"Hypnotic Poison"

kim ne derse desin her kadinin hayatinda muhakakk denemesi gereken parfumlerden biridir ...

Yogun bır koku kıs kokusu esmer tenlılere daha cok yakısan bır koku..benı bayılyor mıdemı bulandırıyoo ama cok kullanan var.:KK60:

ona benzeyen cok fazla ımıtasyon koku vr orjınalı bıraz tuzlu kımıne göre ben bu parfumu kullanıyorum bıde bırebır bursada sansıro adlı bır marka yapıyor bundan uretımyerı orası ıstanbulda falanda subelerı var orjınalıne en yakın koku o . orjınalı dıorun kendı parfumu ondan bıkere sıkıyorum mesala sansıroyu yanımda bulunduruyorum parfum zaten oldukca kalıcı ve etkıleyıcı bır koku

Bunlarda benim Hypnotic Poison'LARIm, asla vazgeçemem :)

dscf0575jb.jpg

By melancholien at 2011-03-02

Son düzenleme:
aa supermis :))

Yeni parfumude var bakiyorum sende: eau sensuelle..... Sence bu orjinaliyla kiyaslanirsa nasil??
Ben orjinalini daha cok begeniyorum.

Sanırım orjinal'den kastın klasik dimi? Klasik Hypnotic Poisondan daha hafif ve daha çiçeksi bir koku, ben çok sevdim:)

Ay cahilligimi bagislayin :26:

En öndeki ile, arkada sol tarafta yani sisenin alti biraz siyahimsi olanin arasindaki fark ne acaba ?

:26: :26: :26:

Bir farkı yok, firma bazen öyle üretiyor, bazen öyle. bende bilmiyorum:) Gerçi en öndeki herhangi bir yerde bulamayacağın bir koleksiyon sürümü.

Bir farkı yok, firma bazen öyle üretiyor, bazen öyle. bende bilmiyorum:) Gerçi en öndeki herhangi bir yerde bulamayacağın bir koleksiyon sürümü.

Bendede var zaten, yani arayis icinde oldugum icin sormadim, sadece fark varmi acaba diye :)
Tesekkür ederim cevap icin :)

biraz agır bir parfüm ama güzel canım ben begenıyorum ve kullanıyorum :KK17:

ne zaman biri sıksa fabrikada çikolatalı puro içiliyor zannediyorum ve başım ağrıyor kokusundan..
bence dayanılacak bir koku değil...
tabi herkesin kendi zevki, tercihi..

12-13 yıl önce kullanıyordum. pek bilmiyordu kimse. herkes sorardı. ama biraz rakı gibi kokuyor...

bence igrenc bi koku
koklamaya tahammülüm yok.
cok agir, mide bulandirici geliyor bana :S
is arkadasim kullaniyor
ve onun bindigi arabaya 1 hafta binemiyorum, kokusu cikmiyor arabadan
ciddi anlamda rahatsiz oluyorum

X