"Hypnotic Poison"

12-13 yıl önce kullanıyordum. pek bilmiyordu kimse. herkes sorardı. ama biraz rakı gibi kokuyor...

rakimi ???? anason sanirim tarif etmek istedigin koku ???

hypnotic poison`in icinde aci badem, vanilya, yasemin var

parfümü begenipte agir diye kullanmakda zorluk cekenler varsa tavsiyem enselerine sykmalari
benimde parfüm kokusundan hemen basim agrir o yüzden hep enseme sykiyorum parfümü

Çok,çok kötü bir koku bu..Aşırı ağır ve içki gibi kokuyor.Arkadaşım sıkıyor başka odada biz boğuluyoruz.

Son düzenleme:
beyaz tenliyim ama bana çok yakışan bi koku esmer arkadaşımda çok kötü kokuyo nedense
kış gelsede kullansam missssss misssssssss

orjinalini kullanmak lazım.. açık versiyonu daha alkol ağırlıklı sanki o yüzden güzel değil...ama orjinali kötü değil..
:21: tabi kışın kullanılması gereken bir parfüm... bide abartmadan fıslatılınca daha iyi oluyor...

kızlar artık herkes bu kokuyu kullanıyor, bunu almak istemiyorum buna benzeyen başka kokular hangileri bileniniz varmı?

hypnotic poison eau sensuelle...ben bu versiyonu beğendim.. klasik hypnotic poisondan daha iyi geldi bana..
daha çiçeksi hem de vanilyalı pudramsı bir koku.. tabi buda bir o kadar kalıcı... bana göre kışlık hoş bir koku...
alternatif olarak öneririm... bir deneyin... :KK12:

Sürekli kullanırım bu parfümü..Çok cezbedici..Boşuna yasaklanmamış İran'da demek kı ..Etrafımdakileri rahatsız etme konusu aksine; kim yanıma gelse yeni mi sıktın der..halbukı sabah evden cıkarken sıkarım..azıcık sıksan da ertesı gun bıle uzerımde kalıyor kokusu..hem de acık kullanıyorum..orijinalini değil..

slm arkadaşlar ben bu kokuyu dp den aldım fakat rakı gibi veya anason gibi kokuyo orjinali nasıl kokuyo bilmiyorum dp den alıp orjinalini bilen arkadaşlar benziyomu sizce kokular...

Canım dp hiç güzel değil..Başka bir markanın dene..dp 'nin parfümlerinden nefret ederim..

fark varmı canım sence kokular arasında

hp d&pde güzel değil en güzeli cem açık parfümde bence.

ilk etapta yoğun bi baharat kokusu, bi süre geçince inanılmaz çekici, seksi bi koku oluyor. en sevdiğim parfümlerden biridir. tabiyki tene yakışması önemli gerçekten. herkese gitmiyor bu koku.

kİzlarrr selam. Bu parfümü nautilustan aldım. Tenime gitmedi. 100 ml isteyene takas veya satabilirim 100 e. Ben 200 civarında aldım. İade etmek istedim almadılar:KK43:((

X