- 19 Ekim 2011
- 226
- 0
- Konu Sahibi fashion_starrr
dior hypnotic poision-100 ml-pwedt ben çok beğeniyorum bu kokuyo.
Özellikle sevgilim bayılıyo kokuma :)
Özellikle sevgilim bayılıyo kokuma :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
daha önceden dp den almıştım hala duruyor takliti tam bir rezalet bugün orjinalini aldım nihayet hep beğenmişimdir bu kokuyu beyaz tenliyim ama herkes yakıştırır parfümlerle ilgilenen bir tanıdığım parfümün ten rengiyle değil ten tutumuyla alakalı olduğunu söylemişti çok doğru bence, parfüm tabiki muhteşem erkeklerin bayıldığı konusu kesinlikle doğru ama artık herkes parfümün ne olduğunu biliyor şıp diye anlıyorlar markayı kızlar
daha önceden dp den almıştım hala duruyor takliti tam bir rezalet bugün orjinalini aldım nihayet hep beğenmişimdir bu kokuyu beyaz tenliyim ama herkes yakıştırır parfümlerle ilgilenen bir tanıdığım parfümün ten rengiyle değil ten tutumuyla alakalı olduğunu söylemişti çok doğru bence, parfüm tabiki muhteşem erkeklerin bayıldığı konusu kesinlikle doğru ama artık herkes parfümün ne olduğunu biliyor şıp diye anlıyorlar markayı kızlar
bence de yasaklanmali,o kadar agir ki minibuste fln birisi surmusse dayanamiyorum... gercekten poison bogulucam saniyorum