- 2 Ağustos 2013
- 34.136
- 101.581
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
Unutmadım hemen geliyor yoğundum sadecesweetgirlcandy bugün ki sırayı unuttun mu canım Ben varım diye heyecanlıyım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Unutmadım hemen geliyor yoğundum sadecesweetgirlcandy bugün ki sırayı unuttun mu canım Ben varım diye heyecanlıyım
Yarısına geldik listenin yetişebilirim çok geç kalmadan dersen alalım hemenDuaya katilabilir miyim kizlar?
Tam anlamadm bir de gunluk mu okunuyor cnm aydinlatrmsn?,)Yarısına geldik listenin yetişebilirim çok geç kalmadan dersen alalım hemen
Evet listemiz 25 gün sürüyor, 49 kişi var şu an listede. Her gün 2 kişiye okuyoruz ama çoğumuz önden de okuyor. Bugün 13. gündeyiz yani yarısına geldik listenin. Her akşam 18.00 da okunacak arkadaşların adını paylaşıyorum. Okuyunca o kişileri etiketleyip okudum diyorsunuz.Tam anlamadm bir de gunluk mu okunuyor cnm aydinlatrmsn?,)
Her kisi icin 100 er kere dimi? Saat önemli mi?gun icinde okunmazmi cnmEvet listemiz 25 gün sürüyor, 49 kişi var şu an listede. Her gün 2 kişiye okuyoruz ama çoğumuz önden de okuyor. Bugün 13. gündeyiz yani yarısına geldik listenin. Her akşam 18.00 da okunacak arkadaşların adını paylaşıyorum. Okuyunca o kişileri etiketleyip okudum diyorsunuz.
Saatin önemi yok ben listeyi 18.00 de paylaşıyorum sadece. 24 saat süre var hemen bitiyor zaten. Liste ilk mesajımda var önden de okuyabilirsin.Her kisi icin 100 er kere dimi? Saat önemli mi?gun icinde okunmazmi cnm
Ben de katilirim cnm ozmn uygunsaSaatin önemi yok ben listeyi 18.00 de paylaşıyorum sadece. 24 saat süre var hemen bitiyor zaten. Liste ilk mesajımda var önden de okuyabilirsin.
Çok teşekkürler. Amin!Mucizemsn @Mavissss1 Oriana Ecmel-vera defne-28 NaaNaa yildizsavascisi Pembe Lotus rubil G Gizoludi goah cukulatam
Sizler için okudum kızlar Allah kabul etsin
Merhaba canım oldum maalesef salı günü hsg çektiricem ona göre tedavi olucak galiba .B Beklenmedikcevap naptın canım adet oldun mu? 5 gün var diyordun 6 gün oldu bugün.
Birde okumaya devam ediyor musun arada etiketle
snowflake Ecmel-vera defne-28 ve kendim için okudum rabbim kabul etsin inşallah tez zamanda saglıkla bebeklerimize kavusuruzBugün sırada Ecmel-vera ve defne-28 var.
merve
burcusami
Ssevincli 9 mart transfer
Tiniminimavihanim
Gizemm0 6 mart aşılama
Magnifiaque (Merve)
Ballikabak
damlacross
B Beklenmedikcevap
Perfect Match (Alev)
Mehfam
Larka
ISSIZZ
Bir Pelincik 15 mart tedavi
Selinos 17 mart transfer
BankacI26
Life light
H halleycik
Mucizemsn
@Mavissss1 20 mart transfer
GeceMavi-
Oriana
Ecmel-vera
defne-28
NaaNaa
yildizsavascisi
Pembe Lotus
rubil
G Gizoludi
goah
cukulatam
C Cemreww
S Sabr-Sukur-Dua
lachelnnihan
Hemsirecik
Ilayumut
Zeymuss0103
Minnosella098
M Manda_Lina
gurbetgulu16
Catlak-kurabiye
E eyota
sweetgirlcandy
Gelincik78
A Arelarven
G Glsgl
Merayyy
edaecoo
S sedeom
GeceMavi-Bugün sırada NaaNaa ve yildizsavascisi var.
merve
burcusami
Ssevincli 9 mart transfer
Tiniminimavihanim
Gizemm0 6 mart aşılama
Magnifiaque (Merve)
Ballikabak
damlacross
B Beklenmedikcevap
Perfect Match (Alev)
Mehfam
Larka