aşılama
@Magnifiaque (Merve)
Ballikabak
@damlacross
@ummhan
@Perfect Match (Alev)
@_Reyyan
@Mavi askkk
@ISSIZZ
@Bir Pelincik 15 mart tedavi
Selinos 17 mart transfer
BankacI26
@Life light
H halleycik
@Mucizemsn
@Mavissss1 20 mart transfer
GeceMavi-
Oriana
Ecmel-vera
defne-28
NaaNaa
yildizsavascisi
Pembe Lotus
rubil
@Gizoludi
@goah
@cukulatam
@Cemrewww
@Sabr-Sukur-Dua
@lachelnnihan
@Hemsirecik
Ilayumut
@Zeymuss0103
@Minnosella098
@iremblncglyn
gurbetgulu16
@Masalimsensin
@eyota
sweetgirlcandy
Gelincik78
@Arelarven
@Glsgl
@Merayyy
@edaecoo
@sedeom
Rabbim şifa versiin arkadaşımm ederiz tabiki hayırlı sonuçlar al inşallahCanım dünkü ve bugünkü arkadaşlara okudum rabbim kabul etsin inşallah rabbim hepimizin yüzünü guldursun hayırlı sağlıklı evlatlarla kucaklarımizi doldursun kızlar cuma günü rahim ameliyatına girecem rahimde ciddi bozukluk var dualarinizda bana da yer verirseniz çok mutlu olurum rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
NaaNaaOkudum Allah kabul etsin
Evet poliplerim vardi onlar alindi canm zaten doktorum usgde gordu o yuzden olmuştumBişi çıktı mı peki
Allah acil şifalar versin.. en kısa zamanda güzel haberini de duyarız inşallahCanım dünkü ve bugünkü arkadaşlara okudum rabbim kabul etsin inşallah rabbim hepimizin yüzünü guldursun hayırlı sağlıklı evlatlarla kucaklarımizi doldursun kızlar cuma günü rahim ameliyatına girecem rahimde ciddi bozukluk var dualarinizda bana da yer verirseniz çok mutlu olurum rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
Teşekkür ederim Allah razı olsunNaaNaa
yildizsavascisi
Pembe Lotus
rubil dualrınızı okudum kızlar Rabbim kabul etsin inşallah rubil mucizenle sağlıklı bir gebelik dilerim çook sevindim canım
Yaa cpk sevndm cizikte atmşsa dha çok ihtmal varEvet poliplerim vardi onlar alindi canm zaten doktorum usgde gordu o yuzden olmuştum
Kuzum ben çok once oldum ama tabiki sansi arttiriyorYaa cpk sevndm cizikte atmşsa dha çok ihtmal var
AminGeceMavi-
Oriana
Ecmel-vera
defne-28 100er ker hepinize okudum kızlar rabbim duamızı kabul etsinn amiinn
Gözün aydın rukiyecim çokk sevindimmmm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eylesinnn inşaAllah doğduğu büyüdüğü yürüdüğü konustuğu günlere de hep beraber şahit oluruz❤kızlar kan testi verdim 28.81 çıktı inanamıyorum hepinizden Allah razı olsun rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin