"Hypnotic Poison"

Arkadaslar hypnotic poison la ilgilenen yok mu? ;( bosuna param uçtu gitti. Çok uyguna veya takasa vercem. Muptelasi olanlar, kaçırmasın faydalansın. Parfümü tasiyamadim o beni taşıyor... Kullanan ilgilenen yok mu? Pufff:KK43:

Şu sıralar çok sık duyar olduğum bir koku

Hypnotic Posion çok güzel bir parfüm. (Tabi orijinali)... Ama kesinlikle abartmadan sıkmak lazım 3 fıs fıstan ötesi mide bulandırır hem sizin hem çevrenizdekilerin.
3 defa sıkmak bile tüm gün buram buram kokmanızı sağlar. Bence esmerlere de sarışınlara da çok yakışıyor. Dozunda kullanan herkeste beğendiğim bir parfümdür.

kesinlikle muhteşem bir koku ...

Kış gelince sıkmaya ve koklamaya doyamadığım koku :))

Ama yazın kullanana kızıyorum ona göre :KK4: çok ağır kokuyor o zaman parfüme hakaret ediliyor

hypotonic poison ağır bir koku, ck europhia öneririm. hem etkileyici hemde ağır değil

benim bildiğim kadarıyla Hypnotic Poison bi ülkede yasaklanmış çünkü bu parfumu kullanan kadınların coğu tecavüze uğramış yapılan ankete göre ayrıca içinde yılan zehiri bulunmaktaymış...ne kadar doğru bilemem bi ara kullanmıştım kokusu güzel ve ağır

cnm iranda yasaklandı :))

Denemiş olan arkadaşlar Hypnotic Poison sizce nasıl bir koku????:uhm:
Daha çok esmerlere yakışıyormuş,ben buğday tenliyim acaba benim üzerimde de güzel durur mu?:1rolleyes:
Birde bu kokunun orginali çok pahalı; imitasyonunu almak istiyorum,uygun fiyata hangi markada gerçeğine çok yakın olanı var??:sm_confused:
Kimse D&P yi önermiyor.D&P'nin Hypnotic Poison'u çok kötüymüş:eek:klava:... Aşk İksiri'nde nasıl acaba?!?!?
benneyaptımki

cnm memnun kalmak istiyosan orjinalini alıcaksın ve çok harika bir koku

burda yazılanları okuyunca iyice merak ettim kokuyu:44: kokusunu hiç bilmeden internetten sipariş ettim gelse bir an önce ya:KK12::KK12::KK12:

birde kokunun bekleyince değişmesi çok ilgimi çekti gelsin bir an önce parfümlerim:KK12::KK55::KK55::KK55:

bayılıyorum bu parfümeee :KK16::KK16::KK16: ama tabiki yanlızca kış aylarında :)

ayrıca abartmadan sıkmak milleti baymamak lazım :KK52::KK52:

hypnotic poison eğer orjinalse bu yazılanlar doğrudur, bu parfğn taklit edilemiyor orjinal hypnotic poison daki o yumuşak vanilya kokusu diğerlerinde yok

parfümlerin geldi sonunda çok mutluyum :KK12::KK12::KK12:önce en çok merak ettiğim kokuyu sıktım yani hypnotic poison:KK12:ve gerçekten şu an iğrenç kokuyor berbat birşey b... gibi kokuyor ama biliyorum ki koku zamanla güzelleşiyor inşallah öyle olur ve ben de beğenirim:KK16:kokunun bir süre sonra güzelleştiğini bilmesem millet bu parfümün nesini bu kadar çok beğeniyor derdim:KK36:

çok fazla sevmedim bu parfümü çok sıradan bir koku halbuki ben hiç böyle hayal etmemiştim:KK14:vanilya kokuyor bu kokunun nesi erkekleri azdırıyor anlamadım

bence orjinali denemeden bir parfümü böyle kötüleme :) sansiro hypnotc poison taklitinde kötü de, çünkü orjinal hypnotic poison muhteşem bir kokudur.

Arkadaslar hypnotic poison la ilgilenen yok mu? ;( bosuna param uçtu gitti. Çok uyguna veya takasa vercem. Muptelasi olanlar, kaçırmasın faydalansın. Parfümü tasiyamadim o beni taşıyor... Kullanan ilgilenen yok mu? Pufff:KK43:

canım ben alabilirim elindekini :)

gerceği şahanedirrr takliti kötüüüüüü.gerçeğini almıyorsanız bile tester deneyip kokusuna bakınnnn.şahaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.2 pıst yeter :KK66::KK12:

X